![]() |
kayıp nasılsın bayram nasıl geçiyor :64:
|
tşkler derin .. valla hasta hasta geçiyor işte bayram :)
sen nasılsın nasıl geçiyor bayramın .... |
sendemiiiii ya bende rahatsızım ondan bayramdan bir şey anlamadım tatilimde bitiyor zaten olsun ama bol bol dinledim bayramı akrabalarında uzak geçirmek kadar kötüsü yok keyfini çıkarın yakınında olanlar
|
geçmiş olsun.. ne zaman başlıyorsun işe..
|
sağol sanada geçmiş olsun yarın başlıyıcam ya başlıyıcam derken fazla kalamam zaten iş olucağını sanmıyorum kaçarım hemen
|
sağlık olsun yaa.. ne işle meşkulsun sen..
|
ben babamla çalışıyorum esnaf kendisi onla beraberim ondan tatilim kısa sürdü anlıyacağın yarın ben açıcam dükkanı bana kaldı pndan sabah işe gitmeden burdayım hep ilk burayı açıyorum
|
tmm hayırlı işler dilerimm.. :64:
|
Seni Özledim
Seni özledim deliler gibi Seni bulamadığım bir boşluk var içimde Dolmuyor bir türlü sensiz Ateş düştü kalbime bir kere Ama nasıl sönecek bilmiyorum Kime anlatıcam bilmiyorum Anlatsam anlarlar mı ki beni Yoksa delirdin mi derler Onu da bilmiyorum... |
ÜŞÜYORUM
Üşüyorum Ellerini ödünç ver Giderken Saçlarımda gezinsin parmak uçların Bir hıçkırık olsun sesim kulaklarında Bir sonbahar hüznü gözlerimde Ayrılık bir kor gibi otursun yüreğime Yaksın içimi parçalasın yokluğun Giderken ellerini ödünç ver Üşüyorum Sar sarmala beni Umutsuz dudakların yanaklarımda gezinsin Dağıtsın gönlümün efkarını son gülüşün Giderken ödünç ver sevgini Şehirlerimde sensiz cadde kalmasın Sensiz bir ben kalayım öylece Giderken Bir mezar bahçesinde çiçeğin olayım Hani yüzünde açan güller gibi Soğuk buz gibi bir mahzende bırak beni Belki acımı dindirir sensizliğimi bir bıçak gibi keser Giderken son kez buseni ver Unutulmuş kuru bir yaprak gibi kalayım öylece Giderken Her şeyden önce Üşüyorum ödünç ver ellerini Çiçeklerim bakışlarım ve umutlarım kalsın Rehin etme özlemimi sende... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:17 . |