![]() |
hemde ne biçim sirin mişsin
o yanındaki dedin mi? o daha da şirinmiş...:72: :85: :72: :85: |
:11: :72:
|
bişey ısmarlamıyacan mı...:72: :11:
|
çay ısmarliim... buyur.. :caylar:
|
teşekkür ettiim cane
beqircim ne diiersen bu gece saat 12/1 gibi hersey bizim olacak mı? bence olacak ...:85: ..... dierleri ağlayacak taabe..... şimdiden onlara gecmiş olsun...:11: :72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Bu dünyada beni en mutlu sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terk ettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Beni böyle sev seveceksen,Oldugum gibi göreceksen, Girme gönlüme, girme ömrüme Ne dertliymis bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin ? Sen gönlümde Kâbe, sen meleksin Sen her seysin Sen ümitlerimin tek kaynagi Sen askin bence taa kendisisin Sevme diyemem, sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gireceksen Girme gönlüme, girme ömrüme Ne dertliymis bu , diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu, hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çilgin gibi sevdigimi, sevdigimi Ister sevgi ol, istersen kin Isterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme, girme gönlüme Ne dertliymis bu diyeceksen Söz, Müzik; Orhan GENCEBAY Yil ;1976 |
ooff beaaaaa..efkarlandırdın haa benii...
|
sağol bekir hayatımda dinlemedim ama kesin güzeldir:72:
|
valla üzli birasda arabesk dinle valla ii oluoo.:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:46 . |