![]() |
yussuf kardeş öncelikle hoş geldin sayfama
sırama oturuyomuşsun :D ne diim hayırlı uğurlu olsun... senden bi isteğim olacak üzerindeki yazıyı bozmazsan sevinirim artık o sana emanet:D :72: yazıyı nasıl yazdığıma gelince ayıptır sölemesi elimiz bu işlere yatkındır... nese kendini tanıtırsan sevinirim : şimdilik kib |
yok saten yazıya ellemedim eline sağlık güzel yazmışsın mpalde 11.sınıf öğrencisiyim:sende kib
|
Alıntı:
al benim hipermiyop kardeşim bide burdan okumayı dene :D Hipermiyop: ii espriydi :D Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık.Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara.Ve gök yüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize.O ışıklı yolda attığımız her adım hançer oldu ihanetin yüreğine.Sevgilere yankı olur isyanımızın sesi.Bİr baba edasıyla yüreklerimizde hayatın acımasızlığı yavaş yavaş yürüyoruz sırat'a doğru.Sigaramızdan çektiğimiz her nefes kabus olur güneşsiz her geceye.Marlboro ne demek biz bond'a lark'a şiirler yazarız.Karamsarlık Bir çığlık gibi yükselirken gök yüzüne.İnşaat ta çarptığımız şarap şişeleri gülücük gelir güzel söz duymamış kulaklarımıza.Yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize... |
Düşündüklerimi anlatmak güç Hayat… Boğucu, sıkıcı Yorucu Kanlı Ve beni kan tutar Bir katili kan tutması ilginç İçimde defalarca seni öldüren azılı bir katilim Ağız dolusu küfürler ediyorum artık Her şeye lanet okuyorum Neden böyle oldum bilmiyorum Ama kötüyüm… Sana yollayamadığım Ve ebediyen yollayamayacağım Mektuplar yazıyorum zihnimde Kargacık burgacık harflerle Sonra yırtıyorum Kaybediyorum Yok ediyorum Ezmek istiyorum içimde seni Başaramıyorum Yok etmek istiyorum Başaramıyorum Hapsetmek istiyorum Başaramıyorum Sonunda Yorulunca Vazgeçiyorum sensiz nefes almaktan |
Ezmek istiyorum içimde seni
Başaramıyorum Yok etmek istiyorum Başaramıyorum Hapsetmek istiyorum Başaramıyorum Sonunda Yorulunca Vazgeçiyorum sensiz nefes almaktan güzeldi..;) |
saol canım seninki de güzeldi
|
:) :)
|
Alıntı:
|
:D
|
Sahi adın neydi senin ?
Sevinçlerimi örttüğü için gece mi. Yoksa umutlarımın kıyıya vurduğu bir sahilmisin sen. Adın neydi senin... Yüzümde sebebini bilmediğim bir tebessüm. Göz yaşlarım tuhaf bir zevk veriyor. Ölümün tınısı hoş; her haliyle çekici. Koyamadığım sürece adını. Tanrıya küsmemin sebebi bilinmez ! Peki adın neydi senin ? Seni içimden kazımak için bıçak biliyorum. Uğraştıkca acıyor içim. Acımı ! adın neydi senin ? Biliyormusun bir kız daha öldürdüm geçen gün. Bir kız daha tecavüz edildi düşümde. Bacağından akan kanı izledim. Ama ben "KÖTÜ" DEĞİLİM. Rüyalarım neden cani. Hayalinle uyudummu hıçkırıkla uyanıyorum. Kabusmu ! adın neydi senin Nesin, kimsin, NEREDESİN Bu şiire adını vermek isterim. Ama adın neydi senin ? Sevinçlerimi örttüğü için için gecemi. Yoksa umutlarımın kıyıya vurduğu bir sahilmisin sen ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:56 . |