![]() |
ato:tanımadığım ama sevdiğim bi forum üyesi
merve:ii birine benziyo :2: alosar:tam olarak muhabbet edemesekte sevdiğim bi mpal mezunu vee muhemarın zavallı kardeşi :85: özge,sea star, gizemm |
özge : pek bilgim yok - gizem : ii bi kizdir - sea starda cok iyidir :)
gokhanaygun - jack sparrow - sinem |
Alıntı:
gokhanaygun: pascal uzmanı kardeşimiz :9 jack sparrow: foruma iyi alıştı sinem: bana zavallı diyen bi zavallı hackoogle, wanteds, lastdesigner |
hackoogle-çok sevimli bir kardeşimiz :Dders çalışması gerektiği halde asla forumumuzu yalnız bırakmayan hikmetimiz :D
wanteds-yeni fikirler üreten,özenli paylaşımları olan ama hiç arama yapmadan paylaştığı için bazılarını silinmiş linklere taşımak zorunda olduğum ve bunun içinde üzüldüğüm çalışkan üyemiz :D Lastdesigner-forumun diğer süpermodu.dünya tatlısı.bir ara gecelerin yargıcıydı ama :D düzeldi artık sanırım.oda öss ye hazırlandığı için artık çok sık aramızda olamıyor .çok sefiyem kardeşimi canım beko :D zyrec-nagy-erham |
zyrec:yönetici-öğretmen..:D
nagy:bu ismi duyunca aklıma hemen şiirler gelioo işte..:D erham:alosarların komşuymuşş..:Dvip üye... zelal,qizemm,muhemar |
zelal : bi sn bu bizim okuldaki zelal mi=)
qizemm: tanımıom walla muhemar : canım abim walla alosara ortagım ;) helin, wanteds , ato |
evt bizim okuldaki zelal...:D
helin:tanımm etmm..:D wanteds:paylaştığı yazıları şiirleri çok beğendiğiimm.. ato:yorum yok... nagy,zyrec,kenji |
nagy: tanımadığım için cok bişi diyemem ii birine benzio
zyrec: guzel forumunu guzel yoneticisi bi ara mahkemede eline dusmustum ;) kenji: walla onuda fazla tanımıom ama ii biri yaw =) qizemm, last designer , denız kızı |
qizemm= ilk defa gördüm yeni oldum için yorum yapmim
last designer=beko o bir dünya markası deniz kızı=forumda çok sevdim kişilerden birisi Zyrec-ato-alosar |
zyrec:yöneticimiz...
ato:yorum yok alosar:çok sevdiğim biri kendisi...nete veda edioo...bu forumda 2 kişiyi seviorum zten zelal ve alosar.................................. nagy,tutsak,sinem |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:56 . |