![]() |
Madonna - La Isla Bonita... :70: |
Heyy nerdesin.. yine kayıplara karışmışsın..:) Ev kalabalık mı yoksa..:)
|
Eleni.. Eldivenleri ertele, ellerin kar görsün.. korkma buralarda ısırgan büyümez şubat ortası.. şimdi n'oluyor.. sen gidiyorsun, yoksun, seni eksiksemeyi bırakıyorum bir kenara.. Ellerini bıraktığımı sanma, söyle hangi gün bıraktım.. Seni sevmeyi bıraktım mı bir köpek gibi ölürüm çünkü çöp kutularının dibinde gelincik arayan toza bulalı bir köpek gibi.. Ardından yalnızlık vurdu başıma bir Rum güzeliyle yattım uçurumu sarışın, manastırı sarışın, adı Eleni.. Eleni büyük bir rakı gibi, içtin mi şaşırtıyor.. Eleni Kızkulesi.. Eleni kiralık katil.. Eleni çalar saat.. sonra yok daha neler Eleni yapma Eleni yeter.. Yeter dedim Eleni görmüyor musun şiir yazıyorum.. ne zaman geldin sen ayak seslerini duymadım.. istersen git odalara bir bak sana alışsınlar, dünya hali bu.. Ucunda kalmak da var bir gün tek başına.. tek başına Eleni.. " çoğulluğu " kim bombardıman etti.. kim Eleni.. Akgün Akova |
slm ruya n habersin...
|
Tam da çağıracaktım Seni.. Gel diyecektim. Boğazda deniz kokulu bir "ayaz" ısmarlayayım sana… Nasip değilmiş… ... Kar yağıyor -ki kar gönlümdür benim.. Onu severim. O mu çarptı beni böyle dersin, belki de ellerin... Korkuyorum ışığı yakar mısın? Yada hayır.. Nefes al sadece başımın üstünde, sonra git, nefesin bende kalsın.. Yada hayır..! Vazgeçtim. Nefeste alma; ruhumu şımartmasın varlığın. Ve alışmasın kokuna sol yanım.. Yıldırım düştü gözlerime.. Şimdi silik bir not gibi bakıyor çehresine aynanın.. Yabancı bir kadın ve yabancı bir kadının yabancı eli gibi, öylece duruyor saçları elimde çoktan gitmiş bir aşkın.. Üzerime zimmetli acılarım var, bağışla beni, senden önce kurtarılıyor diye yangından bir zamanlarım.. Senin kıskandığın ve kıvrılıp içine sus payı bıraktığın tüm bu zamanların içinde aslında ben hiçbir zaman ben olmadım... Kendim gibi gülmedim bir sevdanın özünde, sevebileceğim kadar sevmedim.. Sınırlarında gezindim şehvetin, sustum ve gizlendim.. Soyunmadım hiç, kendimden başkasıyla sevişmedim.. Dokunuşlarını çaldım, yastığımda gizledim üzerimde gezinen ellerin. . Çığlıklar topladım, ve arsız arzular. Uyanır gibi uyandım her aşktan ve şehir değiştirir gibi oldu ayrılıklarım… Gittin… Oysa hala duvarımda salınıyor gölgeden ellerin. Uzatıp işaret parmağını yaramın tam ortasına “sen kimseyi sevemezsin” deyişin.. Şimdi kim yazacak bu şiiri ve nedir sebebi şiirde geçen bu adamın gidişinin? Bitmiş miydi bir aşk, yoksa oyun muydu her şey? Belki de alt yazısıydı tüm bu cümleler izlenen her hangi bir filmin? Peki sevmiş miydi adamı kadın, yoksa adamın derin yarıkları mıydı sebep “ sevilmiyor sanışları ”nın. Aşk şarkıları söylenen bu odada ölüm çığlıklarını da tonlayabilen bir yazgının hangi noktasında mutluluğa inanmalıydı kadın? Ve baki kalacağına bir sonraki durakta binecek olan adamın?… Yalan söyledi diye gözlerim, bıçağı sokup en derinine, affetmediğin bu bedenden gitmek için soyuyorum derimi, yeniden doğup başkası olabilmek için.. Fısıltılarımdan çaldığın ihanetin üstüne and içerim, yataktan kalkıp yüzümü yıkadığımda tükendi bende kalacağını varsaydığın cesaretim. Ve aşk terk etti beni az önce… Kadının gözleri kadar yabancı bir adamın hayaletiyle seviştim, bu yüzden arası boş durur tırnak içlerimin… |
nerelerdesin sen yaw görünmüyon bu aralar hayırdır...
|
Son sigaramı ictim az once.. Son izmarit dustu parmaklarımdan ,kül oldum, toza karıstım.. Nefesimde tutun tadı, "uyumak ihanettir" dedigim gunun laneti, son ihanetten bu yana hic kapanmadı goz kapaklarım.. Şimdilerde bakma kaleme sarıldıgıma.. Suskunlugum yakın.. Huzur bırakamadım sana affet. Karla karısık yagıyor kanım.. |
Huzur.. Neden bu kadar uzak bana.. Ne yone arkami donsem, yerle yeksan.. Kac parcaya bolunebilirim ki.. Ayni anda kac yerde olabilirim.. Neden bu kadar yalnizim.. Herkes bu kadar mi uzakti bana.. Kimse mi anlamadi beni.. Artik tükendim, gücüm kalmadi daha fazla.. Her yanim ucurum.. Herkes kendi derdinde, bense herkesin.. Herkesin gozyasi kendi icinken, hepsi bir zehir gibi icime isliyor.. Tuketiyor.. Basaramadim!.. Kimseye istedigini veremedim!.. Basaramadim iste.. Ya kendim? O ise eski bir hikaye.. Hic yer almayan listede.. Yeri olmayan.. Huzur.. Neden bu kadar uzak bana.. Kendimi guvende hissedebilecegim hicbir adres yok!.. Olmak isteyeceğim tek bir yer.. Ne var olanlar, ne var oldugunu sandiklarim.. Ne de yeni yaratilmislar... Lanet olsun dune, bugune ve yarina.. Lanet olsun bana!.. Kurtar beni Tanri`m.. Yuzum yok sana, biliyorum.. Ama baska kapim kalmadi ki senden baska.. Cek ve kurtar.. Meric Kar |
Bu BENIM ! Sarkim... Yalnizca BENIM..
|
SENİN OLMADIĞIN YERDE Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum Cezmi ersöz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:20 . |