![]() |
ok canım ama kızlar geliyolar mı?(yani haberleri var mı?)
|
walla merwe kantindeyken sölemşşti haberleri wardrr herhalde
|
!!beSt !n mE!!bLuE!!
(Duncan) From the moment I met you I just knew you'd be mine Tanıştığımız andan itibaren benim olacağını biliyordum You thouched my hand and I knew that this was gonna be our time Elime dokundun ve bunun bizim zamanımız olacağını biliyordum (Lee Ryan) I don't ever wanna lose this feeling. Bu hissi asla kaybetmek istemiyorum I don't wanna spend a moment apart Ayrı olarak kısa bir süre bile harcamak istemem. Nakarat : [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Duncan) Everyday that I'm here with you, I know that it feels right. Seninle olduğum her gün, iyi hissettiğimi biliyorum. And I've just got to be near you every day and every night. Ve sadece her gece ve gündüz yanında olmaya ihityacım var. (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me. Ve sen birbirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı. [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me. Ve sen biribirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı. [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum |
ben salı gelcm...:D tabi sormadınız ama
|
off susi sormaya ne hacet tabiki gelcen:D
|
yooo gelmiyom:D
|
!!!!oNe_LoWe!!!!!bLuE!!!!
Its kinda funny How life can change Hayatın nasıl değişebileceği tuhaf Can flip 180 in a matter of days Bir günde 180 derece dönebiliyor Sometimes love works in mysterious ways Bazen aşk gizli yollarla çalışıyor One day you wake up gone without a trace Bir gün uyanıyorsun, iz bırakmadan gitmiş Köprü: [ I refused to give up Vazgeçmeyi reddettim I refused to give in Pes etmeyi reddettim You're my everything Benim her şeyimsin I don't wanna give up Vazgeçmek istemiyorum I don't wanna give in, oh no Pes etmek istemiyorum, oh hayır Everybody sings Herkes söylesin ] Nakarat : [ One love - for the mother's pride Tek aşk - annenin gururu için One love - for the times we cry Tek aşk - ağladığımız zamanlar için One love - gotta stay alive Tek aşk - hayatta kalmamız lazım I will survive Hayatta kalacağım One love - for the city streets Tek aşk - şehrin caddeleri için One love - for the hip-hop beats Tek aşk - hip hop ritimleri için One love, Oh I do believe Tek aşk - oh evet inanıyorum One love is all we need Tek aşk tüm ihtiyacımız olan ] Late at night I'm still wide awake Gece geç saatlerde hala uyanığım Feel this is far more than I can take Bunun dayanabileceğimden daha fazla olduğunu hissediyorum I thought my heart could never break Kalbimin asla kırılamayacağını düşünürdüm Now I know that's one big mistake Şimdi biliyorum ki bu büyük bir hata Köprü Nakarat Baby, just love me love me love me Bebek sadece sev beni, sev beni, sev beni Baby, just hold me hold me hold me Bebek, sadece sarıl bana, sarıl bana, sarıl bana Oh, love me love me love me, Oooh Oh, sev beni, sev beni, sev beni, oooh |
seni çoqqq özledimm nerdesnn ..:(
bugün içimden bi tek blue dinlemek gelioo seni hatrlıom offf çoqq garipp bişi... |
!!!!no goodbyes:(!!!!
YEAH,NO MORE TEARS,NO MORE GOODBYES evet, ne daha fazla gözyaşı, ne daha fazla hoşçakal DON'T YOU KNOW IT'S TIME FOR ME TO GO benim için gitme zamanı olduğunu bilmiyor musun? EVEN THOUGH IT HURTS TO SEE YOU CRY senin ağladığını görmek incitse bile BUT DON'T YOU KNOW YOU'LL NEVER BE ALONE asla yalnız olmayacağını bilmiyor musun? IF YOU HOLD ME DEEP INSIDE eğer beni içinde tutarsan Nakarat: [ YOU KNOW THAT I WOULD RATHER STAY kalmayı tercih edeceğimi biliyorsun BUT NOW BEFORE I TURN AWAY ama dönüp gitmeden önce THERE'S ONE LAST THING TO YOU I WANNA SAY sana söylemek istediğim son bir şey var BABY THERE'S NO GOODBYES hiç hoşçakal yok bebeğim I'LL ALWAYS BE RIGHT BY YOUR SIDE hep yanında olacağım I MAY BE FAR AWAY belki uzakta olabilirim YOU KNOW THAT MY HEART WILL STAY WITH YOU, ALWAYS ama biliyorsun ki kalbim hep seninle kalacak ] NOW I'VE PICTURES IN THE DISTANCE uzakta resimlerim var şimdi EVEN THOUGH IT SEEMS A MILLION MILES bir milyon mil gibi görünse bile BUT THERE'LL BE NO SPACE BETWEEN US aramızda hiç mesafe olmayacak I'LL BE THERE EVERYTIME YOU CLOSE YOUR EYES gözlerini kapattığın her zaman orada olacağım YES I WILL evet,olacağım Nakarat IN THE HEART OF YOU TO HELP YOU MAKE IT THROUGH kalbinde, bütünleştirmene yardım etmek için BABY THAT IS WHY THERE CAN BE NO,NO GOODBYES bu yüzden bebeğim hiç,hiç hoşçakal olmayacak..... |
!!!110_göLgE!!!
Gölge Çok yalnızım Sevdiğim herkesten Çok uzağım Çok yalnızım Yaptığım 1 hatayım Bak savaştım Yara aldım ama hiç kaçmadım Çok yoruldum Sonunda anladım ki Unutulmuşum Karanlıkta yürüyen 1 gölgeyim aslında İnsanlar geçer yanımdan Ama hatırlamazlar Adımı 1 daha Bir hikaye tanıdık Dilimin ucunda Hatırlamaya çalıştıkça Acı vermiş daha fazla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:17 . |