![]() |
Sayfan Hayirli Olsun KardeŞ
|
Alıntı:
hoş geldinnn BeniM_KeworK :caylar::caylar: |
mns açarmısın
|
mns açarmısın
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ve hayat devam eder,
Ay batar-gün doğar Yeni güne filizlenen umutlarla sarılır ardıllar Toprağa verilen Arjinler yetişsin diye Sevgiye, aşka, güzele dönsün dünya diye Şiir tadında yarınlar ARJİNLERLE olsun diye Güneşe yürür ardıllar… |
Bi İnsan Ne İstediqini BiLmiyosa Hem Seni Ziyan Eder Hem Kendini .. Dibini Görmediqin Suya AtLamadıqın Gibi Sonunu BiLmediqin Sewgiye TesLim Etme Kendini .... |
İnsan Özgür Olmalıki.. Özgürce Sevebilmeli.. Sevgisi Uğruna Özgürce Savaşabilmeli.. |
Devrim var hey dostum asi gönlümde Barikatlar koydum duvar setinde Devrim var hey dostum asi gönlümde Başkaldırıların nirengisinde Devrim var hey dostum asi gönlümde Kaşlarım çatılmış tüfek misali Gözlerim çakılmış ağaçlar gibi Aşka mücadele gönül derbisi Devrim var hey dostum asi gönlümde Uçan kuşlardan hep haber yollarım Dağlara taşlara bayrak sallarım Barışın yoluna adım atarım Devrim var hey dostum asi gönlümde Ucu keskin bıçak göğsümü çizse Yıldıramaz beni önüme geçse Ölümler gösterip birini seçse Devrim var hey dostum asi gönlümde Denizler tutulup asılsa bile Üzerine suçlar atılsa bile Ölmeden vücudum yakılsa bile Devrim var hey dostum asi gönlümde Yusuf Ziya Leblebici |
Uzun bir şiir yazmak istedim Sevgimi herkese anlatmak Bu sevgiyi herkesle konuşmak Yağmurla birlikte şarkı söylemek Rüzgarla birlikte fısıldamak Doğan güneşle aydınlatmak Çıkan ayla tekrar doğurmak Ve bu sevgiyi hep yaşatmak Her yeni doğan günle onu yaşamak Sevda değimliydi bu satırları yazdıran Sevda değimliydi Bana aşkımı unutturmayan O yok olsa da Bu dünyadan . Bana söyledi Her doğan günle beni baştan Yaratan Hiç eksilmeden hep doldurarak bu sevdayı Nesilden nesile aktaran Bir hikayeydi bizi burada gönüllerde tutan. Meşe ağacından da öteye taşıyan Söylemekten korkmayın bu efsane bizi Hep koruyan. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:21 . |