![]() |
Içimden Geldi
BULUŞMAK ÜZERE Diyelim yağmura tutuldun bir gün Bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek Öbür yanda güneş kendi keyfinde Ne de olsa yaz yağmuru Pırıl pırıl düşüyor damlalar Eteklerin uça uça bir koşudur kopardın Dar attın kendini karşı evin sundurmasına İşte o evin kapısında bulacaksın beni Diyelim için çekti bir sabah vakti Erkenceden denize gireyim dedin Kulaç attıkça sen Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayım diyorsun İçine doğdu belki de İşte çil çil koşuşan balıklar Lapinalar gümüşler var ya Eylim eylim salınan yosunlar Onların arasında bulacaksın beni Diyelim sapına kadar şair bir herif çıkmış ortaya Çakmak çakmak gözleri Meydan ya Taksim ya Beyazıt meydanı Herkes orda sen de ordasın Herif bizden söz ediyor bu ülkenin çocuklarından Yürüyelim arkadaşlar diyor yürüyelim Özgürlüğe mutluluğa doğru Her işin başında sevgi diyor Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili Bi de başını çeviriyorsun ki Yanında ben varım Can YÜCEL |
Alıntı:
|
Özcan Deniz-Beni affet
Beni affet
Kaybetmek için çor erken Sevmek için de çok geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Şiirler gözlerini Şarkılar saçlarını söylemedi Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet |
Ruhumu Dillendiren Adam........dursun Ali Erzincanli
Slm can dost üç ayların hayırlara vesile olsun ve gecen mübarek duaların Yüce Rabbimiz katında makbul olsun.........DUALARINDA OLMAK DİLEĞİYLE
|
Alıntı:
|
:1: HER ZAMAN DUALARIMDASINIZ.......
Alıntı:
|
Dostlar, Sessizce terkediyorum burayı Bir haki zamanın sır tutanağı Bu belgeyi bırakıyorum geleceğe Kafesler içinde kafesler İniltiye dönüşen ninniler var şimdi içimde Bir ihtilal gibi yayılıyor acı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geçmişime Geleceğime Kalbimle aramdaki o girilmez vadiye Ben bir yasak işledim, sorgum yapıldı Suçsuzum dedim, ama değildim: İmrenerek bakmıştım uçan bir kuşa Katilini emziren bir ananın acısı bendeki Bir seyyahın ki ölümümü sırtımda taşıyorum Sanki yaşıyorum bu minval üzre Bir gün bana darağacı olacak Bu söğüdü sulamak zorunda kalışım Çaresizliğim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çaresizliğim Kendimi vuracak bir kıyı bulursam Biraz daha kahır yüklenirim Sokaklara çıkmam ne de balkonlara Çekilirim gönlümün sıkıyönetim olmayan diyarına MUSTAFA İSLAMOĞLU |
Alıntı:
Kıyılara vurmuşum Boşluğa savrulmuşum Kendime el olmuşum Dokunmayın ağlarım.. Çaresizliğim Çaresizliğim ... Sözler çok güzel.Son günlerdeki favori kelimem "Çaresizlik" burada da çıktı karşıma...:2: |
ÇARE BU EKİ(SİZLİK)ALINCA ÖTESİ YOK MALESEF..........:79:
Alıntı:
|
Çaresizim içime akar tüm gözyaşlarım... Kıyılara vurmuşum... Boşluğa savrulmuşum... Kendime el olmuşum... Dokunmayın ağlarım...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:09 . |