![]() |
evet
|
AzaD Etmek
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
paylaşımlar çok güzel.. daha önce tanışmışmıydık bilmiyorum ama site için çalışmalarından dolayı sana çok teşekkür ederim.. çok çok eskilerdenim sitenin ilk kuruluşuyla doğdum diyebilirim..:) bazı sorunlardan dolayı uzak kaldık..
|
Alıntı:
Daha önce tanı$mamı$tık ßugün ßöyLece ilk kez tanı$ma fırsatı ßuLmu$ olduk. Rica ederim.PayLa$ımLar ßeğeniLip,okunup,ßir fayda sağLıyorsa ne mutLu . Çok çok eskiLerden oLduğunu ßiLiyorum. :) Kimi zaman insanın hayatında ya$adığı sorunLar insanın ßir çok $eyden uzak kaLmasına neden oLaßiLiyor.Sanırım ßir çok eski üye eskisi gißi aktif değiL. Ayrıca sayfama yaptığım ziyaret içinde teşekkür ederim. |
Sağol.. rica ederim..
malesef evet.. eski üyelerden pek kalan yok ama sizlerde eskileri hiç aratmıyorsunuz.. maşallahınız var:) hemde binbirkere..;) |
:)
|
Gün eksiLmesin penceremden
|
SoN Mektup (25.04.2011)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Pay
Ben pırıl pırıl bir gemiydim eskiden. İnanırdım saadetli yolculuklara. Adalar var zannederdim güneşli, mavi, dertsiz. Bütün hızımla koşardım dalgalara. O zaman beni görseydiniz. Ben pırıl pırıl bir gemiydim eskiden. Beni o zaman görseydiniz Siz de gelirdiniz peşimden. Ama şimdi şu akşam saatinde Son liman kendim, bu döndüğüm, Bilmiş, bulmuş, anlamış. Hatırımda, bir vakitler güldüğüm. Yoluna can serdiğim o kaçış. Şimdi, şu akşam saatinde Dönüyorum görmüş, geçirmiş, atlatmış, Denizlerin doymayan sahilinde. Özdemir ASAF |
Her YeNi Ya$ İçindir
Beni bundan böyle Beklese-beklese Hüzün bekler, Çağırsa-çağırsa Hüzün. Neden mi? Neden olacak.. O kadar gezilip görüldü ki.. Hep ben bir şeyden, Bir yer'den Bir kimse'den uzaktaydım Ve kendimden. Ölüm beklemez beni.. Çünkü, ben gene de Bir şeye, Bir yer'e Ya da bir kimseye giderken de Kendimden uzakta olacağım. İşte Bunun adı hüzündür.. Özdemir AsaF |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:11 . |