![]() |
Seni Arıyorum Bugün bir gariplik varki üstümde seni arıyorum, İnsan insana muhtaç bende sevgine sensiz yaşıyorum, Unutmadım unutamam seninle kahredip giden sevgimizi, Bugün öyle garip öyle mahsunumki sana ağlıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, Geceler gündüzden daha acımasız dayanamıyorum, Senin yokluğunu şu garip gönlüme anlatamıyorum, Karıştırdım gerçekleri hayalleri nefretleri sevgileri, Seninle bu aşkı yaşadığımıza inanamıyorum, Neredesin şimdi nerde, Her birimiz başka yerde, Herşey senle başlar biter, Hem dündesin hem bugünde, Seni Buldum ya Bir meçhul aleme giderken dünya Belki bir gerçeğiz belki de rüya Seni buldum ya seni buldum ya Olsak ta hem gerçek hem rüya Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim Dünyamı aşkına vermiş biriyim Sevince bir başka oluyor insan Bir ömrü bir anda tatmış gibiyim Aşk mıdır bu bilemiyorum Sanki sensiz yaşamıyorum Sevdim ama diyemiyorum Sensiz olamıyorum Sev Dedi Gözlerim Gördü gözlerim Gördü gözlerim Bir gerçeği gözlerinde Gördü gözlerim Bir heves değil bir arzu değil Sevgilin budur senin sev dedi gözlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevgilim yok yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir zevk almıyordum Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne gelir elden Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Sevecekmiş Gibisin Her günün ardında senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Sevmek acı dolu sevmek çile dolu Çektirecekmiş gibisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Açmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Her sözün ardında gizli bir davet var Gel diyecekmiş gibisin Aşkın kanununu kaderinin yolunu Sanki çizecekmiş gibisin Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Kokmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Sevemedim Kara Gözlüm Sevemedim kara gözlüm seni doyunca Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar bilmem nedendir Benim korkum senden değil kaderimdendir Herkes bana deli diye gülüp geçiyor Senin aşkın beni kara gözlüm deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Seven Affeder AŞKIN GÖZLERİMDE KARARSIZ BİRİKEN DAMLALAR GİBİ AĞLASAM YAŞ OLUP DÜŞECEKSİN AĞLAMASAM CANIMDAN EDECEKSİN BEN TÜKENİRKEN SEN DE TÜKENECEKSİN AŞKIMLA BİTECEKSİN HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AĞLATMA BENİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM YALNIZ BIRAKMA SENDEN ÖNCELERİ GİBİ BENİ BİR AH DA SEN ALMA YÜREĞİMDEN BİRAZ DA SEN ÇALMA ÜMİDİMDEN VURMA BENİ EN HASSAS DERİN YERİMDEN VURMA SENSİZLİĞİNDEN HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AĞLATMA BENİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM HERŞEYE RAĞMEN SEVEN AFFEDER BİLİYORUM AFFETTİM SENİ NE YAPSAN YİNE DE SEVİYORUM Sevenler Mesut Olmaz Sevenler mesut olmaz, Derlerdi inanmazdım, Şimdi mesut değilsin, Bilseydim bağlanmazdım, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim, Günahın benim olsun, Sevabım senin olsun, Diliyorum Mevladan, Her seven mesut olsun, Ben cefanın kederin, Hem kışı hem yazıyım, Yeterki sen mesut ol, Ben herşeye razıyım, Gel artık,sev artık, Ömrümüz geçmeden canım sevgilim, Sevenlerin Kaderi Seviyorum seni anlamıyorsun Ne kadar değiştim inanmıyorsun Ben dünkü ben değil bu günkü benim Bu günü dün ile karalıyorsun Sen de koştun yoruldun Az çekmedin ki benden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden Anla artık beni sensin ilacım Seviyorum seni sana muhtacım Anla artık beni sensin ilacım Bugün daha fazla canım sana muhtacım Ne söylersen söyle bence haklısın Belki benden daha çok sen yaralısın Gururun mu mani beni sevmeye Aşkımı gururuna sığdıramazsın Bırakamam ki seni Ayrılamam ki senden Sevenlerin kaderi bu Çekermiş sevdiğinden |
Severek Ayrılalım
Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her ümidin pesinden Kırıldı ümitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni Vazgeçelim bu sevgiden Unutalım her şeyi Severek ayrılalım Aşka hasret kalalım Eğer mutlu olursak Yeniden barışalım Sevmemiştim kimseyi Seni sevdiğim kadar Çekmemiştim kimseden Senden çektiğim kadar Olur mu sevgi diye Izdıraba sarılmak Bu yol mutluluk yolu Tek çare imiş ayrılmak Sevme Bensiz Bensiz bensiz Sevme bensiz sevilme bensiz Gülme bensiz ağlama bensiz Sensiz sensiz Allah'ım almasın bu canımı sensiz Seni çok seviyorum Sevmeni istiyorum Yaşayamam ki sensiz Yağmurlar rüzgarlar Benim göz yaşlarım senin nefesindir Bir toz gibi savrulsam önünde Akıp gitsem göz yaşlarımın selinde Rahmetindir Ben sensiz yarım yarım kalırım Ben sensiz dilim dilim olurum Ben sensiz elinde sonunda kaybolurum Bulunamam ki sensiz Sevmek Ne Güzel Bir gülüş bin acıya bedeldir Gül artık yaşamak çok güzeldir Koşsana mutluluk bize gelmiş Sorsana önce nerelerdeymiş Baksana masmavi gözlerin gibi bu hayat Sevmek güzel baksana Yemyeşil gözlerin gibi bu hayat Sevmek sevilmek ne güzel Bir ömür seni bulmakla geçti Gördüğüm her şeye seni sormakla geçti Sevmenin böylesi olur mu deme Sen yokken bile seni sevmekle geçti Sevmenin Zamanı Yok Ne sen duydun,ne ben duydum, Habersizce gelivermiş, Ne sen gördün,ne ben gördüm, Gönlümüze girivermiş, Herkesin dilinde aşk denilen meçhul, Bizi kollarına sarıvermiş, Kadere bak,Kadere bak, Çok çektirdi ikimize, Şimdi özür diler gibi, Sevin dedi gönlümüze, Ne sen çağırdın ne ben, Ne sen anladın ne ben, Usul usul, sessiz sessiz, Aştır bizi mutlu eden, Şu kısacık ömrümüzün, Nesi varki aşk olmasa, Ne olurdu şu dünyayı, Ayrılıklar soldurmasa, Gönül istiyor ki,sevip sevilirken, Bir mucize olsa,zaman dursa, Zamanı yok ,zamanı yok, Aşk bir meçhul zamanı yok, Büyük söz söylemiş dilim, Sevmenin hiç zamanı yok, Ne sen çağırdın ne ben, Ne sen anladın ne ben, Usul usul, sessiz sessiz, Aştır bizi mutlu eden, Sıra Sende Sıra sende sende oyna Sen de bu dünyadan hakkını al Umduğunu bulamazsan Bulduğuna şükredip de kal Ben de neler umuyordum Ben de deli gibi seviyordum Kopardılar yüreğimden Sen de ben gibi aşkınla kal Sen de gayret et unutacaksın Benim gibi sen de yorulacaksın Hoş göreceksin çünkü yaşamak böyle İsyansız günler de var:Tanışacaksın Kimler unutulmadı ki koca dünyada Kimler sevilmeden gitti aşk oyununda Sıra senin sende oyna sende oyalan Kimler darbe yemedi ki? İşte ortada Ben kırmadım ümidimi Bekliyorum bende seven birini Yoktur demek yanlış olur Kim tutmuş ki kimin elini Silah Gözlerin Medet bekliyorum vurduğun yerden, Oralı olmuyor, silah gözlerin, Gönlümü dağlıyor, vurduğu yerden, Kanıma susamış silah gözlerin. Her yalan sözüne iftira ekler, Sayısız suçunu sırtıma yükler, Cennetti müjdeler, ibadet bekler, Şeytanın taptığı ilah gözlerin. Feryadım asılsız, rivayet değil, Laf değil, söz değil, rivayet değil, Yetim hakkı değil, cinayet değil, Korktuğum en büyük günah gözlerin Her yalan sözüne iftira ekler, Sayısız suçunu sırtıma yükler, Cennetti müjdeler, ibadet bekler, Şeytanın taptığı ilah gözlerin. |
Tek Hece (Aşk)
Var mi beni içinizde tanıyan Yaşanmadan çözülmeyen sır benim Kalmasa da şöhretimi duymayan Kimliğimi tarif etmek zor benim Kimsesizim; hışmım da yok hasmım da Görünmezim; cismim de yok resmim de Dil üzmezim; tek hece var ismim de Barınağım gönül denen yer benim Bülbül benim lisanımla ötüştü Bir gül için can evinden tutuştu Yüreğine toroslar dan çiğ düştü Yangınımı söndürmedi kar benim Niceler sultandı kraldı şahtı Benimle değişti talihi bahtı Yerle bir eyledim taç ile tahtı Akıl almaz hünerlerim var benim Kamil iken cahil ettim zalimi Vahşi iken yahşi ettim zalimi Yavuz iken zebun ettim Selimi Her oyunu bozan gizli zor benim İlahimle Mevlana'yı döndürdüm Yunusumla öfkeleri dindirdim Günahımla çok ocaklar söndürdüm Mevla'danım hayır benim şer benim Sebep bazı Leyla bazı Şirin'di Hatırım için yüce dağlar delindi Bilek gücüm Ferhat ile bilindi Kuvvet benim, kudret benim fer benim Yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman hekim bulamadı çaremi Aslı için kül eyledim Keremi İbrahim'in atıldığı kor benim Benim adim aşk... Tövbe Tövbe... Bir daha mı, bir daha mı. Tövbe... Aklıma gelmeyenler başıma geldi şimdi Bu aşk yürümez diye baştan ne dedim ki Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Gördün mü yaptıðını yalnız kaldıðını Pişmiş aşa soðuk soðuk nasıl da kattığını Aşkına, kahrına, derdine tövbe Aşkınada, kahrına da, derdine de tövbe Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Ne verdin ne istersin koparıp da gönlünden Gönül alışverişi insanı insan eden Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Şu dünyayı seninle yaşamak da güzeldir Aynı havayı suyu paylaşmak da yeterdir Aşkına, kahrına, derdine tövbe Aşkınada, kahrına da, derdine de tövbe Tövbe bir daha mı, tövbe bir daha mı Tutuldu Ellerim Tutuldu ellerim tutuldu dillerim Nedir bu ettiğin bana gözlerim Bu aşkta gözyaşı dökebilmeden Durabilecek misin söyle ey gözlerim Geri dön bu yoldan ey deli gönlüm Bu yolun sonunda sefil olmak var Yasarken ölmektir aşkın böylesi Ölmekten daha zor sürünmek var Ne güç yeter ne dil seni anlatmaya Ömrüm yetmez belki bir sen daha bulmaya Yarınım seninle diyebilseydim Seninle yaşayıp seninle ölseydim Görseydin anlardın sevmek ne demek Kaderi ta baştan çizebilseydin Uğrunda Bir Ölmek Kaldı Bilemezsinki,bilemezsinki, Gönlümde bir kavga var göremezsinki,Bilemezsinki, Aşk kolay değil,aşk kolay değil, Benim sevdiğim kadar sevemezsinki,sevemezsinki, Sen benim şu gözlerimi her zaman yaşlı bıraktın, Aşkına kul oldu isem sanma aşkı sen yarattın, Bir ses terket diyor seni terkedememki, Sen bende ben gibisin git diyememki, Hem yakınsın,hem uzaksın,hem geçeksin,hem yalansın, Izdırabın zehri sende, sen hayatsın, Bir ölmek kaldı,bir ölmek kaldı, Uğrında tek yapmadığım bir ölmek kaldı, İstersen öldür daha ne kaldı, Dünya bir dert hanesiyse ben çilemi doldurmuşum, Bir mektepse eğer hayat ızdırapla okumuşum, Yokluk hasret keder ile geçerken ömrüm, Mutluluğu ararken seni bulmuşum, Hem yakınsın,hem uzaksın,hem geçeksin,hem yalansın, Izdırabın zehri sende, sen hayatsın, Unutulmaz Ne seni buldum nede senle geçen bir bahar Gönlüm hala kıştadır her gün yağmurlar yağar Hasar yapmıyor artık en deli fırtınalar Bir sır oldu gönlüme sen ve senden kalanlar Unutulmaz unutulmaz hatıralar hatıralar Unutulmaz unutulmaz o anılar yaşananlar Ben hala ilk gün gibi anılarla yaşıyorum Kapanmayan yaraların izlerini taşıyorum Her doğan gün bir ümit her ümitten gün batar Gönlüm yangın yeridir düştüğü yerleri yakar Her nefeste bir acı dertlerime dert katar Ne bir ömre sığmıyor sen ve senden kalanlar Utan Utan utan Ettiğinden utan Gerçeği yalan katığından utan Kırdığın gönüldür parçasından utan Utan utan utan dostum utan Utan utan utan dostum utan Verdiğin sözlerden gelecek günlerden Bekleyen ümitlerden hasretlerden utan Gönlümün hüznünden yas dökülen gözden Aldığın her nefesten insanlıktan utan Yalan yalan dostum yalan Hasret nefret inan simdi Senden bana kalan Yasamak bir oyun değildir dostum Ağlamak sevmek var sevilmemek var Bu dünya kimsenin değildir dostum En mutlu anında yok olmak da var Utan utan utan dostum utan Utan utan isyanından utan Hiçbir şey vermeden avuç açan elden Sevgisiz gönüllerden bencillikten utan Ettiklerin sana kar kalacak senam Ah alarak yarattığın fırsatlardan utan Ümit Şarkısı Gözümde uyku var bu ne yorgunluk Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümde sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkım gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlümü senden başkası Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Ümitsiz Aşk Aşkımız başlamadan Bitiverdi sevgilim Bir kasırga misali Geçiverdi sevgilim Selamını kestin benden Çok günaha giriyorsun Aşkımızı mahşere Bırakalım diyorsun Aşkından sevginde kalbine taştan Çok hata etmiştik biz zaten baştan Silinsin bu aşkın hatıraları Günah yazık bize hayır yok bu aşktan Yıllardır bekliyordum Bir sevgini hasretini Bilseydim ayrılık var Verir miydim kalbimi Başka birini bulmuşun Hayırlı olsun sevgilim En güzel mutlu günler Senin olsun sevgilim |
Vazgeç Gönlüm Vazgeç gönlüm sen bu aşktan vazgeç gönlüm sen bu aşktan Sana kıymet verenmi var sana kıymet verenmi var Unut dertten zevk almayı unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar seni ancak seven anlar Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar Sen attın bu kör düğümü sen attın bu kör düğümü Çare sende bende değil çare sende bende değil Kör olsun şu aşkın gözü kör olsun şu aşkın gözü Hata bende sende değil hata bende sende değil Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar Veda Edeceksen Et Ufukta gün bitince isyanım başlar benim Karanlığa karışır gözümde yaşlar benim Korkulu bir rüyadır şu bitmeyen geceler Hep bu his bu duygu ile geçiyor bak seneler Bu gönülde bir akşam sabah olmaya bilir Veda edeceksen et zaman kalmaya bilir Dert ne birdir nede bin feryadıma kulak ver Bana en son darbeyi vurmadan geceler ah geceler Bir kumar değilse nedendir bu kaybediş Bir zulüm değilse nedir bu kahrediş Kaybolan gençlik mi hayatımıdır bilemem Sana bu aşk yollarında mutsuzluğu dilemem Vicdan Azabı Ne talihim Güldü,nede kaderim, Her gün gibi bugün yine dünden beterdi, Bir yanda vicdanım,bir yanda sensin, Aşkının mahkumu oldum azap çekerim, Bu azabı senden değil, Vicdanımdan çekiyorum, Yerden yere vursan bile, Deli gibi seviyorum, Kırmayalım günah kalplerimizi, Neden zehredelim söyle günlerimizi, Mutluluk seninle benim elimde, Korkarımki zalm kader ayırır bizi, Bu azabı senden değil, Vicdanımdan çekiyorum, Yerden yere vursan bile, Deli gibi seviyorum, |
Ya Evde Yoksan
Aşkınla ne garip hallere düştüm Herşeyim tamamda bir sendin noksan Yağmur yaş demeden yollara düştüm İçim ürperiyor ya evde yoksan Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum Ne olur bir yerden karşıma çıksan Tepeden tırnağa sırılsıklam oldum İçim ürperiyor ya evde yoksan Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik İçim ürperiyor ya evde yoksan Sarhoşsam kapını çaldığım anda Saç baş darmadağan açık saçıksa Bir de ufak rakı varsa yanımda İçim ürperiyor ya evde yoksan Sabahlara kadar içsek sevişsek Ne ben işe gitsem ne sen asyılsan Derin bir uykunun dibine düşsek İçim ürperiyor ya evde yoksan Ne kadar üşüdüm nasıl acıktım İlk önce sıcacık banyoya dalsam Sanırsın şu anda denizde çıktum of İçim ürperiyor ya evde yoksan Yanlış mı aklımda kalmış acaba Muhabbet sokağı numara 90 Boşa mı gidecek bu kadar çaba İçim ürperiyor ya evde yoksan İçim ürperiyor ya evde yoksan İçim ürperiyor ya evde yoksan Yağmur Olsan Yağmur olsan bir damlacık yağamazsın ki Aşka benim gönlüm gibi bakamazsın ki Sen sevmekten sevilmekten ne anlarsın ki Gönlüm seni sevip nasıl kahrolmasın ki Ben mi yarattım aşkı sevdayı çileyi derdi Bir yar istedim yüce tanrımdan Bak seni verdi, bak neler verdi Verdi, verdi, verdi dert verdi Dinlediğim her şarkı bir aşk hikayesi Anladım ki, bu dünya bir dert meyhanesi Gelen içer, giden içer kaçmış neşesi Gelen arar giden sorar sevda neresi Kimse bilmez nedense bu meçhul adresi Yalnız Değilsin Yalnız değilsin,yalnız değilsin, Doğduğun güne bak, Yalnız değilsin, Geçtiğin Yola bak, Bir sen değilsin, Yanız değilsin, yalnız değilsin, Sevilirken severken ağlıyorken gülerken, Son nefesi bile inanıp veriyorken, Yalnız değilsin, İşlediğin suçlardan ettiğin yardımlardan, Her engeli aşıp yürüdüğün bu yolda yalnız değilsin Mademki yaşıyorsun tek başına değilsin, Herkes gibi bütünden kopan parçasın, yalnız değilsin, Seni çok seviyorum kaderimsin biliyorum, Hep seni düşünerek seninle yaşıyorum, Yalnız değilim, Baharda kara kışta,mevsim mevsim bakışta, Kaderin ördüğü aşk dolu nakıştayım, yalnız değilim, Mademki yaşıyorum tek başıma değlim, Herkes gibi bütünden kopan parçayım, yalnız değilim Yarabbim Yarabbim sen büyüksün Yarabbim sen görürsün Durdur geçen zamanı kulların gülsün Bütün saatler dursun Dert rüzgarları sussun Aşk güneşi bahtıma gülerek doğsun Şimdi aşk zamanıdır Aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım Meyler aşk şarabıdır İçtiğim aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Senden uzak yaşamak İnan yaşamak değil Aşkı anlatan hiçbir söz tamam değil Bazı duygular var ki Kelimelere sığmaz Sevenler anlar ancak sevmeyen değil Şimdi aşk zamanıdır Aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım Meyler aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Yasak Resim Sen yasaklar içindeki bir resim Ben ise senin için bir yabancıyım Tutsam tutacak kadar yakınımdasın Seslensem duyulmaz sesim Bir bilmece olur bazen duygular Çözümler hep yasaklarda kalırlar Mahkumsundur olmaz denen gerçeğe Yanarsın belki mahşere kadar Söyleyemem sana sevdiğimi söyleyemem sana beni Anlatamam güzel gözlerinin bana neler ettiğini Yazık diye günah diye kahrolup giderken Yanarım mahşere kadar Bir hikaye yazdım ikimiz için Kızla oğlan birbirini seviyor Bin birlik zorluklarla dertlerle Sonu mutlu sonla bitiyor İsterdim ki kahramanın olayım İsterdim ki masallardan çalayım İsterdim ki gerçeklerde bulayım Yasaklar kaderimi çiziyor Yaşamak Bu Değil Elimde bir kandil dolaşıyorum Şu bozuk yollarda dertler içinde Sağımda solumda can verenler var Her dostun kavgası aynı biçimde Nedir bu kin ne bu nefret Hiç kalmamış cana kıymet Parça parça olsan bile Sabret gönlüm yine sabret Aşkım ağlar Ağlar hasret Dayan gönlüm dayan Bu acılar biter elbet Sen yarim ben yarim Birleşmek mümkün değil Dertlerle tamam olduk Yaşamak bu değil Yıldız Falı Barıştan eser yok yıldız falında Sen benim bahtımın burcu değilsin Bin aşkın zehri var dudaklarında Tadılacak gibi acı değilsin Sormam hazanını, anmam yazını İlkbaharın gelse çekmem nazını Kimseye vermesin Rabbim sizini Çekilecek gibi sancı değilsin Şahlansın aşk atın, hür bundan böyle Ne yana dilersen sür bundan böyle Ne halin var ise gör bundan böyle Sen benim gönlümün harcı değilsin Yokluk Ben Yokluğu yalnız bende sanırdım Meğerse ne yokluk çekenler varmış Derdimi herkesten aman fazla sanırdım Yoklukla yaşarken ölenler varmış Derdimi herkesten aman fazla sanırdım Yoklukla yaşarken ölenler varmış Ey gönlüm sen benden neler istiyorsun Mutluluk yetinmektir bunu bilmiyorsun Neden şu haline şükür etmiyorsun İsyan ediyorsun Görmedin mi dünya hırsın kurbanıdır Sende mi hırsla malum oluyorsun Dünya gurbetinde birer misafiriz Doğarken ne getirdin ne götürüyorsun ne götürüyorsun Mutluluk hırstan uzak olabilmektir of Mutluluk bir gönülde bir aşk demektir Ömrün ilk adımları sevgiyle başlar of Mutluluk nefret değil sevebilmektir Hasret benim dert benim şu susmayan can benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Sus gönlüm sus artık dertsiz ömür olmaz Herşeye çare var ecele bulunmaz Her derdin çaresi var ecele bulunmaz ecele bulunmaz Doğacak ümidi henüz kaybetmedim Kaybolan ümitlere bağlanıp kalınmaz Dünya gurbet yeri bizler misafiriyiz Bir yaranın acısı acıyla sarılmaz acıyla sarılmaz Mutluluk hırstan uzak olabilmektir of Mutluluk bir gönülde bir aşk demektir Ömrün ilk adımları sevgiyle başlar of Mutluluk nefret değil sevebilmektir Hasret benim dert benim şu susmayan can benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Derde öyle alıştım ki sanki ben dert dert benim Yürekten Olsun Sen bir dediğin amma binlerce olsun Dikenlerin bile güzel, bana gül olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum yürekten olsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Maksadımız aşktır yavrum Gönülden olsun, yürekten olsun Yalandan, dolandan bıktık sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkun tutulsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum gönülden olsun Maksadımız aşktır yavrum yürekten olsun Canımdan olsun, yürekten olsun Sakla beni sende en gizli yerde Yanıma gelisin sanki ibadet olsun Beni sakla sende en gizli yerde Beraber olmamız sanki ibadet olsun Uçalım aşk ile en yükseklere Her şey, her an bugün yarın senle ben olsun Bizimle dolsun Yalandan, dolandan bıktık sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkun tutulsun Bize aslan gibi sevmek yaraşır Muradımız aşktır yavrum gönülden olsun Maksadımız aşktır yavrum yürekten olsun Gerçekten olsun, yürekten olsun |
Zamansız Rüzgar
Gidiyorsan dönmek de var kalmak da var Ölmekte var Bir busecik ver de git sonra pişman olmak da var Korkuyorum ayrılıktan Sefil olup tükenmek var Zamansız bir rüzgar esti Ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı Yalnızlığın acısını aşka hasret olan bilir Yalnızlığın acısını dosta hasret olan bilir Ayrılığın belasını aşık olup seven bilir Ayrılığın belasını benim gibi seven bilir Aşkımızın kaderini allah bilir Zamansız bir rüzgar esti ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı Ziyankar Harcadım ömrümü hep senin için Sevilmek bir hayal sevmemek ziyan Ettiğim duadan ümide kadar Döktüğüm gözyaşım, nefretim ziyan Yaradan doğ demiş ben de doğmuşum Bir gönle gir demiş seni bulmuşum Ne yazık sayende sefil olmuşum İbret-i alemim, girmemek ziyan Ömrümden çaldığın zamana yazık Uğrunda verdiğim son nefes ziyan Bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz Sensiz, bir dert ile güne başlanmaz Sende bil kahrına bu can dayanmaz Yaşamak çok güzel seninle ziyan Al beni vur yere parça parça et İstersen sev beni istersen kahret Bu mudur sevene verdiğin kıymet Sevmenin böylesi ölmekten ziyan Zulüm Neden neden tanrım neden Nedir bu zulüm Nedir nedir tanrım bu zulüm Doğmamış dertlerin sevilmemiş kalbin Gülmemiş gözlerin sahibi benim Neden doğar güneş neden batar bilmem Ümit dünyasında hüsranlar benim Yazan acımamış çektiren acır mı Kime uzandıysa boş kaldı elim Yaratmış yaradan çek demiş sonradan Bıktırmış bu candan suçum ne benim Nedir tanrım bu zulüm Ne dünyada vefa ne sevgide sefa Bir derdime şifa bulmayan benim Gönlüm aşk vurgunu ömrüm dert yorgunu Ziyan oldu gitti yıllarım benim Yazan acımamış çektiren acır mı Kime uzandıysa bos kaldı elim Bir nefes uğruna çektiğim azaptır Nerelerde kaldı ümidim benim Nedir tanrım bu zulüm ...ve bitti |
LÜtfen Bİr Rap Yada Yorum Esİrgemeyİn
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:06 . |