![]() |
GÖNLÜMÜN SAHİLİNDE
Her günüm senle Her gecem hüzün Sensin benim mutluluk ilacım Sensiz benim iki gözüm Eller ağlatır Denedim bak gördüm Şimdi aklımı başıma aldım Dön dolaş sana döndüm Kaderime hasreti yazdın Gelipte yar silsen Neye baksam Neyi görsem Orda bir tek sen Kalbin aşk meskenim oldu Ahtım var bir ömre seninle Bilemem kimlere yar oldun Adın var gönlümün sahilinde |
MASUM KEDİ
Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde o bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir başkasının gözlerine bakacaksın Yıllar böyle akıp giderken Sanma ki bensiz mutlu olacaksın Dolar gözüm ağlarım Kabul olmaz dualarım Sensizliğe alışmaktan yok başka çare Kader değil bize kıyan sen kıydın acımadan Bu aşk da diğerleriyle aynı hikaye Hani yıldızındım senin yol gösterenin Kaybolursun bensiz uzaklarda Sen bilmezsin bu hayat çok zalim bebeğim Harcanırsın hain uzaklarda Birdaha böylesine sevilecek misin Böylesine deli, saçmaca, sebepsizce Kalbimi parçalayan bu gidişin Hesabını mahşere bıraktım sessizce Dolar gözüm ağlarım Kabul olmaz dualarım Sensizliğe alışmaktan yok başka çare Kader deil bize kıyan sen kıydın acımadan Bu aşk da diğerleriyle aynı hikaye Aynı hikaye,bu aşkta aynı hikaye Diğerleriyle aynı hikaye |
HER ŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN
Sorma sorma Nasıl geçti Sensiz yıllar Yıllar Bir aşk rüzgarıydı Esip geçti Ardında boynu bükük Hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur gecer gecenin bir ortasında Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Duman gözlüm yaktın beni, Duman ettin acımadın ziyan ettin, Duman gözlüm benim için, Yaşamaktın yaşamayı haram ettin... |
FARZET
Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ve ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla Anladım alışamadık biz bize Konuşamadık gözgöze bundan fazla Farzet kapılıp biz delice aşk seline Farzet yaşadık doyduk güzele |
tövbeliyim
aşktan Canim Yandi Bir Kere Aşktan Ne Kaldi Elimde Sil Baştan Yaşamak Mi Diyorsun Asla Tövbeliyim... Anladim Ki Sen Yalansin Yalanlarla Kalp çalansin Fazla Söze Gerek Yok şu Hesabi Kes De üstü Kalsin Can Bildiğim Canim Olsan En çocuksu Yanim Olsan Hasretinle Hergün Yansam Ben Aşkina Tövbeliyim El Dilinde Sultan Olsan Kaç Yazar Ki Sevmiyorsan Bende Beni Biliyorsam Ben Aşkina Tövbeliyim... |
EZBERİMSİN
Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç hain bıçak Kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı Benden birşeyler saklayan Her sözün bir elvedaydı Bana seni saklayan Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum |
DÖN ÇAREM
Yersizim, yurtsuzum Sensizim şimdi Anladım bir ömür Öksüzüm şimdi Bırakıp ardında herşeyi gitmek Bu kadar kolaymıydı böyle Bu ayrılığa o son bakışa Yürek dayanırmı söyle Dön çarem el gibi uzak durma Dokunur gururuma bu yabancı hallerin Dön çarem el gibi uzak durma Dokunur gururuma sensiz ben neylerim |
YEMEZLER
Yar gönlümde sızın var bak gülmüyor bu yüzüm ha sevdi ha sevecek derken bak dört yanım hep hüzün hatayı sevmekle yaptıysak bilelim sonu ne olursa olsun vazgeçelim sevdanla kalbimden vurmaksa niyetin yemealer güzelim,yemezler güzelim... hadi bana eyvallah yolun açık olsun inşallah günü gelir anlarsın sen de nasıl dedirttin illallah hadi bana eyvallah unuturuz elbet evelAllah günü gelir anlarsın sen de nasıl dedirttin illallah diz çöksen yalvarsan dönüp te bakmam sen de bunu aklına sok dünyada bir sen kalsan ben sana kalmam az biraz büyü de kendine gel başka yolu yok yok yok yoksa hadi bana eyvallah... eyvallah,eyvallah,eyvallah,eyvallah güzelim bana eyvallah... |
ağlamak Sirayla
sana Bana Geri Dönmez Bu Rüya Yana Yana Kölen Olmuştum Ya Artik Ağlamam Kapandi Bak Yaram Ağlamak Sira Sirayla Sözlerin Yabanci Birini Hiç Aratmiyor Kalbin Mi Durdu Güzelim Yoksa Bana Mi Atmiyor Aşk Mi Gurur Mu Sende Hüküm Süren Hiç Terk Eder Mi Kalpten Seven Aşk Heba Değil Mi Kanun Bilir Mi Söyle Gider Mi Kalpten Seven? Sana Bana Geri Dönmez Bu Rüya Yana Yana Kölen Olmuştum Ya Artik Ağlamam Kapandi Bak Yaram Ağlamak Sira Sirayla.. |
MAZİM DEĞİL
Eskidim kendim kadar Kapandı bütün kapılar Geçip giden zamanlar Artık gözümde değil Savruldum yıllar yılı Ağlattım bulutları Bu hayatın kahrını Çeksem de lüzum değil Resimler mi karışmış Bu benim mazim değil Aynalar mı buruşmuş Bu benim yüzüm değil |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:52 . |