![]() |
Sen Uyurken - Kargo
Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa Sen uyurken kelimeler dudağımdan Döküldüler damla damla yatağıma Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım? Sen uyurken Sen uyurken rüyalarında ben var mıyım? Sen uyurken Sen uyurken oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi daldım yalnızlığa Sen uyurken uyandın birden Gülümsedim bana düşündüklerimi bilmed |
Seni Seviyorum - Kargo
Bırak mucizeler yaratayım sana Hergün arayım seni, etrafında dolanayım Çünkü seni seviyorum Çünkü seni seviyorum Uzak durma sarılayım sana Herkes görsün, çiçek yollayım, şaşırtayım seni Çünkü seni seviyorum Çünkü seni seviyorum Kimseyi sevme ah sadece benimle ol lütfen Bırak mucizeler yaratayım sana Hergün arayım seni Etrafında dolanayım |
Senle Ya da Sensiz - Kargo
Sen mi hayatla oynuyorsun Yoksa hayatmı senle Burda neden bulunuyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle yada sensiz Dünya döner durur Sen mi sabırla bekliyorsun Yoksa hepsimi eğlence Sorma cevabı biliyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle yada sensiz Dünya döner durur. Dünya seni tuttu en sonunda Dünya geçti kendinden Dünya ayaklarının altında Dünya değişti seninle |
Sevda Sözleri - Kargo
Sevda sözleri söylerim ben Gördüklerimden sonra Zamansız itiraflar Kaybolan pişmanlıklar Dürüstlük sonum oldu Başka birinin ellerindesin Yaptıklarımdan sonra Bakışlar gülüşler Hepsinden daha özel Rüyalarımda benimlesin Dünyanın sonu olmasada Duygular beni aldatsada Görmesemde duymasamda İnanmakta zorlansamda Aİstesemde bulmasamda Yanında hiç olmasamda Sevgiyi onda buluyorsun Hatalarımdan sonra Gerçekler hiç değişmez Oynansa bile Bana çok acı veriyorsun |
Son Defa - Kargo
Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza Boşver sen onları bize birşey kalmadı Boşver sen onları sensizlik olmadı Boşver sen onları bize birşey kalmadı Boşver sen onları boşver sen Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü sen ve ben sondefa Denizler gökyüzü son bir defaaa |
Sonbahar - Kargo
Yapraklar solmuş Yerlerde ölü yatarken Yağmurun altında Şemsiye misali ıslanırken ıslanırken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım Geldi sonbahar |
Sürgün - Kargo
Evinde yalnız bir aşık Çölde bir damla su Garip bir görev ve Yalnız bir yabancı gibi (Zor bir soru için güvensiz bakışlar (Basit bir sırrı var (Ama hiç cesur değil anlatmaya (O bu günü yaşıyor dünü unutmaya hevesli (Aklında bir silahla Sokakta aç bir kurt Kaypak bir yan sözünde kör bir umut ve Anlamsız bir fal var öyküsünde O bugünü yaşıyor dünü unutmaya hevesli Aklında bir silahla Kaybettiği bir şey yok Kazandığı hiç bir şey O arsız bir sürgün İçindeki zindanda |
Şairin Elinde - Kargo
Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairinnnnn naaaa oo oOooo huu Sözün anahtarı şairin elinde Günün anahtarı şairinn UU oooo huu Yakın olmak için uzak dur benden Bir çocuk kadar masum uzandım yanına Kokunu duymak için girdim koynunaa uu aaaaa huuu Yaşam diye bir şey yok unutmak diye bir şey yok Beni bu masum gözlerle yalnız bırakk huu aa oooo Yakın olmak için uzak dur benden Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairinnnnnn naaaooooo uuhuu ****in anahtarı şairin elinde kanın anahtarı şairinnnn huuu oooo huu |
Tanrı'ya Dua Et - Kargo
Aramızda olanlar, kayıp bir çocuk gibi Pazar günü açılmış, renkli lunaparkta Gün gelir ararsan beni yalnız yatağımda Telefona uzanırsa elin beni asla arama Aşk yalnızlık bir mevsim gibi Suçlunun ismi, yalnızın resmi, kibritçi kız gibi Tanrı'ya Dua Et! Mucizeni bekle Dönmemi iste Bir günahkâr gibi: Tanrıya Dua et |
Tüm Benliğim - Kargo
Senin düslerinden geçtiğim anda,nasıl oldu anladım İçimdeki suçluluk duygusuyla,gerçekleri sakladım Defalarca kaybolan hayatımın,izlerine rastladım Tüm yolların kesiştiği mekanda,sensizligi anladım Tüm benligim ölse de,yaşam nedir unutmaz ) Tüm sözlerim ölse de,gurur nedir unutmaz ) Tüm benliğim ölse de... Korkular içinde sürüklenirken,kimseye dokunmadım Geçmişe baktıgım zamanlarda sen,yanımdaydın ne acı... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:41 . |