![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bunları genelleme yapmadan söyle mesele benim için sahnede güzel şarkı söylesinler yeter ne yapacağım ben eroinilerini,içkilerini ,, tekrar söylüyorum amacım seni kırmak rencide etmek değildi sadece uyardım. ayrıca forumun ne demek olduğunu senden daha iyi bildiğim kesin ve forumda daha yenisin galiba böyle gelir gelmez seninle tartışmak falan güzel olmadı arkadaşça başlasaydık daha iyi olurdu ama boşwer hadi iyi forular.. |
Alıntı:
İkinci olarak benim de amacım kimseyi kırmak değil sadece düşüncemi söyledim. Söylediklerimi de boş keseden atmıyorum, merak etmeyin. SANAT denilen şey bir bütündür. Bu tıpkı içki içen bir imamın arkasında namaz kılmaya benzer. İnsanların üzerinde bu kadar etkili olan bir kişinin bunları yapması asla affedilemez. Sahnede yaptıkları ve söylediği güzel şarkılar "İNSAN" ve hele ki "sanatçı" olmasına asla yetmiyor. Bence insanlar biraz daha seçici olmalıdır. YOZLAŞMAYALIM... HEPİNİZE İYİ FORUMLAR... |
Alıntı:
Alıntı:
bi bağlantı kuramadım.. |
[quote=espric;183067]
Alıntı:
HADİ İYİ FORUMLAR... |
ayrıca ben sana forum kavramından uzaksın demedim sadece forumda yenisin daha güzel bir arkadaşlık ortamıyla başlasaydık daha iyi olurdu dedim yazılan her mesdajda konu ile alakalı olmayan şeyler yazıyorsun herkesin bir sabrı vardır koleraya söylediklerine göz yumdum tmm dedim ama artk yeter yazdıklarını göndermeden önce bir oku bence sen bile ne söylediğini bilmiyorsun konuyu burda kapatalım
iyi forumlar.. |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:08 . |