![]() |
vay koçum vay ne masumsun sen ne ahhh seni bana sorsunlar
|
syfan hayrlı olsunn...
|
tşk kardeş sağol ya
|
Gidişim
GİDİŞİM Bu sana son şiirim Kayan son yıldızla Ben de kaydım yüreğinden Gizlice sessizce gidiyorum bu şehirden Çaresizliğini, umutsuzluğunu ve acılarını da beraberimde götürüyorum Belki acıyor yüreğim Ama sana değil Yaşanan ve yaşanacak olan günlere yanıyorum Ama yine de giderken son sözüm sen diyorum Ey sevgili içim yansa da sana mutluluk diliyorum.... |
Allah a Emanet OL Usta...
Allah a Emanet OL Usta... Sevdayı bir yaşayan bilir derler ya, Dokunma Yüreğime Usta! Tamir edilmez bir yara var orda.. Sevmek ölmekle başlarmış Usta! Biz oyun oynamadık be Usta! Yürekle oyun oynayanın Yüreği de Bir gün yanmaz mı Usta! ... Boşver be usta! Ben alıştım yaban gülüme... Beni ben öldürmüşüm Ağıdım ona kalmaz ya Usta.. Bir damla yaş senden süzülür... ... Bırak Usta vefasızları! Kapımızı kapattık yaza bahara kışa! Bize hasret yakışır usta... "HaSreTimsin..." O kadar işte..! VesseLam SAYFAN HAYIRLI OLSUN FİRARİİ HEP GELİRİM SAKIN KOWMA BENİİ :1::1::1::1::1::1::1: |
BEDEVİ ÖYKÜSÜ
Devesiyle birlikte çölde yürümekte olan bir bedevi, güçlükle yürüyen, susuzluktan dudakları kurumuş bir adama rastlamış. Adam bedeviyi görünce su istemiş. Devesinden inmiş ona su vermiş. Suyu içen adam birden bedeviyi iterek deveye atladığı gibi kaçmaya başlamış. Bedevi arkasından bağırmış:”Tamam, deveyi al git ama senden bir ricam var. Sakın bu olayı kimseye anlatma!”. Bu isteği tuhaf bulan hırsız biraz duraklayıp nedenini sormuş:”Eğer anlatırsan, demiş bedevi, bu her yere yayılır ve insanlar bir daha çölde muhtaç birini görünce yardım etmezler.” Bedevi gibi derdimiz deve değil de, kötülüğün yayılmaması olsaydı, millet olarak şimdiye dek çok şeyi halletmiş olacaktık. Ufkumuzda şafak türküleri tütüyor olacaktı. Kardelenlerimiz çoktan yeşermiş olacaktı?.. Menfaatlerimize göre değil, vicdanımıza göre yaşayacağımız bir hayat dileğiyle.. Her şey gönlünce olsun firari |
dertkolİk Mattet TeŞekkÜr Edİyorum İkİnİzede SaĞolun....
|
;)
|
:18:
|
özledim Seni
Özlemediğimi söyleme bana
Yüreğime insen anlardın beni Gönlümün içine sevgini koydum En güzel yerinde sakladım seni... Gücenmen gereksiz şu yüreğime Seni üzmek düşmez hiç gereğime Herkesler inandı yar sevdiğime Duy artık sesimi, özledim seni... Ayrılığa düşen,yalnızlık ise; Hasreti çekene haksızlık niye. Süren sensizliğe bahtsızlık diye Her gün umutlara ekledim seni... Elimde güllerle seni beklerken Azmı uçuştular avuç açarken Geçeceğin yollar bağa dönerken Kimbilir kaç sene bekledim seni... Aşkından geçmeyi kim göze almış Bir gün tövbesine el mi açılmış Can canandan ayrı mutlu mu kalmış Kedere duyarsız özledim seni |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:46 . |