![]() |
ßelediyeyi Ne Kadar Tanıdığınız var ßu ßelediye ßaşkanı ßizi Hayal Kırıklığına Uğrattı... Memleketimizde 9 ay kış yaşanıyor 3 Ay Yaz ,milyon dolarları çiceklere harcıyor ihaleleri kızına veriyor yalan mı !!
|
Alıntı:
hastane neden açılmadı diye soruyorsun sana gülüyorum sadece:11::11::11:... devlet bana bu hastaneyi nerden getirdiğin parayla açtığını söle dedi peki hastaneyi açcakk kişiler ne dedi¿¿¿ madem derdin hastane toki doğu anadolunun en büyük hastanesini açmıyormu??? 2-3 yıl öncesine kadar vanda kaçtane özel hastane vardı??? kaç tanesinde devlet memuru olarak gidip tedavi görüyordun??? sanat sokağına yolmuş:72:... kendin adamlarının başa gelmesini isteyen ZİHNİYET buna imkan mı tanıyacak... arkdaşlar artık wazgeçelim bu yandaşlıktan çıkaralım etrafımızı görmemizi engelleyen AT GÖZLÜKLERİ'ni biz üzerimize düşeni yapalım... ha benim derdim ne akp ne chp ne mhp nede dtp değil... benim tek istediğim hak edene hakkının werilmesi... ßæ |
Arkadaşlar biz bugün belediyenin doğru ve ya yanlış yaptıklarını tartışıyoruz. Ama daha önceki belediye başkanlarının yapmadıklarını konuşuyorduk. Daha öncekilere para yollanmadı gibi bahane çok komik olur. Sadece Şahabettin Özarslana para yollanmadığını söyleyebilirsiniz. Ama diğerlerine fazlası bile geldi buna rağmen ortada bir şey yok. Alt yapı çalışması derkende doğal gazdan bahsetmiyorum. Doğalgazın belediyeyle alakası yok. Benim alt yapı derken bahsettiğim su ve kanalizasyon çalışmalarıdır. Belki çalışmalar yeterli değildir ama bence bundan önceki belediye başkanlarından kat ve kat daha iyidir. Buda ortadadır zaten.
|
peeHH......buradaki materyallerle kitaP yazaCam beN yha.... ((:
|
Alıntı:
|
:11: bekir her yere ayrı hava katıosun ..:D
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar burda bir konu hakkında tartışıyoruz. Herkes kendi düşüncesini söylemekte özgürdür. Ama konuyu kendi siyasi görüşünüze çekmeye başlarsanız o zaman iş değişir. Konuyu kapıyorum.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:37 . |