![]() |
bir kıvılcım duser once
buyur yavas yavas bir bakarsın volkan olmus yanmıssın arkadas dolduramas boslugunu ne ana ne kardas bu en gusel en sıcak duygudur arkadas ortak olmak her sevince her derde kedere ve yurumek omur boyu beraberce elele olmasın hiç o ta içten gulen gozlerde yas yollarımız ayrılsa bile seninle arkadas EVET ARKADAS KİM OLDUGUMU NE OLDUGUMU NEREDEN GELİP NEREYE GİTTİGİMİ SEN OGRETTİN BANA ELİMDEN TUTUP KARANLIKTAN AYDINLIGA SEN CIKARDIN BANA YURUMEYİ OGRETTİN YENİDEN ELELE VE DAİMA İLERİYE BİR GUN BİRBİRİMİZDEN AYRI DUSSEK BİLE BİLİYORUM HİÇ BİR ZAMAN AYRI DEİL YOLLARIMIZ VE AYNI YOLDA YURUDUKCE GUN GELİR ELLERİMİZ YİNE DOSTCA BİRLESİR AYRILSAK BİLE KOPAMAYIZZZ.......... CNM ARKADASIM SENİ COK SEVİYORUM (BESTEE) |
kanka başta sayfan güzel olmuş yaptıgın ii oldu artık mlletn işlerine burnunu sokmazsın:)))yine damardan girmişsin cok sagol
|
onemli deil kanka da bi dowmedigin kaldı of of kara bahtım kor talihim :85:
|
aaaa kanka olur mu hiç öle şey haşa ne haddime bütün wan tırsıyo senden başta yagmur=>
|
:D abartmayalım ....
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
kanka bu ayılar ile ne demek istiyon sen:) cnm kankacım benm inş bizim kankalıgımızda bu ayılar kadar mutlu mesut bahtiyar olur(cok mu resmi oldu ne!!)
|
duygusuzzzzzzzzz ne diiim baskaaaa
|
ii duzeltin hadi nese... sen dur ben intikam alıcam:85:
|
Alıntı:
hiiç ayrılmayın, hep böyle dost kalın.... alosar ben bunları kıskanmaya başladım ha:11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:20 . |