![]() |
Alıntı:
(konu içerisinde adres vermek kurallar gereği yasak lütfen biraz daha dikkatli olalım..) satan22 |
gelincik kodlu arkadaş ben 81/1 gelincikte yaptım tavla dağında kimse gezemez mayınlı bölge yanlış bilgi vermeyelim.ewet biraz gelinciği anlatalım
1_ata binemeyi herkes öğrenir hemde en iyi usta olarak 2_ewet mülteci ve kaçakçılık mazot benzin ve aklına gelecek tüm elektronik elektrik inşaat vb. vb 3_karakol çok iyi korunuyor her türlü silahı bulunmaktadır. bu yüzden terör sadece taciz atışı ile kalır. |
karakol a yakınları düşen arkadaşlar beni ekleyebilir
arkadaslar adres vermek yasak.. ZeRGuWaN |
81/1 başkale gelincik
slm kardeş 81/1 gelincikte yaptım telefonlar bozuk olabilir cep telefonu bazı noktalardan çeker ericson eski modeller kuvvetli çeker.:)
gelincik ne kadar zor olsada okadarda güzeldir soğuk kaçakçılık atla adam kovalama dağ taş gezersin. futbol sahası bi harikadır. |
arkadaşlar güzel bi site hepinize teşekkür ederim. insan ın gözünün önnüne geliyor.
bazı arkadaşlar yazmış termal kamarayla kaçakçı yakalayamazsın. zaten termal kamaraya gerek yok gece 1 km den at kokusunu alıyorduk ve sesini. telefon ise taş tepedden çekiyor beleküden çekiyor. telefon kulubesi tarafından çekiyor cepher den zaten çeker. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:35 . |