Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Geyik Muhabbeti (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Forum Yöneticileri Foruma Yeni Gelmiş Birini Nasıl Karşılar... (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=8400)

LastDesiqner 27/07/07 01:01

Alıntı:

LastDesigner´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 62550)
Not: yeni üyenin nicki Abuzer Kadayıf olsun..!!

Abuzer Kadayıf : slm artık bende burdayım. gerçekten forumunuz çok güzel başta beni buraya davet eden LastDesigner 'a daha sonra bu siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim....

denizkızı : Abuzerim hoşgeldin.. :11: sana forumda ii eğlenceler...:11: henüz mesajının olmamasına rağmen sana birden bire kanım ısındı sana kuzucuum diebilir miyim? :72:

Not: (Abuzerim fln) yanlış anlaşılmasın denizkızının sevgi anlayışı öle... :72:

okk dir... :11: :72:

denizkızı 27/07/07 01:01

yaaaaaaaaaa :11:

LastDesiqner 27/07/07 01:02

:11: :72:

denizkızı 27/07/07 01:03

ule herifleri başıma musallat edeceksiiniz :11:

Satan22 27/07/07 01:04

davut daha güzeldi bence..:72::11: ben davut hangi davut kara davut uleynnnnnnn:72:

denizkızı 27/07/07 01:05

:11:

LastDesiqner 28/07/07 00:33

abuzer güsel oldu yaw... :11:

sea star 28/07/07 19:04

sağol satan yine döktürmüşsün :11:

LastDesiqner 29/07/07 18:45

abuzer : ben geldiiim...forumunuz çok güzel...alla her forumcuya böle bi foruma üye olmayı nasib etsin...

sea star : amin. hg. abuzer.klip bölümünde çok güzel paylaşım yaparım ben.bi ara bakarsın.ha bide son yazanın avatarı oyunu var. o oyunda görsen bi tane LastDesigner var.adam avatarını deişmioo bi türlü..onun avatarı gelince heep pas diorm ben..bıktım artıq yaw.avatar oraya bağlanmış mı? ne?

LastDesigner: yaw sea star bura tanışma bölümü.alt tarafı bi hg din diiceksin.adama hayatını anlattın.hem fazla samimi olma o denizkızının abuzeri..:11: :72: döver walla... :11:

sea star : tmm. pardon. abuzer hg. :11: :72: ha aklıma gelmişken van şivesi ile bildiin kelime fln varsa...öle bi oyun var. gel orda beraber oynarız. güzeldir bizim sitemiz. walla.. inanmıo msn? aaa çok ayıp... :11: :72:

LastDesigner : allaaım ya..biz ne diorz...sea ne dioo...!! :11:

Satan22: yaw..abuzer seni banlıyacam..yöneticileri birbirine düşürdün... :72:

Abuzer : Ben naaptım yaw... :11: :72:

denizkızı : zavallıcık.. :( naaptı ki kuzucuum size.. :11: yapmayın etmeyin.hg abuzerciim..tüm arkadaşlar adına senden özür diliorm..satan banlarsa da dert etme sana parolamı veriim benm nickimden girersin :72::11:

LastDesigner : banlanan üyeye yataklık suçundan dolayı van.gen.tr yönetimine modluktan atılmana dair istek dilekçemi sunucam.. :11: :72:

Zerguwan : yapmayın ama.. ii birine benzio...doğuştan paylaşım yeteneği var bu çocukta.ilk yazdığı mesajdan anladım.. :11:

Alosar : Abuzer hg. h gidiosun..senle tanışmak güzeldi. Ama ne yazık ki! aramızdan ayrılıyosun.ben abime söliim..belki banı kaldırabiliriz..elimden geleni yapıcam abuzer..sen içini ferah tut... :11: :72:

Muhemar : ban fln yoq..adamı üye olduğuna pişman ettiniz. yaw..abuzer sende hg.aramıza ii paylaşımlar yapman dileği ile..

LastDesigner: Örnek yönetici..işte.. :11: :72: neyse abuzer..aramıza tekrar hg.ii forumlar..

denizkızı : hg abuzerim :11:
Satan22: hg.. tekrar.

Alosar: demiştim ben sana hallederim die.tekrar hg.. :11:

sea star : | Mesaj LastDesigner tarafından silinmiştir |Sebep: yine hayatını anlatmış.. :11: :72:

Zyrec : Bu konu fazla uzadı.Konuyu kapatıyorum..ha aklıma gelmişken Abuzer oyun bölümüne bi iki paylaşım yaparsan sevinirim. hg ayrıca... :72:

{ZeRGuWaN} 29/07/07 18:54

:72: guzeldi bekir saol..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 .