![]() |
zerguwan : işleri gereği foruma gece takılan değerli yöneticimiz....
helin_helin : benm gibi gece kuşu....sewdiğim bi arkadasım... semazen : foruma pek takılmayan...sanırım vanda semazen cafe adında bi int. cafesi olan üyemiz.... alsoar, raul, smalwolf... |
Alıntı:
|
kanka isim yazmamışsın :2:
|
şimdi bak canee...
al bi daa yaziim... (alosar,raul,smalwolf) |
alsoar: tanımıyom sitede öle bi üye yok :D
smalwolf: hülyanın kardeşi raul: başımın belası(şaka) çok sevdiğim bi dost //--nAgİhAn--// , cigerxun , suphi |
//--nAgİhAn--// : atonun tavsiyesiyle sitemize gelen.....nickiyle bana çok sevdiğim bi öğretmenimi hatırlatan bi üyemiz.
cigerxun : pek tanımıyorum... suphi : işi gücü geyik olan....bazen kaliteli espri yapan bazende ağlanacak konuyu espri malzemesi yapan bi üye.... sea star denizkızı qizemm |
sea star: iyi video klip paylaşımı yapan arkadarş :)
denizbalığı: sevdiğim saydığım bi forum manyağı :D qizemm: iyi biri. foruma son zman da uğramayan bedevi, kenji, mehmet cemil |
sea star..:modlarımızdan biri..pek tanımıorumm...
deniz kızı:çok tatlı bi ablamızz..çokta özledim..:( qizemm:bu yıl tanışmama rağmen çok sevdiğim bi dost...en kısa zmnda foruma döner inş.. ato,zyrec,alosar |
alosar bnden önce yazmışş yavv..:72:
|
ato : bizim tayfadan...canım dostum....matrak insan....on numara bi cocuk...
zyrec: biricik yöneticimiz...sevgili abim... alosar: yorumsuz yaw...canem...herşeyim....4 4lük bi şahsiyet... muhemar, spartakus, kenji |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:11 . |