![]() |
bence oyun hiç ii değil o kadar uğraşıp indirdiğine kurduğuna değmez henüz indirmemiş arkadaşların dikkatine
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ii forumlar.. |
Arkadaşlar oyunda kesinlikle sorun yok. Kendim indirip denedim. Arkadaşlar rarlardan çıkan dosyanın nasıl çalıştırılacağını bilmedikleri için sorunlu sanıyorlar. Partları çıkarttıktan sonra bin dosyası çıkıyor. Bin dosyasını herhangi bir sanal cd sürücü programıyla açabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
oyunu kuaramayan arkadaşlar buradan yardım alabilirler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
paylaım için sağol
|
...........................
|
ben ındırmeyı bıtırdım de nsl kurulu acık ı sekılde anlatırmısınız uzun uzun lutfen hellp
|
emeğe saygı
|
Alıntı:
oyunu kuaramayan arkadaşlar buradan yardım alabilirler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tarafımca indirilip denenedi çalışıyor paylaşan arkadaşa teşekkürler.
|
Çok Güzel Bende Aıyordum Forumda Verildiği İçin Teşekkür Ederim
|
Alıntı:
|
yauw kankam bunu nası kurcam
1dc 2cd flan dio içine giriom hıc bı setup yoouk anlatırsan cok servürüm |
Alıntı:
|
teşekkürler
|
arkadaşlar oyunu komple indirdim ama kuramıyorum acil yardım lütfen
|
Alıntı:
burdan yardım alabilirsin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
arkadaşlar oyunu indirdim kuramıyorum acil yardım
|
Alıntı:
buraya bak kardes.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ya ARKaDaŞLaR Su OYuNu BıRaZ SıKıSTıRSaNıZa ReS CeKMeDeN MODeM BoZuLDu... Ya OYNaMıSTıM ASLıNDa AMa OzLeDıM Bı DaHa OYNaYaCaM Pc CoKMuSTu o YuZDeN SoNuNu GoReMeDıM...
|
Kardes Senin Dedgin Gibi Yaptim Iki Dosto Cikti Ya Ama Onlasil Accam Yaa
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav bın dosyasını acamıyom yardımm
Alıntı:
|
kuramayanlar burdan yardım alabilirler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
çok teşekkürler süper paylaşım gerçekten türklerin bir oyununu oynamak beni çok gururlandırıyor.
|
arkadaslar sayfa sahibi indirdim oyunu daemon tools dan yukluyorum olmuyo hata veriyo girmiyo oyuna bi cozum yada linklermi krık bozuk
|
Alıntı:
hepsini indirmisseniz demekki linklerde sorun yok eksik indirme ihtimaliniz var. veya daemon tools ta yaparken hata yapiyorsunuz.. |
Arkadaslar ben oyunu indirdim ama kuramiyorumm :( Bana kim yardimci olur
nasil yapacam da birlestirecem ve kuracam oyunu aciklayabilirseniz cok cokk sevinirim.... Oyunun demosunu oynadim cok guzeldi |
slm bu oyunu indirdim ama setup exe yok nasıl yüklenicek bir bilen varmı?
yüklemek için farklı bir programmı kullanmak gerekiyo. Bu arada rardan cıkardım cd1 ve cd2 olarak 2 klasör oluştu. |
Kardeşim bişe soracam ben bunlarin hepsini indirdim ,hepsini cikarttim sonra napacam kardeşim yardm et yha:( oyunu acmak icin gerekken şey yokki:(((((((((
|
Çok ama Çok teşekkürler
|
ya 16.patcde sürekli takılıp duruyor. bi yardım:(
|
arkadaşlar oyunu kurdum ama oyun içi videolar gözükmyor.yardım edin lütfennnnnnn
|
indirdim kurdum gayet güzel çalışıyor eline sağlık
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 . |