Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Oyun Download (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Kabus 22 Full (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=1438)

ghosthunter 12/07/08 01:08

bence oyun hiç ii değil o kadar uğraşıp indirdiğine kurduğuna değmez henüz indirmemiş arkadaşların dikkatine

is_for_you 26/07/08 20:52

Alıntı:

ZeRGuWaN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 204896)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
oncelikle sozlerine dikkat et ..
su ana kadar indiren sorun yasamadı sen mi yasıyorsun. hatayı birazda kendinde arasan.?

Arkadaşım kimsede sorun çıkmadı yazmışsın ne saçmalıyosun ya millet oyunu kurduktan sonra açılırken hata 22 diye bişey çıkıyo oyun kapanıyo diyor o probleme çare veya çözümünü söyleyeceğine laf yetiştiriyosun madem paylaşım yapılıyo o zaman yardımıda esirgemiyeceksin nasıl teşekkür etmesi esirgenmiyosa.Ben bu oyunu gördüm ondan sonra üye oldum linklere tıkladım iniyor eğer çalışmazsa vaktimi yemiş olcaksınız.

By_Espr!C 27/07/08 08:39

Alıntı:

is_for_you´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 219934)
Arkadaşım kimsede sorun çıkmadı yazmışsın ne saçmalıyosun ya millet oyunu kurduktan sonra açılırken hata 22 diye bişey çıkıyo oyun kapanıyo diyor o probleme çare veya çözümünü söyleyeceğine laf yetiştiriyosun madem paylaşım yapılıyo o zaman yardımıda esirgemiyeceksin nasıl teşekkür etmesi esirgenmiyosa.Ben bu oyunu gördüm ondan sonra üye oldum linklere tıkladım iniyor eğer çalışmazsa vaktimi yemiş olcaksınız.

oyunda sorun olmadığına yemin de edebilirim bazı acemi arkadaşlar oyunu nasıl acacaklrını bilmedikleri için oyun bozuk diyolar oyun bozuk değil ve eğer sen de acemi değilsen oyunu acarsın sonra burda gelip laf yapmazsın ..
ii forumlar..

ZyreC 27/07/08 11:53

Arkadaşlar oyunda kesinlikle sorun yok. Kendim indirip denedim. Arkadaşlar rarlardan çıkan dosyanın nasıl çalıştırılacağını bilmedikleri için sorunlu sanıyorlar. Partları çıkarttıktan sonra bin dosyası çıkıyor. Bin dosyasını herhangi bir sanal cd sürücü programıyla açabilirsiniz.

is_for_you 27/07/08 15:15

Alıntı:

espric´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 219985)
oyunda sorun olmadığına yemin de edebilirim bazı acemi arkadaşlar oyunu nasıl acacaklrını bilmedikleri için oyun bozuk diyolar oyun bozuk değil ve eğer sen de acemi değilsen oyunu acarsın sonra burda gelip laf yapmazsın ..
ii forumlar..

Sağol dostum zaten indiriyom şu an 8'inci parttayım sadece bir sürü kişinin bozuk demesi üzerine yazdım tabiki acemi değilim en kral oyunu kimseden öğrenmeden kurarım ayrıca çoğu rip'li dosyaları kurmasını bilmiyor onun için bi açıklama koyunki siteye millet bozuk demesin yok isterseniz ben açayım konuyu sabitlerseniz güzelce bi anlatım yaparım.

By_Espr!C 27/07/08 15:19

Alıntı:

is_for_you´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 220086)
Sağol dostum zaten indiriyom şu an 8'inci parttayım sadece bir sürü kişinin bozuk demesi üzerine yazdım tabiki acemi değilim en kral oyunu kimseden öğrenmeden kurarım ayrıca çoğu rip'li dosyaları kurmasını bilmiyor onun için bi açıklama koyunki siteye millet bozuk demesin yok isterseniz ben açayım konuyu sabitlerseniz güzelce bi anlatım yaparım.

acıklamayı zyrec arkadaş yapmış zaten ama sen yinede ince ince sapına kadar güzelce anlatmak istersen hayır demeyiz :)

ZyreC 27/07/08 15:21

Alıntı:

is_for_you´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 220086)

Sen ayrı bir konu açarak anlatırsan bizde onu sabitleriz. Ayrıca açıklamalarında resimde kullanırsan daha açıklayıcı olur.

is_for_you 27/07/08 15:36

Alıntı:

ZyreC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 220089)
Sen ayrı bir konu açarak anlatırsan bizde onu sabitleriz. Ayrıca açıklamalarında resimde kullanırsan daha açıklayıcı olur.

Ben zaten resimsiz açıklama hiç bi zaman yapmam :D

By_Espr!C 28/07/08 22:25

oyunu kuaramayan arkadaşlar buradan yardım alabilirler

Neutralizer 29/07/08 10:26

paylaım için sağol

okumax 29/07/08 18:08

...........................

demir67 31/07/08 11:57

ben ındırmeyı bıtırdım de nsl kurulu acık ı sekılde anlatırmısınız uzun uzun lutfen hellp

Bir Şehir Sevdası Van 31/07/08 12:59

emeğe saygı

By_Espr!C 31/07/08 20:59

Alıntı:

demir67´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 221910)
ben ındırmeyı bıtırdım de nsl kurulu acık ı sekılde anlatırmısınız uzun uzun lutfen hellp

oyunu kuaramayan arkadaşlar buradan yardım alabilirler

is_for_you 19/10/08 15:55

Tarafımca indirilip denenedi çalışıyor paylaşan arkadaşa teşekkürler.

R4P-M4ST3R 20/10/08 15:34

Çok Güzel Bende Aıyordum Forumda Verildiği İçin Teşekkür Ederim

canturk_35 02/11/08 21:18

Alıntı:

nerede´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 41434)
hepsi bitti daha yeni indirdim.. dur bakalım ne olacak...

ne oldu sorun yok di mi? :85:

sewgim12 23/11/08 08:45

yauw kankam bunu nası kurcam
1dc 2cd flan dio içine giriom hıc bı setup yoouk anlatırsan cok servürüm

Aylin_ 27/11/08 17:12

Alıntı:

sewgim12´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 248304)
yauw kankam bunu nası kurcam
1dc 2cd flan dio içine giriom hıc bı setup yoouk anlatırsan cok servürüm

bodrums85 13/12/08 00:43

teşekkürler

aselyum 30/12/08 23:32

arkadaşlar oyunu komple indirdim ama kuramıyorum acil yardım lütfen

{ZeRGuWaN} 30/12/08 23:50

Alıntı:

aselyum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 254301)
arkadaşlar oyunu komple indirdim ama kuramıyorum acil yardım lütfen

burdan yardım alabilirsin.

aselyum 31/12/08 00:15

arkadaşlar oyunu indirdim kuramıyorum acil yardım

{ZeRGuWaN} 31/12/08 00:24

Alıntı:

aselyum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 254307)
arkadaşlar oyunu indirdim kuramıyorum acil yardım

buraya bak kardes..

ssss 15/01/09 18:20

Ya ARKaDaŞLaR Su OYuNu BıRaZ SıKıSTıRSaNıZa ReS CeKMeDeN MODeM BoZuLDu... Ya OYNaMıSTıM ASLıNDa AMa OzLeDıM Bı DaHa OYNaYaCaM Pc CoKMuSTu o YuZDeN SoNuNu GoReMeDıM...

ssss 16/01/09 11:43

Kardes Senin Dedgin Gibi Yaptim Iki Dosto Cikti Ya Ama Onlasil Accam Yaa

ssss 16/01/09 11:45

Alıntı:

nerede´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 42857)
kardeşim cd1 ve cd 2 diye ayırmış ya.. cd 1 içindeki rarların hepsini birden seçip rardan çıkar. aynısını cd2 de de yap. tüm rarlıları seç ve aç. daemon tools tan cd 1 deki en büyük boyutlu olan dosyayı seç ondan sonrada aynını cd 2 de yap.. oyun kurulmuş olur...

COK GUZEL DIYONDA IKI DOSYA CIKTI GERISINI NASIL YAPCAM O BUYUK DOSYALARI NASIL ACCAM BIN DOSYASI DIYE ACILMIYO HANGI PROGRAMLA ACILIYO LUTFEN CVP YAAAAAA

ssss 18/01/09 10:20

Alıntı:

kardeşim cd1 ve cd 2 diye ayırmış ya.. cd 1 içindeki rarların hepsini birden seçip rardan çıkar. aynısını cd2 de de yap. tüm rarlıları seç ve aç. daemon tools tan cd 1 deki en büyük boyutlu olan dosyayı seç ondan sonrada aynını cd 2 de yap.. oyun kurulmuş olur...

YA ARKADASIM TMM INDIRDIM IKI DOSYA CIKTI IKISIDE BUYUK DOSYALAR AMA O DOSYLAR BIN DOSYASI HANGI PROGLAMLA ACCAM YARDIM YAAA

ssss 18/01/09 10:21

Yav bın dosyasını acamıyom yardımm

Alıntı:

YA ARKADASIM TMM INDIRDIM IKI DOSYA CIKTI IKISIDE BUYUK DOSYALAR AMA O DOSYLAR BIN DOSYASI HANGI PROGLAMLA ACCAM YARDIM YAAA

By_Espr!C 23/01/09 15:32

kuramayanlar burdan yardım alabilirler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kamut 27/02/09 21:46

çok teşekkürler süper paylaşım gerçekten türklerin bir oyununu oynamak beni çok gururlandırıyor.

aytac-yavuz 21/03/09 19:05

arkadaslar sayfa sahibi indirdim oyunu daemon tools dan yukluyorum olmuyo hata veriyo girmiyo oyuna bi cozum yada linklermi krık bozuk

{ZeRGuWaN} 21/03/09 20:40

Alıntı:

aytac-yavuz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 263853)
arkadaslar sayfa sahibi indirdim oyunu daemon tools dan yukluyorum olmuyo hata veriyo girmiyo oyuna bi cozum yada linklermi krık bozuk

hepsini indirmisseniz demekki linklerde sorun yok eksik indirme ihtimaliniz var. veya daemon tools ta yaparken hata yapiyorsunuz..

turan050 31/03/09 20:04

Arkadaslar ben oyunu indirdim ama kuramiyorumm :( Bana kim yardimci olur
nasil yapacam da birlestirecem ve kuracam oyunu aciklayabilirseniz cok cokk sevinirim.... Oyunun demosunu oynadim cok guzeldi

iakin41 22/04/09 11:46

slm bu oyunu indirdim ama setup exe yok nasıl yüklenicek bir bilen varmı?
yüklemek için farklı bir programmı kullanmak gerekiyo. Bu arada rardan cıkardım cd1 ve cd2 olarak 2 klasör oluştu.

00grease00 09/05/09 13:12

Kardeşim bişe soracam ben bunlarin hepsini indirdim ,hepsini cikarttim sonra napacam kardeşim yardm et yha:( oyunu acmak icin gerekken şey yokki:(((((((((

ssjfchn 29/05/09 06:26

Çok ama Çok teşekkürler

mobil 13/06/09 21:48

ya 16.patcde sürekli takılıp duruyor. bi yardım:(

mobil 15/06/09 10:08

arkadaşlar oyunu kurdum ama oyun içi videolar gözükmyor.yardım edin lütfennnnnnn

Byİnfernal 12/07/09 16:42

indirdim kurdum gayet güzel çalışıyor eline sağlık

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 .