![]() |
tşklerrr.....
|
cnm bugünlük benden bu kadr..hade öptüm pei pei
|
oke by çook sağol yrn görüşürüz:) bu arada bn yarın derslere girmicem:)
|
önemli işler öüdüresi derslere girme zaten bende fizik çalışacam:D
|
isteyipte söyleyemediğim çook şey war.. sen dönmeden uyumam bu gece..
|
Selam kolera. Misafir kabul eder misin?
|
eder yaw neden etmesin:):) heyirli olsun
|
hoşgelmişsiniz..:)
|
hala ortada yok zamansız mı geldik acaba?:11:
|
oo hoş bulduk, ne var ne yok anlat bakalım?
|
nasıl gidiyor forum?
|
bak gördün mü espric, zamansız gelmişiz. neyse, bizde başka zaman geliriz... sonra görüşürüz sevgili kolera...:25:
|
çook üzgünüm
Kafami duvara yasladim omuzlarin yanimda yok
Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm KIRGINIM SİZE.. HAYATTA EN ÇOK NEFRET ETTİĞİM ŞEY ARKADAŞLARIMIN TARTIŞMASIDIR VE SİZ O NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTINIZ....:19: |
Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır
Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... |
müsade etmiorum :D güzel söz sagopa rulezzz....
|
ii zaten gitmiyodum:) şaka yaptım...:85:
|
harikaa 9 nisan şakası :D
|
ewt ben buldum onu da:)
can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!... |
hmm buda süper...
|
çay falan yokmu yaaa :D ne biçim misafir ağırlıosun ayıp yaa :P
|
üzgünüm o kadar yorgunum kiii ...:(
|
hmmm oke başka zamana :D sen çık dinlen istersen...
|
böyle dinleniyom zaten bide sago yu dinleyince rahatlıyorum.....
|
hmmm böyle bilmem ama sagoyu dinleyince rahatladığına eminim çünkü onu bende yapıorum şuan :)
|
gerçekten:) ne dinliyosun....?
|
istisnalar kaideyi bozmaz... sen???
|
terapi..
|
oke dur bende açayımm onu dinliyim :D
|
sibelim ne yaptınız bugün okulda?
|
kOnu YanLış Yerde..:D
Ya dün akşam seni aradım ya az gülmedik onları hatırla sinirin geçer..:) |
ben şimdi soğuk küveti dinliyorm..:)
|
Alıntı:
|
ne yaptık garibi çektik bütün gün candostla tartıştık,güldük,yorulduk,sizi ösledim ayrıca bana temizlik yaptırdılar..:(ee çağla ağlamış aldığım duyumlara göre
|
evet ağladı..sora ilhan hoca geldi ..baya bi nasihat etti erkeklere..ya cabir çağlaya bişi demiş o yüsden ağlamış..bende tam anlamadım .. sınıftan haberim yok..:D neden kavga ettiniz ki ? garip hoca da bana bütün yazılıları okutturdu +7 puan da vermedi :D
|
ya boşwer bildiğin gibi çenesi durmuyo onun...:)nese ya sana haksızlık ya herkese verdi amma..
|
ya ne dedi bilio musun ? hani altta d.% bilmem ne bi formül vardı işte ben yer kaplıo die 3.soruya yazdım ..nasıl olsa 3. soruyu yapamayacam orda kalsın dedim..neyse silgi alış-verişi yasak ya silemedi işte formül yazmışım die 3 puan vermiş 3.soruya dediki yapmışsın soruyu puan vermedi:D neyse yaw
|
aman ben düzeltiririm merak etme sen ..:)hele bi düzeltmesin.....yaw seni çooooooook ösledim yaw
|
of ya kızlar nolcak halimiz ya benim son zamanlarda sınıftaki vukuatlara sinirim bozuluyo
|
amaaann çok ta tın..valla beyza takma hiç..notlarım bi ii olsun da gerisi mühim diil..sınıftaki kızlar hariç[bazıları] hiçbiri umrumda diiller
suşim ben yarın full senin yanındayım tmm mı:) |
e yani orası öle de ortam gerilince haliyle biz de etkilenioz amann bir yığın saçmalık ya sınıf olayları
nese insallah ii ii ii ii çoooooook ii notlar alır da huzura ereriz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:42 . |