![]() |
:) :) ..
Ee Hayat Nasıl qidio uyus ? |
tabessüm kusura bakma çıkmam gerek :( özür yaa k.i.b by
|
bende cıkıcam zaten senin yazmanı bekliodum :) ..
Dışardan çağırıolar .. ok .. hade sora görüşürüs .. pae paee .. |
ilk
saf bir bütünlükle başlar yolculuk ama ayrışma başlar alelacele. kişilik yüklenirken dünya evinde ‘ilk’ kırılır, hem de defalarca süslü illüzyon perdelerinde. ve ‘son’, ‘ilk’i arar aslında işlevi biten yükü atmak misali dünya elbisesinden soyunmak ve rahimden önceye uzanıp bir bomboşluğa dokunmak. |
kayıp sayfan çok güzel olmuşş. çok beğendim... güzel şiirler içinde tşklerr
|
tşkler mavişim..
|
Alıntı:
|
tşkler Arkeolog yorumun için.. :1:
|
Hayat Hayat bir nefestir aldığın kadar Hayat bir kafestir kaldığın kadar Hayat bir hevestir daldığın kadar Önün mezar sonun mezar, unutma! Hayat bir muamma çözdüğün kadar Hayat bir seyahat gezdiğin kadar Hayat bir duygudur sezdiğin kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir yaygıdır yaydığın kadar Hayat bir saygıdır saydıgın kadar Hayat bir kaygıdır, duyduğun kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir çıkıştır, çıktığın kadar Hayat bir bakıştır, baktığın kadar Hayat bir bıkıştır, bıktığın kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir rüyadır, yorduğun kadar Hayat bir cevaptır, sorduğun kadar Hayat bir seraptır, gördüğün kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir olgudur olduğun kadar Hayat bir dolgudur,dolduğun kadar Hayat bir bulgudur, bulduğun kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma! Bal der hayat böyle, yokuş iniş var Geldiğimiz gibi, bir de dönüş var Sonunda tahtadan at'a biniş var Önün mezar, sonun mezar unutma! Mikdat Bal |
|
s.a kayıp:D
|
@.s kolera hoş geldin
|
hoşbuldum..:D
|
nasılsın bakalım
|
ii yaw kayıp aşk olsun sibelin kişiseline boş gitme bnmkine hiç girme bile tmm yazıom...:D
|
sana da gelirim ya.. ayıpsın :):) kıskandın mı yoksa şeker
|
:85:
|
:2:
|
:2:
|
nie sırıtıyorsun aaa!! :D
|
sırıtırım:72:
|
:70:
|
hayırlı olsun...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
walla hoşuma gitti o yüsden koyuyorum senin awatarda ağlıyoya o yüsden:) |
:20: tşk ettim sizlere...
|
bişi diil dedik bizde:D
|
deli :D:
|
Neden mi sevdim..??
|
KAYIP_ Kayıpsan kac gundur..:D nirdesin?
|
buralardayım ben hep..
|
:20: men niye gormiyem..
|
bilmem :20: evet bi süre önce yoktum ama. son kaç gündür hep burdayım..
|
hazırlamıs oldugum bir video sana gelsin kardesim.
|
teşekkür ettim süper olmuş.. emeğüne sağlık :1:
|
rica..:)
|
O "bir gün"
Yuvalanmış sanki içinizde Buğulu cam tıpkı Hiçbir şey görünmüyor Besbelli dışınızdan bakıyor size. Yokuş aşağı, yokuş yukarı Düzlerde, eğrilerde Yansır ondan size her ışık Bırakılmış bir bıçaktan döğüşte. Beklemek, avuntu--bir silah patladı uzakta-- Yakında bir tel koptu Durmanın durgunluğu--yeterse-- Sürsün bir süre böyle--ne çıkar-- Emzirsin içinizi o sonbahar bulutu. Gelecekte, dediniz--ama ne zaman-- Kim bilir, belki de geçmişte Yağmurlardan kalan kimsesizliğin Saklıdır acısı o "bir gün" de "Bir gün" buluşuruz--çok iyi-- :Bir gün" dü, hani nasıl--silinti-- Gerisi döküntü günler Ola ki beslemekte "bir gün"ü hepsi |
sorun var sanırım açılmadı
|
nEReLerdesin ??? kayboLdun gitti ha!!
|
geldim ya buralardayım artık :) çokmu özlediniz :)
|
yhaw KiMse özLemez beNden baŞka.....heP ben beklerim üyeLerin yoLunu.......böLe senin gibi faaL üYeler bir süreLigine yhoq olUnca farKediliyor........;) aramIza tekrar katıLman güzeL....ii forumlar...:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:00 . |