![]() |
Yavuz Bingöl Urfa'ya Paşa Geldi Şarkı Sözü
Urfaya paşa geldi anamUrfaya paşa geldiTahta temaşa geldi anamTahta temaşa geldiBir elim yar koynunda anamBir elim yar koynundaBir elim boşa geldi anamBir elim boşa geldiHani mendilim haniHani mendilim haniDurmaz parmağım kani anamDurmaz parmağım kaniBenim sevdiğim sensin anamBenim sevdiğim sensinSenin sevdiğin hani anamSenin sevdiğin haniUrfa urfa içinde anamUrfa urfa içindeKavruldum yar içinde anamKavruldum yar içindeEllerin yari gelmiş anamEllerin yari gelmişBenimki yok içinde anamBenimki yok içinde |
ruşencim biraz geç oldu ama sayfan hayırlı uğurlu olsun
dileğin sayfanda hep ilkleri paylaşırsın sayfa açman bni mutlu etti sna yavuz bingölün güzel bi parçasıyla geldim ama dağınık bi yazı oldu düzeltemedim umarım sn düzeltirsin |
Bi Uğrayalım dedik adminim nasılsınız inşallah iyisinizdir :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok Şükür adminim Valla Nolsun İşte Vizelerimiz Bitti Finallere Çalışıyoruz :))
|
Sınav derdi bitmez. Biri biter biri başlar :) Allah kolaylık versin...
|
Haklısınız Valla Adminim 6 Yaşından Beri Okuyorum Ne Zaman Okul Bitecek Öyle Zaman Oluyor Ben Hiç Bitmeyecek Diyorum Kendi Kendime |
Bende 6 yaşımdan beri okuyorum. Şu an 27 yaşındayım hala okuyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Bu gidişle bitmezde benimkide bir ümit işte :)
|
Düş Sokağı Sakinleri - Gayret Et Güzelim
|
S.a Yönetici..:D
ee müdür naptın?..:D |
A.slm sibel. Neyi ne yaptım :)
|
hiç abi komedi dükkanını izlio musun..hani orda konuşacak bişe bulamayınca müdür naptın diyo ya bende ne yazacağımı bilemedim..:)
ne zmandır görüşemioruz dedim sayfasına gidiim..:) |
Bende kendi kendime diyorum ne diyo sibel :D Fazla mı kaçırdı falan dedim :11: Valla işlerimiz çok yoğun. Ondan bu aralar böyle geçecek. Hoş geldin sefalar getirdin sayfama :)
|
Alıntı:
:11:aklımı kaçırdım da o ayrı mesele..:D tşk ederim sayfana aldıın için..:)ne işi ya ne rahatsın ne öğrencisin ne bişe bırak işi gücü..:D |
Keşke öğrenci olsaydım. Öğrencilik gibisimi var sanki. Sınavlardan sınavlara bi yarım saat çalış git gir sınava, al 60-70 ohh miss gibi :)
|
|
slm hocam ben yeni üyelerden tuba namıdeğer tubiş:)sena sizi çok anlatıyo bende uğrayıp bi halinizi sorayım dedim...
|
slmun aleyküm hocam nasılsın çoktandır denk gelemiyoruz senle işlerin yoğunmuş ALLAH kolaylık versin...öyle dolanırken slm vermeden gitmiyim dedim allaha emanet ol...:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:)bu kadar basit olsaydı ne güzel olurdu..walla bu notlar çok iyi ilk dönemler ii alıodum şimdi nasıl düşüşteyim..:(moralim çok bozuk.. |
günaydon hayırlı cumalar günün hergünden aydın huzurlu sağlıklı mutlu ve en önemlisi sakin olsun :72: naber
|
Alıntı:
|
Aşkın Nur Yengi - Siyah Beyaz
|
S.a Hocam nasılsın..:) guzel sarkı tskler..
|
OZlem Ozdil - yaralar Beni
Hocam seversin..:)
|
Hoşgeldin sayfama Zerguwan. Sen şarkı eklersinde onu beğenmezmiyim.... Çok saol parça için.
|
Yasemin Göksu - Gel Gönül
|
Edip Akbayram - Sevda Sözleri
|
Xero Abbas -Derde Duriye
|
Bu şarkıya ve sana ne diyilebilinirki :2:
|
:2:
|
Tuğba Özerk - El Gibi
|
Alıntı:
hocam sayfan güzelmişşş bıraz geç oldu ama artık gelirim çayını içmeye :) |
Ruşen hocam geldim ama yoksunuz çayınızı içmeden geri dönüyorum.Yoksa gördünüzde bana kapıyı açmıyormusunuz.
|
Mattet, kuzen bahar sayfama hoş geldiniz. Şimdi çay verecemde siz gelene kadar soğur. Ben yinede ısmarlayayım sonra bi çay ikram etmedi demeyin :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hocam çay ne kadarda sağuk olsa güzeldiiii teşekkürler.... :)
|
Hocam çay İkraminiz için teşekkürler.....
|
ruşencm günaydınlar bu sıralar görüşemiyoruz :72: arada bnada zaman ayırırsan
sevinirim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:06 . |