![]() |
günaydın iyi birgün geçirmeni dilerim.
|
Alıntı:
|
sağol kardeşim hepimizin cuması hayırlı olsun namaza gidersen bizede dua et.
|
günaydın kardeş. Allah Allah sen nerelerdesin kesin cevap yazardın.2 gündür yoksun iyisin inşallah.
|
Günaydın. Çok şükür iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah.
|
bende iyiyim sağol.iyi bir hafta geçirmeni dilerim.
|
Çok teşekkür ederim inş. herkes için geçerli olur bu temennilerin. :1:
|
Dur bakalım bunlar esra dan alacaklarım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda yaprak tan alacaklarım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Az kaldı biraz daha gayret edersem zengin olacam :D |
:11: sayende her sabah gülmeye abone oldum
bnden bayağı alacaklısın :11:kesin bn iflaz bayrağını ç3ekerimmm:72: günaydın hadi gel bi çay ikram edeyim çayım taze ama kaçak çay değil :caylar::caylar: |
Alıntı:
|
Çaylar içinde Teşekkürler 10 çeke senete bedel di .
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. Bi öğlen yemeği ısmarlarsın artık. :2:
|
Alıntı:
|
Tamam bu yemeğide borç hanene yazalım. Topluca hepsini ödersin ama mesela çekleri yazdığında :85:
|
oooo bu gidişle iflaz bayrağını çekeriz :11:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
biz sevip değer verdiklerimiz binlerce çek yazarız yinede iflaz etmeyiz |
günaydın nasılsın pc bozuk olduğu için yoktum gelmişken sanada uğradım.iyi pazarlar dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya kardeş ben siteye giremiyorum 1 haftadan beridir sürekli hata veriyo neden acaba anlamadım.
|
Alıntı:
|
selamun aleyküm erdal abi nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik,inşallah iyisindir Allah'a emanet ol hayırlı günler...
|
günaydın çok şükür bugün girebildim siteye.burada sorun var galiba diğer yerlerde yok.Neyse iyi pazarlar dilerim.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sena çok şükür iyiyim sen nasılsın. Hoşgeldin Sanada hayırlı günler . Allaha emanet ol. :1: |
Alıntı:
|
merhaba nasılsın.gelmişken sanada uğradım.
|
Alıntı:
Hoşgeldin sefalar getirdin her zaman kapımız açık. Misafirlerimiz başımızın üstünde tac dır. Ziyaret ettiğiniz için çok teşekkürler.Her zaman beklerim. Allaha emanet ol. Görüşürüz. :1: |
merhaba erdal nasılsın.senin imzandaki van resmini blogumda kullanmak istiyorum müsaden varmı kardeş.
|
Alıntı:
Bu imza resmini grafiker bir arkadaşım hazırlıyordu görür görmez istemiştim.O da bir yarışmada kullanmak için hazırlamıştı. Yanılmıyorsam yarışmada 1. olmuştu. |
sağol kardeş.aldım hemen bloguma koyacam çok sağol.
|
Bakalım bloguna hemen .
|
bloga koydum erdal beğendinmi nasıl durmuş
|
Alıntı:
|
slm arkadaşım
alacaklarından vazgeçtiğini duyar duymaz geldim :11: |
Alıntı:
Kim demiş alacaklarımdan vazgeçtiğimi :D o sadece bir taktikti :72: |
Alıntı:
merhaba erdal.ben çok beğendim ama dediğin gibi etrafındaki beyazlık bloguma uyum sağlamadı olsun yinede çok güzel.ama arkadaşın bloguma uyarlayabilirse çok memnun olurum ama benim için zahmete girme.ince düşündüğün için çok sağol kardeş. |
Rica ederim. Bakalım denk geldiğinde düzeltir sana gönderirim. Sağlıcakla kal
|
merhaba erdal nasılsın.uzun zamandır giremiyorum vandayım gezmekten nete giremeye fırsat kalmıyo sen nasılsın neler yapıyorsun
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 . |