![]() |
:2:
|
|
(...BEYAZ - Tatlım Benim)
STÜDYO KONUĞU: Benim annem İranlı, babam da İspanyol... Ben de İzmirliyim... ECE ERKEN: Aa... E peki sen nasıl Türk oldun?... ECE ERKEN: Dansçı olduğunu söyledin... Nerede dans ediyorsun?... STÜDYO KONUĞU: İşte evde takıyorum CD’yi oynuyorum... |
(...FLASH / Acı Umut)
STÜDYO KONUĞU: Kızım da benim gibi bağımlıydı ve 17 yaşında intihar etti... YALÇIN ÇAKIR: İntihar edince öldü mü?... |
(...SHOW / Survivor-2)
ACUN ILICALI: Kim kazanacak sizce?... DOĞUŞ: İyi olan kazansın diyorum. İyi olan onlar, kazanan biz olacağız... |
(...TV 8 / Bay Tahmin)
FİKRET ENGİN: Fenerbahçe Lugano’yu çok arıyor... MURAT ÖZARI: Telefonla mı arıyor?... |
(...FOX / Su Gibi)
SONGÜL KARLI: Bir oylama yapalım, stüdyodakiler ne düşünüyor bakalım... UĞUR ARSLAN: Yanına yakıştı diyenler el kaldırsın, yakışmadı diyenler parmak kaldırsın... SONGÜL KARLI: Siz bu hanımefendiden elektrik aldınız mı onu söyleyin?... STÜDYO KONUĞU: Aldım ama kaçak elektrik aldım... |
(...FOX TV - Bizden Kaçmaz)
MUHABİR: Sizi uzun zamandır göremiyorduk?... METİN ŞENTÜRK: Ben de kimseyi çok uzun zamandır göremiyorum... |
(...STAR - Magazin)
MUHABİR: Yeni albüm projenizle ilgili bir şeyler söyler misiniz? İSMAİL Y.K.: Söyleyemem. Biliyorsun elin kulağı var... |
(...KANAL D - Ana Haber)
MAĞDUR: Bizi çıkışa doğru götürdüler... MEHMET ALİ BİRAND: Dışarıya doğru çıkışa mı?.. |
YALÇIN ÇAKIR: Sizin eşinizden şikayetiniz ne hanımefendi?...
STÜDYODAKİ KADIN: Yalçın Bey; bu adam psikopat... Bana “seni öldürüp, kesip, üç torbaya koyup, balkonda güneşe sereceğim” diyor... YALÇIN ÇAKIR: A-aa... Dedin mi öyle bir şey gerçekten?... STÜDYODAKİ ADAM: Balkonda demedim Yalçın Bey... |
:89:
|
(...KANAL D -
Haber Bilteni) MUHABİR: Nereye gidiyorsunuz efendim?... VATANDAŞ: İzmir’e... MUHABİR: Bilet bulabildiniz mi?... VATANDAŞ: Ben bu otobüsün kaptanıyım... |
|
(...FLASH TV - Acı Umut)
STÜDYODAKİ KADIN: Baksana Yalçın Bey; bu adam yüzümü ne hale getirdi... YALÇIN ÇAKIR: Bu kadını sen mi dövdün kardeşim?... STÜDYODAKİ ADAM: Ben dövmedim Yalçın Abi... Bu kadın sinirlenince kendini sağa sola çarpıyor... Yere düşerken benim elime çarpıyor... |
:89:
|
(...FLASH / Acı Umut)
TELEFONDAKİ ADAM: Sizin yüzünüzden karım benden iyice soğuyor... YALÇIN ÇAKIR: Bizimle ne alakası var beyefendi?... TELEFONDAKİ ADAM: Bana öyle beyefendi falan diye konuşma... Efendi ol biraz... |
(...SHOW TV - Magazin)
MUHABİR: Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsunuz... Hakan Ural: Zaten iki çocuğum var... |
(...FLASH - Acı Umut)
STÜDYO KONUĞU: Benim babam karaktersiz bir adam Yalçın Bey!.. YALÇIN ÇAKIR: Baban ahlaksız bir insan olabilir... Ama bu sana karaktersiz deme hakkı vermez... Hemen özür dile... |
(...FOX TV - Su Gibi)
SONGÜL KARLI: Tek tek konuşalım. Çünkü hiçbir şey anlaşılmıyor... UĞUR ARSLAN: Sevgili adaylar; tek tek konuşursanız, çok daha iyi kavga edersiniz... |
(...FLASH - Acı Umut)
STÜDYO KONUĞU: Benim halimi yaşamayan bilmez Yalçın Bey... YALÇIN ÇAKIR: Aranızda erkek oğlu olan kimse var mı?... |
(...KANAL D - Ana Haber)
ALTYAZI: Trafik çilesine tatbikat eklendi... DIŞ SES: Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı... |
(...SHOW - Magazin)
MUHABİR: Burada da gördüğünüz gibi mısır satan bir teyze var... Ne satıyorsun teyze?... |
incik boncuk:)
|
(...KANAL D - Ana Haber)
MEHMET ALİ BİRAND: Bölge yine karışık sevgili muhabirim; kendine dikkatli ol... |
|
(...FLASH TV / Acı Umut)
KONUK BAYAN: Beyefendi söyleyin bana yumruk atmasın... YALÇIN ÇAKIR: Bu bir trajedi programı, komediye dönüştürmeyin lütfen... KONUK BAYAN (Kendi başına vuruyor): Ahhh Ah... YALÇIN ÇAKIR: Hanımefendi lütfen kendinizi kafanızdan dövmeyin... |
(...SHOW TV / Pazar Sürprizi)
MUHABİR: Okumamış olmanın zararını gördünüz mü hiç?... KİBARİYE: Görmem mi?... Okumam yok diye Menemen’e gidecekken Manisa’ya gittiğim olmuştur... Baş harfleri aynı ya... |
(...SHOW TV / Pazar Sürprizi)
MUHABİR: Gözleriniz görmeden araba kullanıyorsunuz, cezaevine girmeyesiniz?... METİN ŞENTÜRK: Görüş günüme gelirsiniz... Ama benim görüş günüm de olmaz... |
MUHABİR: Sade bir kıyafet tercih etmişsiniz bu davette?...
HELİN AVŞAR: Sade sadelikten gelir... O yüzden sadeyi tercih ettim... |
(...SHOW TV - Show Club)
MUHABİR: Sizi uzun zamandır göremiyorduk?... METİN ŞENTÜRK: Ben kimseyi çok uzun zamandır göremiyorum... Şikayet ediyor muyum?... |
|
(...FLASH TV / Ana Haber)
MUHABİR: Mesela sigara yasağını evde hanım ihbar etse, gelip cezayı keserler... VATANDAŞ: Yok yaa?... Hanımın cezasını kim kesecek?... |
(...ATV / Kim Milyoner Olmak İster)
KENAN IŞIK: Efendim öğrenim durumunuz nedir?... YARIŞMACI: Üniversiteden terk... KENAN IŞIK: Liseyi bitirdiniz mi?... |
:4::11:
|
|
(...FOX TV - Haber Bülteni)
MUHABİR: Hanımefendi vergi kaçırmıyorsunuz değil mi?... ECZACI BAYAN: Hayır, kaçırmıyoruz maalesef..." |
(...FLASH - Gerçek Kesit)
STÜDYO KONUĞU: 4 kez intihara kalkıştım Yalçın Bey... YALÇIN ÇAKIR: Neden intihar edemiyorsunuz?... |
(...SHOW TV – Show Club) MUHABİR: Yeni albüm projenizle ilgili bir şeyler söyler misiniz?... İSMAİL Y.K.: Söyleyemem... Biliyorsun elin kulağı var... |
(...SHOW TV - Ana Haber) MAĞDUR: Bizi çıkışa doğru götürdüler... ALİ KIRCA: Dışarıya doğru çıkışa mı?.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 . |