![]() |
Doğruluk : Sevmek önce kararlı olmakla ßaşlar ßence; eğer yürek gücü yetmeyecekse kendisinden çok karşısındakini düşünerek karar vermeli.
Doğruluk : Senin için en özel olan doğumgünün Cesaret : Yemeğini sevenlere dißi tutmuş yemek yedir |
Doğruluk: Sanırım bu seneki olacak...
Doğruluk: Alttaki sence insan nedir? Cesaret: Herhangi birine seni sevmiyorum de. ßæ |
Doğruluk : Düşünce, akıl, vicdan, irade yetisiyle diğer canlılardan ayrılan, aklını kullanarak iyi şeyler yapaßilip nefsine uyunca şeytanlaşaßilen ve fıtratında ßencillik olan yaratılmışların en üstünüdür derim.
Doğruluk : Hayatında silinmesini istediğin ßir zaman dilimi var mı varsa neden ? Cesaret : Herkesin gözü önünde ağla |
Var... Lise 2-3 dönemi...
Doğruluk: Kimin yanında olmak sana acı verir? Cesaret: En sevmediğin yemekten tabaklar dolusu ye :D ßæ |
DoğruLuk : Yanında olupta acı çekeceğim kimse yok.
Doğruluk : Heyecenla ßeklediğin ßir şey ? Cesaret : Yemeğin yanında ßol ßol acı turşu ßißer ye |
İkisi birden :D
Doğruluk: 22Mayıs Konserini Doğruluk: Kafanda tekrar tekrar kurguladığın birşeyi bizimle paylaş. Cesaret: Kafana ayran dök :D :D ßæ |
Doğruluk : önümüzdeki sınavlarımı nasıl atlacağımı
Doğruluk : Sabır gösteremediğin bir davranış Cesaret : İçi ıslanmış ayakkabılar giy |
Doğruluk: Bir olayın çarpıtılması
Doğruluk: Ne? Nerede? Ne zaman? Nasıl? Neden? Kim? Cesaret: İlk gördüğün kişinin suratına patlat bitane:D ßæ |
Cesaret : :) kardeşim neye uğradığını şaşırdı garibim .d
Doğruluk : Bugün itibariyle plandığın birşey Cesaret : Çok sıcak olan çayı bir solukta iç. |
Doğruluk: Biran önce evime gitmek.
Doğruluk: Ne? Nerede? Ne zaman? Nasıl? Neden? Kim? Cesaret: En çok sevdiğin arkadaşına iftira at :D ßæ |
Doğruluk : 5N1K
Doğruluk : Yapmakla övündüğün birşey Cesaret : Çok açsın ve gözünün önünde olan en sevdiğin yemekleri yeme |
Bulgur olacak ve yemeyecem :D
Doğruluk: Övünmek gibi olmasın ama insanlara baktığımda gülmeyi seviyorum :) Doğruluk: Kalite standartın ne? Cesaret: Buzlu suda yarım saat ayaklarını beklet :D ßæ |
Doğruluk: Dayanaklı olup ömürlük olmasıdır ;)
Doğruluk: Görüpte sessiz kalamayacağın durum nedir ? Cesaret: Bulgur varken pirinç ye |
Bulgur varken pirinç :D nefes almak varken boğulmak gibi bişey :D
Doğruluk: Annemin suratının asılması. Doğruluk: En çok görmek istediğin il? Cesaret: Kendine en yakın gördüğün kişiye fırça at :D ßæ |
Doğruluk: Diyarbakır & Siirt
Doğruluk: Yaşamaktan mutlu olduğun veya olacağın bölge Cesaret: Kardeşini çimdikle :) |
İkiside :D
Doğruluk: Şuan için van... Ama ilerde kocaelide olabilir... Doğruluk: Kafasını kırmak istediğin biri ve sebebi? Cesaret: Kafanı kır :D ßæ |
Aslında ne doğruluk ne de cesaret diyebileceğim çünkü ne kendime ne de bir başkasına zarar veremem.
Doğruluk: Alışkanlık haline gelmiş bir ibadetin var mı varsa nedir ? Cesaret: Saçlarını kazıt :) |
:)
Cesaret : Çamaşır yıkayıp ütü yapan bulaşık makinesi icat edildiğinde kazıtacam :D :D Doğruluk: İnsanlarla en çok nasıl iletişim kurarsın ?:D Cesaret: İlk gördüğün kişiye iyi bir fırça at :D ßæ |
Doğruluk:Konuşarak.
Doğruluk:HayaL kırıkLığına uğradığın zaman nasıL toparLanıyosun ? Cesaret:sakaLLarını kes :D |
Cesaret: Sakallarımı kesmek zorunda kaldım :(
Doğruluk: Alttaki yemekte neyden iğrenirsin? Cesaret: İğrendiğin bir şey yap ßæ |
Doğruluk: Yemekte kıL qörürsem iğrenirim.
Doğruluk: Şuan en çok qerçekLeşmesini istediğin birşey war mı ? Varsa nedir ? Cesaret: Kaynar suyLa duş aL. |
Doğruluk: Dünyalık olarak bir an önce evime gitmek.
Doğruluk: Diğer insanlardan farkın? Cesaret: Bir gün boyunca tek ayak üstünde dolaş ßæ |
Doğruluk: İnsanLarı çok fazLa önemsiyor oLmam .
Doğruluk: Sana nankörLük yapana tepkin ne oLur ? Cesaret: ÖğLen sıcağında qünesin aLtında bekLe. |
Doğruluk: Salla gitsin...
Doğruluk: Kiminle gezmeyi seversin? Cesaret: Arı kovanına elini sok.:D ßæ |
Doğruluk: AiLemLede arkadaşLarımLada qezmeyi sewerim.
Doğruluk: Yapmaktan en çok hoşLandığn şey nedr ? Cesaret: Arı oLan bi oda da uyu :) |
Doğruluk: Sinsi sinsi gülmeyi...
Doğruluk: En çok gezmeyi sevdiğin yer? Cesaret: Balkondan atla :D ßæ |
Doğruluk: Deniz kenarı ..
Doğruluk: €vde en çok sevdiğin kişi ? Cesaret: Siqarayı yanan tarafındna iç :) |
:D evde 2 kişiyiz :D zaten :D
Doğruluk: En son aldığın güzel bir haber? Cesaret: Sigara iç :D ßæ |
ßen vandakini evini kasetmştm .p
İkisinide yaparım ama doğruLuk diyim :D Doğruluk: Yeni buLduğum iş için babamın Onay haberi Doğruluk:Seni en çok kim mutLu ediyor ? Cesaret: Kendini tokat deLisi yap :D |
Vandaki evde annem
Doğruluk: Annem... Doğruluk: Ne iş yapacaksın :D :D Cesaret: İstifa et :D ßæ |
DoğruLuk : Satış eLemanı :)
DoğruLuk:Sende annen Dışında :) yeri farkLı oLan bi insan ? Cesaret: Siqarayı ßırak. |
Doğruluk: Erkek kardeşim...
Doğruluk: Senin insanlıktan çıkaracak bir şey? Cesaret: İnsanlıktan çık :D ßæ |
Doğruluk: Annemin canını çok acıtan bişey oLursa qözüm hiç bişey qörmez.
Doğruluk: Kendinden nefret ettiğin oLdumu ? Neden ? Cesaret: AnnenLe 1 ay konuşma . |
Oldu :D eskiden tabi :D
Doğruluk: İyi ki varım dediğin bir an? Cesaret: Camdan atla :D ßæ |
Doğruluk:ßen pek söyLemem öyLe :)
Doğruluk:kaLp kırdın mı ? Sebebi ? Cesaret: 3 qün su içme . |
Kırdım. Ağızdan çıkanı kulaklar duyacak.
Doğruluk: En büyük tecrüben? Cesaret: Buzdolabına gir :D :D ßæ |
Doğruluk: AiLemin kıymetini öğrenmem.
Doğruluk:Seni €n çok düşündüren şey nedir ? Cesaret:yoLdan Geçen birine naber de :) |
Hayat...
Doğruluk: Hayatından çıkardığın için memnun olduğun 3 kişi ve sebepleri? Cesaret: Babana karşısına geç ve seni babalıktan reddediyorum de... ßæ |
Doğruluk: Hayatımdan çıkardığım sadeCe bir kişi var.Sebebi beni yarıyoLda bıraktığı iÇin.
Doğruluk: İyiki yaptım dediğin bişey? Cesaret:Sıcak çay iç . |
İyi ki kendimi seviyorum...
Doğruluk: İnsanlara karşı bir önyargın? Cesaret: Soğuk suyu koy gözünün önüne ve içme :D ßæ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:28 . |