![]() |
ÜZÜLME BEBEK BURDAYIM YA SEN SESLEN BEN GELİRİM İKİ ELİM KANDA DA OLSA:85::50:
Alıntı:
|
Esme seher yeli esme
Yar bu bahar bana küsme Ben gönlümü sana verdim Hayırsız yar beni üzme Ben gönlümü sana verdim Vefasız yar beni üzme Dermanımsın, dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamzsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini Off Dermanımsın Yar gel etme yar Bir sitem bir isyan etme yar Sol yanımsın gitme yar Dermanımsın ,dermanımsın, dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamzsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme yel gibi el çekmez nazlarını Vefasız yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini Off Dermanımsın, dermanımsın, dermanımsın |
Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim.
Gönlüm senden geçmez bana döndü hep sözlerin unutmak o kadar kolay mı sandın? ayrılık bana aşktır artık! unutmak o kadar kolay mı sandın Yolların bana aşktır artık ... Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına uyandırma. sabah olsun ben giderim sen kal rüyamda Unutmak o kadar kolay mı sandın yolların bana aşktır artık Ah gitmek o kadar kolay mı sandın Yolların bana aşktır artık!.. |
JAPON GÜZELİ MEST ETTİN YA BU YENİ FOTOLAR ÇO GÖZEEL YERİM BEN BU JAPONU YA!...:50::50::50::50::50::50::50::50::50: |
canımsın ya m!grom bende hastalık olmuş uzak doğuya takıldım kaldım çok şekerler ama
|
bencede valla:78: |
DERİNİM BÜTÜN SAYFALARI DOLDURMUŞUN:70:DİKKAT ET 2010 A BÖYLE GİRME SİTEDE REHİN KALIRSIN:11: |
M!QRON SENİ ÖNCE YESİN SONRA SAKLASINMI ÖNCE SAKLASIN SONRA YESİNMİ :11:2010 NUN İLK MANİSİDE BENDEN:85: BEN UYDURDUM DERİNİM GZLMİ[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çokkkkkkkkkkk güzel m!grommmmmm çok sağollll
|
Keşke zamanı geri alıp olanları izletebilseydim
Bu ilişkideki tüm yanlışları gösterebilseydim Kaç kere kurtardın bizi yok yere farkedebilseydin Sana verdiğim o gereksiz sevgimi hissedebilseydin.. Belki değişirdi her şey belki de çok güzel olurdu Ama gerçek yine çok acı ne birinci nede sonuncu.. Seninle değil bir saat bir dakika konuşmak aslında hata Bu ilişkinin sona adı umutsuz vaka.. |
nurettin rençber- aşk sana benzer
bir gün çıkıp gel uzak yollardan
benim can yaramı sarmak için çünkü bir nefeski aşk sana benzer gökte parlayan ay kahde incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer poyraz bir aşk içinde yandım çok zaman söyle koca bir hayat nasıl geçer senle geçen her ömür sana benzer şimdi bu hayat nasıl geçer sensiz geçen her ömür küle benzer, gökte parlayan kahde incinen söz çölde,ışıldayan su sana benzer |
aramıza hoşgeldin.. ;)
|
hoş buldukkkkkk sende eskilerdensin sanırım
|
yardım istiyorum video nasıl ekliyicem
biri anlatırsa çok sevirim anlatılmış ama olmuyor bende |
VAZGEÇTİM Sezen AKSU Vaz geçtim gözlerinden,vaz geçtim sözlerinden bir ahh de yeter.. Sessizce kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter... Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ahh bu koku bu ten bu dokunuş Ahh bu delilik sar sar bedenimi Yok olmak zamanıdır şimdi... |
Alıntı:
bunların ekleyebilmen için Yardım bölümünden bakabilirsin. Nereyi yapamadıysan oraya yardımcı olayım iyi forumlar.. |
Belki seversin diye bir şiir paylaşayım istedim kişisel sayfanda:
BİR DAMLACIK Duru bir yeşildi ortalık Akşam güneşi kırılmış bir mızrak boyu Ve çocuk sesleriyle iniyordu ışık, Ağlarda sanki dargın bir kılınç balığı Pullarını döküyor üstüme Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir Belki de anmak için bi damlacık bir sessizliği Can YÜCEL |
beğenmek ne demek çok sağol şiir için Arkeolog :64:
bu arada hoş geldin |
Hoşbulduk. Şiiri beğenmene sevindim.
|
Hoşbulduk. Şiiri beğenmene sevindim.
|
gülşen-bir an gel
Gittiğin uzun uzun yollar
Seni geri getirmesini de bilsin o zaman Halim, tavrım, vaziyetim ortada Yerdeyim, düştüm, kaldır o zaman Bi an gel, dön gel, hep gel Tövbeleri bozup gel Ya da kal orada Ben sana geleyim o zaman Çekip sağa inmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sen haklı çıkta Didişmelerden gocunmam, alkışlarım şak şak Hiçbir aşk dönmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sabahlar olmaz sevişmelerden Gönlünü alıveririm şip şak Say çocukluğuma Say cahilliğime İster haylazlığıma İster ayvazlığıma İster aymazlığıma |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben kendi kendime kutliyim bari:11::4: |
bende destek vereyim bari yanlız kalma :85:
|
hehe sağol kayıp:64: pastamdan sanada gönderirim hehe:11:
|
Gecikmelide Olsa Doğum Günün Kutlu Olsun...
:64:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM DERİİİİİİİİİNİİİİİİİİM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok sağol m!ğrommmmmm bende seni çokkk seviyorummmmmmmmmmmm yaşlandım sanırım artık:79:
|
oooooo neler öğreniyorummm DERİN'imin doğum günüymüş iyiki doğdun canım nice hayırlı ve sağlıklı yaşlara.....:106::45:
|
pazardı canım doğum günüm 20 olduk artık sağol esmerim hep beraber sağlık mutlu bir yıl geçiririz umarım:45:
|
Alıntı:
kusura bakma canım ya baya geç olmuş en güzel yaşınmış mutlu geçirmen dileğiyle....şeeyyy,ııııııı bana da pasta vercenmi :D:72: |
pastasız olurmu veririm canım ne demekkkkkkk geç olsada önemli değil canım düşünmen yeter :64:
|
Alıntı:
|
OOOOOO BABANESİNİN GÜLÜ DEPRESYONAMI GİRMİŞ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YERMİŞ BABANESİDE BUNU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]DAHA ÖNÜNDE KOCAMAN KOCAMAN YILLAR VAR BU KIRMIZI BAŞLIKLI HALİNLE YAŞLANDIMMI DİYORSUN :11::11::11: |
çok sağol bitanemmmmmmmmmmmm:106:
m!grom sen kaç yaşındasın yaaa |
ben diyim 30 sen de 34 :89:depresyona girmesi gereken benmiyim senmisin amaaaan boşver gönlün yaşlanmasın bebişim:85: |
yakup ekin düş
Bir düş gördüm sana aşıktım yine
Sen bana kördün, ben sana kördüğümdüm yine almasınlar elimden seni koparmasın beni senden Yalvarırım yalvardım yine Aşk dolu gözlerimle senin önünde Sana vurgun sana tutkun Gözlerim gözlerinde Bir düş gördüm sana aşıktım yine Sen bana kördün, ben sana kördüğümdüm yine almasınlar elimden seni koparmasın beni senden Yalvarırım yalvardım yine Aşk dolu gözlerimle senin önünde Sana vurgun sana tutkun Gözlerim gözlerinde.. |
DERİİİİİİN YAKALADIM SENİİİ |
ne Yapion Bak Sonra GÖrdÜn KaÇtin Muhabbetlerİne Gİrme 10 A Kadar Sayiyorum |
offff m!grom ya ben çıkmak zorunda kaldım canım yine kaçırdım seni:65:
|
ÖNEMLİ DEİL TATLIŞIM SABAH BAKARSIN ARTIK YAZDIĞIMA SANA İYİ İŞLER CNM LÜTFEN TAKMA HER ŞEYİ BU KADAR KAFANA TAKILANLARI PAYLAŞABİLİRİZ HER ŞEKİLDE:1::50: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:21 . |