![]() |
gitmek en güzel duygu gitmeeeekkkk
gitmek en berrak su gitmekk oldumu şimdi bu:11: peşrev makmında bır sarkıdır bu:72: makara |
makaram sarı bağlar loy
kız söyler gelin ağlar zurna |
zurnalardan zurnalardan
su içtigin kurnalardan yarimi sordum gökteki turnalardan yakut |
Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
Zulada bir kaç şişe yakut yer gök kırmızı qercek |
herşey yalan gerçek sensin bütün dertler senden gelsin ....
süpürge[/font]:1: |
Süpürge ettim saçımı
Saçımı artı yaşımı Anlayan var mı acımı Onunla bölüşeceğim serdar ortac -- istersen etraf |
bir garip hüzün çöker insana
el ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe şimdi sensizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde candan erçetin.... gözlerin... |
gozlern bosluga dalıp gider sahipsiz bakısların bnm olsun isterm
yunemoz bu kadar olur ben o sarkıyı dinledgm için etraf yazmıstım:1: oruc |
göz boyarsın ama evliyayım.. diyebilecek kadar da beynamazsın..hiç oruç tutmadın.. hatırlar mısın..
evine 1 kere geldim Sago.. bir bardak çeşme suyuydu ikramın (ayben-günlerin ağlak) :11: |
abi kelime wersydn keske ya
|
verelim o zaman...
yangın.... |
o vermemişse sen ver gizem
|
yangın yerine doner yuregm bu kadar mı kordu gozlerrn
(funda ararın sarkısı tam hatırlamıom) namus |
Hep bir halli Turhalliyiz biz bize benzeriz
Yüz bin kere tövbe eder gene sarap içeriz At bizim avrat bizim silah bizim şan bizim Namus belasına kardaş yatarız zindan bizim namus belası-moğollar gidenler.... |
biz aynı sarkılarımı dinlioz yaw:72:
gidenler donmuyor geri... yollarıma cıkma cıkarsan hiç acımam... sıradan |
Hiç Aklımda Yokken Sıradan Sakin Yaşarken
Herşeyden Vazgeçiren Davetkar Gözlerin Ateşli Sözlerin Kurbanıyım berksan-fıstık :11: yetinme |
yetinmeyi bilir misin sana werdigi kadarıyla hayatın (ısın karaca)
alısmak |
dün hayat durdu benim için
sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok alışmak zorundayım yalın-alışmak zorundayım... susmak... |
bi daha dinledgm sarkıdan bi soz yazmıcam yeter yaw:72:
susma weda ederken biras gul bir sey sole giderken (askın nur yengi) anlamak.... |
Seni seviyorum anlıyormusun
Seni seviyorum duyuyormusun Sevgilim kalp kalbe karşıdır derler Söyle sende beni beni seviyormusun demet akalın-seni seviyorum :11: sen yaz ben tahmin edeyim gizem:11: sabah... |
sensz sabah olmuyor uyanıorum ansızın.... (zafer peker )
bırakmak........(bil bakalım hangi sarkıyı dinliomda orda gecio) :11: |
Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi
Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi ..:11: mektup... |
yok o deildi........:72:
aH bir bilsen sewdigim bu sana son mektubum ister at ister oku........ fikir |
Dün hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim ama sözler bunlar değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin Kadar fikrime huzur değil leman sam-anladım yürümek.... |
Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele ates |
sevdan bi ateş oldun bende...
gönlüm bir deli coştu sende.. senin alev gözleriiin eritse şu ruhumu... sürgün olur göçerim bu diyarlardan.... hasret... |
cnm deip sewisine hasret kaldım sewglm
baslamak... |
buralardan hemen gidesim var ,yeniden başlamak hevesim varne varsa attım içime cart diye gülesim var...
yalan... |
yalan yalan seni sevmedğim yalan
kızgın bir anımda söyledim inan seni sevmediğim yalan pınar.... |
Pınar başı burma burma yar yar yar aman
Yaz gelince öter turna leylim leylim aman susuz... |
hiç aç susuz yaşamadımki
hiç parasız pulsuz kalmadım ki hiç aşksız sevgisiz olmadımki neden neye kime bu özlem ... sezen aksu-sızı zorlama... |
zorlama gozyasını akmas mecburen uzuntu olmas bana bi borcun yok askta telafi olmas (yalın)
kapı.... |
Gün olur da bir dost ararsan eğer
Açıktır kapım sana çekinmeden gel Sözlerimde inan ne sitem Ne de kırgınlık bulamazsın sezen aksu(bir acı kahvenin) saat |
Saatim çalmadan uyandım bugün
Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış her yer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım şebnem ferah sabah |
sabahın tam ucuusndesn dertlern en gucudesn (leman sam gonul )
suskunluk........ |
ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle
suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle bulut |
Akşamı getiren sesler susunca
Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Çoğalır düşüncem aklıma sığmaz İki gözüm iki bulut Yalnızlığa yürüyorum Yenik düştüm hasretine Çöllerinde çürüyorum (ebru gundes) nokta:72: |
arabada beş evde onbeş,
hoşumada giderse bendensin. AnkaraLı NamIk..! :D:D |
kelimede verseydin keşke :11:neyse biz verelim .... dönmek..
|
don bana yeniden ne olur (cem ozkan)
goz... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:18 . |