![]() |
:11: :11: nan sabah sabah öldüm gülmekten nasıl senaryo yazmış ya :11:
|
Alıntı:
Süpersin dostum yaa kırıldım gülmekten :72: :72: :11: :11: :1: Paranı hesabına yatıracam şimdi :11: |
benimkine bak:)
|
bende varım sırada..
|
benim avatara da bi el at sana zahmet
|
bir durun ilk kime bakılacak ben yazıyom suphi ye derim:11::11:
1.çikolata 2.gökhanaygün 3.fallen evet ,millet sıraya gireceniz artık :11: SUPHİiiiiii nerdesin |
:Dsıraya girelim barii:D:D4.sıra beniimmm haaa:D:D
|
evet başka gelen :11:
1.çikolata 2.gokhanaygun 3.fallen 4.helin_helin biraz geç olsada falınz bakılacaktır :11: |
yaa kaptan benı 1 yapsam neyse parası verelim :11: ben aceliyimde biraz :11:
|
olmas sen 2. sin milletin hakkı yenmesin :11:
|
yaww yiyelim gitsin n olacak ...
valla acıktım zaten ..:11: hadi bi seferden bişi çıkmas..:11: |
olmas yaw uyus :11::11::11:
|
Allahtan Sana Bİ İŞİmİz DÜŞtÜ ..
Tamam Ben Senİ ÇikiŞta Yakalarim Bakalim Oluyomu Olmuyo Mu .. Bak Sonra .yok GÖkhan Abİ Bİ YanliŞ Oldu Fİlan Anlamam Ben ..İyİ DÜŞÜn Bakk ..ben 1. Mİyİm .:11: DeĞİlmİyİm :11: Karar Senin .. |
sen beni vuracan gökhan abi bide ben senle aynı yaştayım sen demeyesin sakın bana acı acımam haaaaaa:11::11::11::11:
|
Ehhh Zaten Bu Aralar ...gÜÇlÜyÜm ....:11:
Yaw Korkma DÖvmem Ben 20 YaŞ Altini ..:D |
kendi keç yaşında vyyy tremaşşşşşş:11:
|
Heee Sen Kendİne Bak.. Babam KÜÇÜk YazdirmiŞ :11: Pehh
|
ben küçük olsamda tutup aşık olacak kadar beynim yok olmadı allaha bin şükür:11::11:
|
hee sende vur zaten her kes vurdu ..her kes bişey dedi .sende tamamla..
ne yapalım kardeş gönül bu ..sen yönetemiyosun ki |
yönetsen ii olur sınava girecen :1:
|
uya falcı nerelerdesin..:72: bak geldim sonunda ahanda avatarda değiştim.. yaz bakalım gördüklerini avatarım n diyor benim için..:72::11: hasılat nasıl bu arada..:72::11:
|
evet bugün biraz yoğun
1.çikolata 2.gökhanaygün 3.fallen 4.helin_helin 5.satan 22 ehh ne yapalım işler yoğunda suphi yok |
sea satar bakıyorumda ortak olmuşsun suphiyle hemen..:72::11: ama unutmaki biz daha önce ortaklık kurduk suphiyle o yüzden sen öle kendini araya sokma..:72::11: ekmeğime taş koma hemen..:72::11:
|
ben aracıyım ek işlere ihtiyacım olmaz biliyon :11::11:
|
tabi canım bilmezmiyim..:72::11: ula ne ek işi göz göre göre hemen oturmuşsun koltuğuma..:72::11:
|
oturdum tamam mı ne olmuş yani zuzu senikomaya soktu yaaaaaa:11:
|
senide ben sokucam komaya..:72::11:
|
oldu canım sen kapat ben seni ararım tmm :11::11:
|
ula mannak neyi kapatayım..:72::11: tobe tobe... ben çoktan kapattım sen halen konuşuyormuydun yoksa..:72::11:
|
yok sana kapat dedim zuzu komaya sokmuş beynin de yok olmuş sanki çook vardı :11::11::11:
|
doğru beynim yok şuan çıkartıp bi kenara bıraktım seninle aynı seviyede olalım diye.:85: allah yardımcın olsun be çok zor böle yaşamak..:85:
|
çok beynimi geri aldım yawwww sen beynini bıraktın herhalde
|
azcık bırakmıştım.. ama bu gidişle onu da alıcam..:85:
|
umarım alırsın bıraktığın yerde sende kurtulur:85:
|
yok yaw alıpta napcam..:72::11: bu halin ii..:72::11: dur ben beynimi artık yerine koyayım.:72::11:
|
al yarın ctesi malum çalışacan al yerine bırak allah muhafaza kaybolur sonra millet senle uğraşmasın:11::11::11::11::11:
|
eyi tamam ama seninle konuştuğumuzda yine çıkartırım..:72::11: aynı kafada konuşuruz..:72::11:
|
tmm olur bende çıkartıyom ya
|
:72::11:
|
:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:42 . |