![]() |
aferin:)
|
s.a. ben geldimmm :)
|
hoşgeldin :11:
|
hb nasılsınız :)
|
h.g:(
|
hb...!
|
eee nBBRR?? :( görüşmeyeli nasılsın??
|
iiim emin ol iiiimmm asıl seni sormalı
|
ben çoq kötüyüm hiiç sorma....
|
off off
|
yaw siz varya öldüreceksiniz bi gün beni..:85: yaw toparlansanıza kızıyorum ama..:85:
|
ona söle satan yaaaa :(
|
onada söledim zaten ama böle yaparsanız ikinizde üzüntüden başka bişey elde edemezsiniz.. hadi bakem ikinizde gülün bakem..:85:
|
ben suan halimden memnunumm bosa üzülüo yaw anlatıom ama....
|
:11: yüzüm gülüüo belki ama......
|
bekirrrrrrrrrrrrrrrr
|
efemm....??
|
bekir yaw bari sen yapma..:85: geçen n konuşmuştuk ama seninle...
|
okk abi...
|
ha bidee abi... bi flash oyun bölümüne baq... repiimi unutma haa... :) dünya kupası...
|
yok bişi salla
|
anlamadım?? bu arada imzan ve awatarın hayırlı olsun... :1.
|
allah razı olsunn
|
senden de!!
|
(:şirin:)
|
efendm :D:D
|
yoq bişi.... :11: :11: yo yo var var.... scs....:)
|
:) manyaq :)
bédéN!m karaNLıkLara ruhum saNa a!t |
:)
|
nerde kaldın...?? meraktan öldümm.... :(
|
geldim geldim (:
|
h.g.. çok şükür...
|
hb hb
|
Sevgimiz yalanmıydı,ne kolay söylüyorsun Kısa bir romanmıydı bitti diyorsun Harcanan zamanmıydı şimdi gidiyorsun Son defa sarılarak mutluluk diliyorsun Hayata darılarak ölümüm biliyorsun Canımıda alarak işte GİDİYORSUN.. Gitme gitme beyaz gülüm gitme Etme bana zulüm etme Ayrılığın ölüm gitme Ne olur terketme.. Küllenmez közlerinin içinde eriyorum Kahreden sözlerinin sırrı ne bilmiyorum Aklımdan gözlerinin rengini silmiyorum Gönlümü avutamam umutsuz bekliyorum Hasreti uyutamam ölmeden biliyorum Unutmam unutamam SENİ ÇOOK SEVİYORUM.. Solma solma beyaz gülüm solma Yalvarırım elin olma Diken içinde kaybolma Ne olursun solma.. bitiom bu sarkıyaaa |
guselmiş... :1:
|
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki
Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım buda cok gusel :) |
eet çok güzel gerçi araya girdim kusura bakmayın artık:D
|
ne kusura bi tanem :D yeter ki araya giren sen ol bu arada gercekten cok saolll o gun konusmamız cok ii geldi :)
|
ne demek bitanem bugün ben sana yarın sen bana:D
|
yarın mı ?? :D:D bak yanlış anlarm ben bunu dur bi msj cekiiim:D:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:16 . |