![]() |
sen kavganın içinde bir insansın sevgilimm..seni seviyorum..(grup yorum)
|
Aşığım...
İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten Ben sana hala aşığım İşte tam burda karşındayım Ya şimdi tut elimden Ya da bir daha sözetme özlemekten Çok çok çok karışığım zaten...(Şbnm frh-gzlrmn etrfndaki çzgilr) |
dön demek isterdim gittin çoktan
bende gittim ardından uzaklaştım kendimden şimdi bi yolculuktayım okyanusun ortasında kendimemi yoksa başka bi limana mı bimiyorum seyrimi unuttum gidiyorum rüzgarın götürdüğü yere |
farkedip uzakta senn yanında kendime cevapsız soru sormuşum..
kaybolup giderken fırtınalarda gönlümce bir ıssız ada bulmuşumm |
geri dönemezmisin bana
söyle meleğim yaralarımı saran beyaz meleğim ölüyorum ah yavaş yavaş eriyor bedenim bu kanayan aşk senin büyük eserin |
Hoşçakal aşkların en güzeli
Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM! |
içimde hislerin kirlenmiş izlerin yüzümde nefretin izleri kalmış aklımda fikrimde her fevasızlık şeytana inanmayan gözlerinde yaş...
|
bu günün birde yarını var
mutluyduk belki bugüne kadar ya sonra ne yaparım senden sonra levent yüksel |
eksik bir şey mi var hayatımda..gözlerim neden hep sık sık dalıyor...
|
herkesin hayatla bir kavgası var,barışmıyor bir türlü yıldızları,hayaller güney gerçekler kuzeye doğru..
|
Geri dönmek inan işten değil
Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini |
Alıntı:
simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız uzaklarda bi yerlerde güneşler doğuyor |
evt benimde....:)
|
araya girenleri el sürenleri ben unutsam kalp unutmaz
ihanetle vurulmuş biri bi daha eskisi gibi ayaklanamaz... |
laylaylom galiba sana göre sevmeler hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler uğramazdın semtimeeee ayıplllarrrrr utanmaalar duysalar elalem sana ne söylerrrr güzelimmmmmmmmmmmmm
|
kendimi korumaya aldım bana bu aşkın olmuş olabilecek tek faydası bu...:D
|
sonun da bitti galiba görüyorum
içim de can çekişmeleri duyuyorum sözlerin çok acıtıyor ölüyorum keşke baştan söyleseydin gidiyorum kalbime gömerim ozaman unutupta silerim o zaman alt tarafı aşk bu da işte vazgeçilmezmisin aman.... |
sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gun dogmuyor ah yalnızım cok yalnızım =(
|
sevdim seni bir kere başkasını sevemem...deli diyorlar bana desinler değişemem........:D
|
yİne Basimda Kavak Yellerİ Bacayi Sardi Yarİn Alevlerİ Dİlİ Yansada Gonul Aldirmiyor
|
ne kara kaşına ne kara gözüne
ben tek bir sözüne tutulup kaldım değmedi bir kere ellerin yüzüme gelgörki bin yıldır sanki vardın |
Dün Gece Yİne Sen Düşdün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Pişman duyupda Kendi kendime Oturup ağladım çocuklar Bir avuç gözyaşı doldu elime en acı sitemler geldi dilime pişmanlık duyupda kendime oturup ağladım çocuklar gibi yine olanlar hep bana oldu ümidim hayalim taruman oldu..........
|
gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
gidiyorum kokum hala forumdaaaa size çok az olan paylaşımlarımı bıraktım bir kendim bir akustikci olarak gidiyorummmm(saçmaladım yaaa) |
bir gun sevdığımı anlayacaksın
o zaman ellerın bomboş kalacak benı kaybedecek ağlayacaksın gucume gıdıyor boyle yaşamak ZEKİ MÜREN |
gelinlik giymeden ışığı görmeden
bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan kaderi yenmeden utandım kendimden daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan:) |
ne kara kaşına ne kara gözüne
ben tek bir sözüne tutulup kaldım değmedi bir kere ellerin yüzüme gelgörki bin yıldır sanki vardın |
hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım ahdım olsun ...
|
bi dualık mesafedeyim ne zaman sıkışırsan yanındayımmm.....
|
gülüşlerim vardı benim
ben kimmim ben nerdeyim tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim |
Ne Bİr Ses Nede Haber Gelmİyor Artik Senden Oylece Kalakaldim Delİ Hasretİnle Ben
|
hani vediğin sözler hani ellerin nerde
hani huzur bulduğum güzel gözlerin nerde hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde... |
Bi gün bi çılgınlık edip
seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yoksa sende severmisin cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yar |
sesini duysam yeter =(
6. cadde calma acmam kapıyı |
hayır hayır yalan snde beni sevdin inkar etme.........
|
suan bişi dinlemiyom ama içimden soyluyom =)
kınalı kar kınalı kar sende buyuk bir ahım war gelinlerin guveylerin kavusmazmı yuce daglar |
inan artık seni hiç sevmiorumm inan artık hic seni istemiorumm..o eskidendi artık hepsi bitti sensizde cok ii ii yaşıorumm..:D
|
of of komur gibi yanıyorum of off ayıpmıdır seviyorum
|
senden Uzakta Hep BİrŞeyler Eksİk...
|
gonlumde derman yok inan bir nefeslik
|
ne bir avuntu ne de biraz umut ne yaptın bana nedir bu sensizlik
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:31 . |