![]() |
olması gereken oldu....sadece ben yıprandım geride bıraktığım 4 ay 10 günlük süreçte... :85:
sinem: bildiim kadarıyla ist. te ikamet eden..yeni üyelerimizden...foruma pek fazla olmasada arada bi uğrayan ve bize yeni üyeler kazandırdığı için minnettar olduum kişilik :D muhemar : oda patronlardan... :D üstat....webmaster...beni kardeşinden ayırmayan cnm abim...değerli insan.... nagy : oda bi aPlamız...şair yürekli...faheka adlı albümüyle top 10 listesini kırıp geçiren değerli bi üyemiz... :D alosar, hackoogle, raps_wich.. |
alosar: muhemarın kardeşi,lastdesignerin kankisi,iyilerin dostu kötülerin düşmanı
hackoogle: gelir gelmez kendini sevdiren biri.sınav nedeniyle foruma ara vermek zorunda kaldı raps witch: repi çok seviyor, girişi olaylı oldu biraz, avatarının cinsiyetini hala anlamadım |
kenji abi yine isim yazmamışsınn..:D :D
|
ya kafanıza göre takılın diye,burası özgür bir site:72:
zyrec, lastdesigner, yunemoz |
zyrec:yöneticimiz ve öğretmenimiz..:D
lastdesigner:benim gece kuşu arkadaşım..bnde git gide öle oluorum sayesinde...neyse kısaca çok sevdiğim arkadaşımm...:D yunemoz:yanlış tanıdğım bi kişilik..fazla bişi sölemiiim en iisii... satan22,gizem,sea star... |
satan: neredeyse satanist değilim diye bağıracak patronumuz
gizem: şimdilik ortalarda yok, özel konular heralde seastar: avatar ve imzalarını korkunçlaştıran biri gözde, persephone, cano |
ya bu 3 ismide tanımıorum desemm..:72: :11: yorum yapamıcaamm...
sea star,kenji,zyrec |
seastar: adı didem...klip paylaşımları ile adını sıkça duyuran moderatörlerimizden biri...
kenji: zyrecin kankası...tuncelili..muradiyede öğretmenlik yapan değerli hocalarımızdan biri...aynı zmanda sitemiz için faydalı fikirler ortaya atan bi abimiz... zyrec: patron :D cano_65, alosar, helin_helin |
sinem hakkında pek bilgim yok - muhemar abi çok kaliteli bi insan bana göre ;) - nagy ise iyi edebiyat yapıyor :)
denizkızı - MKtr - save your kisses |
deniz kızı_çok ii cana yakın daha yeniym ama onda bunları gördm:1:
dierlerni ne yazıkki tanımıyorm çikolata lastdesigner alosar |
çikolata kardeşim gibidir - lastdesigner o da öyledir - aliosmanda öyledir walla :D
calimero99 - Peac _ er - sinem |
calimero99 gecenin üçünde pörtleyip gelen üyemiz :D
Peac _ er yeni olmasına rağmen paylaşımlarıyla hemen sempati kazanan bi üyemiz .cici birine benziyor :D sinem ya onla çok acayip bi konuyla muhabbete başlamıştık.çok sefimli kanım ısındı desem yeridir :D cigerxun - dekoratör - tekno veysel :11: |
cigerxun iyi tanimiorum - tekno weyseli de tanimiorum - mahir abi bitanedir fazla söze gerenk yokkk :=)
muhemar - satan22 - MKtr |
muhemar: bi tanecik abim canım benim :)
satan22: diğer admin :) sigarayı çok sever :D MKtr: Çok sevdiğim dostlardan biri ;) isveç kralı , cigerxun , sea star |
iswec kralı - sewdigim bi arkadaş -- cigerxun hakkında pek bilgim yok -- sea star da iyi biridir ne diim :)
hackoogle - çikolataa - lastdesigner |
hackoogle: hikmet arkadaşım can dost.. :)
çikolata: oda iyi bir dost olduğunu kanıtladı ;) lastdesigner: zaten lafa gerek yok benim bitanem :) ismail karataş, zerguwan, shyzade :D |
ismail abi cok iyi biri - zerguwan iyi paylaşımcı - shyzade fetullah şen :D
ato - alosar - MKtr |
MKtr herkes bu ismi sölüo ama pek tanımıyrm
ato we alosarda gördüüm kadarıyka çok cana yakın ve sempatik:85: satan22,denizkızı,helin_helin |
satan 22 : yönetici pek bişey bilmiyom
deniz kızı: süper moderator iyi birine benziyo helin_heli: helin ev işlerinde çok becerikli gece 3 lere kadar ev işi yapan bi kız çok maharatlı maaşallah :11: alosar, ato, peac_er |
alosar : biricik canem benm... :)
ato: oda cane... :=) peac_er : sitemize gün gectikce ısınan, yaptıgı yorumlarla bizi kendisi hakkında ii şeler düşünmeye teşvik eden üyelerimizden... isver_kralı, MKtr , denizkızı ?? |
isveç kralı: benim canım kuzenim.
MKtr: görünmez bi dost :D denizkızı: forumun demirbaşı :D vazgeçilmezi satan22, qizem, muhemar |
satan22: çok matrak insan...sevdiiim bi abim...değerli adminimiz.... ;)
qizemm : konusmak istemiyorum ebla..kan davasi olmasın... :11: muhemar : canım abeem yaww....üstad..... :) alosar, LastDesigner:D, save_your_kisses ?? |
alosar: banim canım kuzenim vaz geçilmezim dunyam bitanem herşeyim
lastdesigner: oda ziyaret etmeyi seven bir insan gelsin her zaman beklerim kola ısmarlıcam save_your_kisses: valla ben bu arkadaşı tanımıyorum şimdilik yorum yapmıcam inş. sonra zelal, sertaç, erham |
zelal : ii niyetli bi arkadas..helin kardesimin biricik kankası...
sertaç : bi ara foruma uzun süreliğine ara vermiştim...o sıralar gelen arkadaslardan biri...ve şimdide forumumuza pek uğramıyo..o yüsden pek bişi söliiemiicem... erham: erhan abi...pek yakından tanımasamda hakkında bi kaç şey biliorm...bizim alosarların alt komsusu...muhemarın arkadası... cano65, begüm :( , fallen? |
cano65: avatardan gördüğm kadarıyla genç bi arkadaş. iyi birine benziyor :D
begüm: bizim okuldaydı başka gittikten sonra tanışmak nasip oldu fallen: tasarımcı bir arkadaş kendisi :) isveç kralı, jack_sparrow, calimero99 |
isveç kralı : ii bi arkadas....canenin kuzeni.....ne yazık ki! fenerbahceli :D
jack_sparrow : yeni üyelerden...gelir gelmezz ortama uyum saglayan bi arkadas... :1: calimero99 : oda yenilerden...hg...sefalar getirmiş dediğim bi arkadas...zamanla daha ii tanımak nasip olur ins... muhemar, hackoogle, bedevi....?? |
muhemar: çok çapkın bana çekmiş :D
hackoogle: kuzenin arkadaşı bedevi: iyi birisi helin_helin, zerguwan, kral65 |
helin - şirinlik muskası :D
zerguwan - fotoğrafların ve videoların daimi takipçisi :D gecelerin prensi :D kral 65 - müslüm fanatiği birde karizma arabaların hastası :D hız tutkunu ehüehüe :D sea straın abisi. welovetheatre - nagy - sinem |
welovetheatre:bu kişinin kendini tanıtmaısna bakarsak türkiyenin heryerinde bir ayağı var
nagy :bu üye ise kendini keşfetmemizi bekliyo sinem:valla o bişi yazmamış bişi diyemem:72: altaki.. calimero99 akustikçi ve s.p(sean paul) |
calimero99: yenilerden bir arkadaş :)
akustilci: aynı okuldaymışız s.p. : bi ara üye oldu ondan sonra bi daha görülmedi :D isveç kralı, lastdesigner, zerguwan |
isveç kralı: tanımıyom
lastdesigner: çooooook sevdiim bi dostum zerguwan: fazla fikrim yok ama ii biri;) denizkızı alosar sea star |
hepside çok iiler gerçekten hepsinide çok sewdim :85:
heln_helin zyrec muhamer |
denizkızı:tanımıyorum
alosar:kardeşim sea star:onu da tanımıyorum naqy helin_helin akustikci /????? |
naqy: o da benden(rockçı;))
helin_helin: ii biri akustikci: tanımıyom last designer gizemm evrim |
lastdesigner:kardeşim
gizemm:eski bi arkadaş evrim:sevdiğim bi arkadaşım dekorator3501 zyrec wanteds ????? |
dekorator3501: ii bi abi;)
zyrec: yöneticimis wanteds: pek tanımıyom:) helin_helin ato muhemar |
Helin_helin__çok msj yazan ama boş yazmayann üye gibi bişey :2:
ato__mantıklı biri :1: muhemar_bence sitede çook katkısı war oda çok sewdiğimiz bi abimisz :1: suphi_qizem_Mktr |
suphi: çok rencide eden bi arkadaş:D
qizem:çok sevdiim bir arkadaşım Mktr:yorum yok.. dekorator zerguwan last designer |
ilk ikisini pek tanımıyorum ama
last designer süper biri walla çook komkk çok sewdim yani :85: çikolata__alosar_Peac_eR:) |
çikolataa: mükemmel bir insan:11::72:
alosar: çok sevdiim bi arkadaşım Peac_eR: pek tanımıyorum çikolataa:) deniz kızı alosar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:05 . |