![]() |
Beni bana veren allah
içime bu aşkı atmış.. Beni benden almak için bilmeden seni yaratmış.. Lokmanı yok ilacı yok.. Yoklamadık zamanı yok.. Biliyorum çaresi yok kaderimde bu da varmış Hem deli hem divaneyim.. Serserinim avareyim.. Bilmiyorum ne haldeyim.. Kaderimde bu da varmış.. çektiğimi kimse bilmez isyan etsem farkedilmez feryad olsam kimse duymaz kaderimde bu da varmış.. Cok kipir kipir bu sarki..:72: |
Sözleri çok güzell... |
slm yasemin hayırlı olsun sayfan
|
Alıntı:
Tsk ederim FiLo , SagoL.. |
Geldi bir kara duman yollarimi kapatti.. Cek git buradan duman.. Kapatma yolLarimi.. Bisey istemem senden , al git acilarimi.. |
önEMLi DEĞİl :) YAseMin
|
|
Ve yine gece sonu yine O an... Bitmez tukenmez martilarin haykirisi var yuregimde.. Bir nefeste susturmak isterken binlerce nefesimi tuketen bir yurek.. Yataga yatmadan once bedenimi teslim alsin diyorum uyku... Yoksa her yattigimda saatlerce dolasiyorum topraklarini.. Birileri ile konustugumda bile aklimda o.. Aldigim her nefeste...damarimdaki kan gibi hissediyorum artik... kavusamazsam ben olurum... dedirten bir yurek.. Oyle bir karmasa , oyle insaf disi bir duygu ki.. kendi disinda herseyin onemini biranda o kadar kolay silebilen bir guce sahip ki.. Oysa bir sakizdan farki yok , beyaz .. uzerinde izler tasiyan bir sakiz parcasi.. saclarimda.. Cikmazsa sakiz gozyaslarimla ve ellerimle... Sok buz gibi makasi kalbime... Isinsin yanan askinla biraz... O zaman kesersin saclarimi... Atesimle isinan makas ile... dedirten , beni nefessiz surunduren bir yurek.. |
Mecnun leyla'ya vurulmuş.. kerem aslı'ya kul olmuş.. Ferhat şirin'le yoğrulmuş Arzu'yu kamber'e vereydin ya yalan, yalan, yalan dünya.. :111: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Beyaz Bir Gemidir Ölüm.. Sen bu siiri okurken.. ben belki baska bir sehirde olurum Kötü geçen bir güzü ve umutsuz bir aski anlatan Rüzgarla savrulan kâgit parçalarina yazilmis.. Dagitilmamis bildiriler gibi.. Uzun bir yolculuga hazirlanan yalniz bir yolculuga.. çünkü beyaz bir gemidir ölüm... Siyah denizlerin hep çagirdigi.. batik bir gemi.. sönmüs yildizlar gibidir Yitik adreslere benzer ölüm.. yanik otlar gibi.. Sen bu siiri okurken.. ben.. ..belki baska.. ..bir sehirde.. .. ölürüm |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:09 . |