![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
çok tşkler RoN@Hi seninde cuma n mubarek olsun Allah dualarını kabul etsin.......:2: |
migrom ne ediyon yaaaa özledim sohbetlerimizi:65:
|
Alıntı:
BİLEMİYORUM FORUMDA DENK GELEMİYORUZ Bİ TÜRLÜ GERÇİ BEN HEP GECE BAKABİLİYORUM :2: CNM YA İNANKİ BENDE SENİNLE SOHBETİ ÇOK ÖZLEDİM........ BULUŞMAK DİLEĞİYLE........ |
inşallah denk gelebiliriz canım yaa
|
Alıntı:
İNŞALLAH CNM BENİM....:2: MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ........... HAYATIN HER ANI BİZE RABBİMİZDEN BİR ARMAĞAN.......... HEBA ETMEMEK LAZIM........ANLAŞTIK MI ? |
tual-kasım
|
BEN SADECE MAVİNİN HER RENGİYLE DERLEŞİYORUM..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ELLERİM VE YÜREĞİM............ KAN İÇİNDE.......... BEYAZ ZAMBANKLAR AÇAR İÇİNDE...... DÜŞÜNÜYORUM.......... BOŞLUKLAR DOLDURULUR MU?....ÇİLEYLE...... ÖYLE Kİ ÇIRPINIŞLAR VAR SOL YANIMDA.... BIRAK DİYOR BİR YANIM OLURUNA........ BİR YANIM DİYOR Kİ!....... BU NASIL DÜNYA......... ZİRA!.......... SABRETMEK SAVAŞ DEĞİL...... BARIŞMAKTIR KAVGALARLA....... AMA İÇİM HEP SEVGİDEN YANA....... HAYATA.....İNSANLARA.....DOĞAYA......... YARATILMIŞ HER BİR VARLIĞA........ SEVGİ BARINDIRAN YÜREĞİM ŞÜKRET DİYOR HEP ŞÜKRET! |
Anne Sevgisi Ile Ilgili Güzel Bir Yazi
Ünlü doğa parkı Yellowstone National Park’da çıkan bir yangın sonrası görevliler, hasar tesbit çalışmaları için ormanda geziyorlardı Görevlilerden biri, bir ağacın dibinde küller içinde neredeyse kömürden bir heykele dönüşmüş bir kuş gördü Görevli, elindeki çubukla hafifçe dokundu kömürleşmiş kusa Dokunur dokunmaz küsün kanatları altından üç küçük kuş yavrusunun cıvıldayarak çıktığını gördü Anne kuş, gelen tehlikeyi farkederek, yavrularını bir ağacın arkasına getirmiş, kendisinin yanacağını bile bile onları kanatlarının altında saklamıştı Yangın, yayılmadan çok rahatlıkla uçup oradan uzaklaşması mümkünken yavrularının yanında kalmayı tercih etmişti Alevler, bulunduğu yere varıp küçücük bedenini kavurmaya başladığında hiç kıpırdamadan kalmıştı Bedeni, yanıp kavrulmuştu, ama geriye hiç ölmeyecek bir “anne” heykeli bırakmıştı… Hayatın Bize Sunduğu En Büyük Nimetin Kıymetini Bilelim Alıntı: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:05 . |