Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   hackoogle (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=7901)

kopuk 18/12/07 02:40

Alıntı:

kopuk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 129659)
Merhaba hackoogle :)

İmzandaki şiirde dahil yazdığın birçok şiir bana ait. Adın neydi senin ve yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize diye biten şiirde bana ait. Yazmanda bir sakınca yok ancak alıntı belirtirsen sevinirim. Aslında kullanılmaya değer şeyler yazmak sevindirdi beni. Ama kitap için patentledim. Sonra anonim olur ve bana sorun çıkartabilir. Duyarlılığın için teşekkür ederim. Sevgiyle kal

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] --- aldığın yer burda. İyi bak kendine

Bu arada forum yöneticilerinin bu konuda duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum. Ben kendi sitemde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu nedenle ayda 700 milyon ceza ödüyorum. Sırf bir üye bir resimi kendine göre değiştirip foruma ekledi diye :89:

LastDesiqner 18/12/07 02:45

önerileriniz için tşkkrler.....bundan sonra daha dikkatli olmaya çalısırız..........fakat sitemizde forum reklamı yapmak ysaktır....;)

{ZeRGuWaN} 18/12/07 03:03

Alıntı:

kopuk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 129668)
Bu arada forum yöneticilerinin bu konuda duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum. Ben kendi sitemde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu nedenle ayda 700 milyon ceza ödüyorum. Sırf bir üye bir resimi kendine göre değiştirip foruma ekledi diye :89:

siirleriniz guzel yureginize saglık. onerileriniz icin tskler daha dikkatli olmaya calısırız.

helin 18/12/07 16:11

slm hikmet..:) nbrsin...???

hackoogle 18/12/07 20:22

Alıntı:

kopuk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 129659)
Merhaba hackoogle :)

İmzandaki şiirde dahil yazdığın birçok şiir bana ait. Adın neydi senin ve yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize diye biten şiirde bana ait. Yazmanda bir sakınca yok ancak alıntı belirtirsen sevinirim. Aslında kullanılmaya değer şeyler yazmak sevindirdi beni. Ama kitap için patentledim. Sonra anonim olur ve bana sorun çıkartabilir. Duyarlılığın için teşekkür ederim. Sevgiyle kal

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] --- aldığın yer burda. İyi bak kendine

walla her kimsen bilmiyorum ama bildiğim şey o şiirlerin sana ait olmadığı...
o şiirler gökhan die bi arkadaşıma ait hemende sahipleniyorsun...
walla aslında ii fikir piyasadaki anonim şiirleri patentleyip üstüne koymak...:1: güzel fikir...
alıntı yazmamamın sebebi de gökhan arkadasımın bana öyle bi yetki tanımasıdır...
ayrıca yazdıkların için tşk..

hackoogle 18/12/07 20:23

Alıntı:

helin_helin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 129736)
slm hikmet..:) nbrsin...???

iidir cnm.. sen nabersin...

MKtr 18/12/07 20:34

ben de iyiyim canikom...sen nasılsın???:D:D:D

LastDesiqner 18/12/07 20:35

:D

MKtr 18/12/07 20:37

oooooo saolasın beko sen naparsın???

LastDesiqner 18/12/07 20:39

iiM cNm sAol...:D.....

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:39 .