![]() |
mrb canım.. hoşgeldin net bozuktu ya bugün yaptım.. napiyon durumun nasıl özledim vallaha seni
|
Alıntı:
Hosbulduk .. Hmm sonunda yaptırdın demek helal olsun :D Valla bende senle dalaşmayı ösldiim :) :) arada bi uğrada senii sinir ediim yaff :p |
birileri gelsede beni sinir etse..:72:
|
Alıntı:
O birisi ben olabilir miyim ? :11: |
Alıntı:
senden başkası olamas zaten...:) |
s.a hoCam....... istediginiz keDiLer şu anda elimize ulaştı........yarIn elinizde oLur......:11:
|
hele şükür yaw.:72: kaç haftadır oyalayıp duruyosunuz beni hem müşteri hizmetlerinizdeki bayanıda değiştirirseniz ii olur..:72: benim bildiğim müşteri hizmetleri biraz güler yüzlü olur sizinkiler karşısında titreyerek konuştum yahu..:72: renkleri siyah olucaktı umarım değişik renk gelmemiştir..:72:
|
tabi efeNdim.......biz o bayanla özel olarak ilgileniriz.......tavsiyeleriniz için tskkrler ayrıca.......;) elbette kedilerin hepsi buyurdugunuz reNklerde.........:D
|
teşekkürler yarın erkenden beklerim..:)
|
ilk sıradasınız..........;) malumunuz sizin gibiler bir hayli arttı yetişemiyoruz......kedi kalmadı memlekette.........forumumuzda mattet arkadasımızın açtıgı +18 satanistler konusundaki kediyi gordunuz dimi? aynen o şekilde hazırlandı ve paket yapıldı kedileriniz........... :72: bi tanede caNLı var oNuda siziN zevkinize gore şekil alısn die bıraktık...........nasıl memnunmusunuz bizden?? :11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:30 . |