![]() |
saol sinemcimm..gerçekten çok düşünceli ve ii birisinn....geçte olsa hoşgeldinn sayfama...:D
|
hoş bulduk canım :2: sende ölesin :85:
|
dur senle bi çay içelimm...:78: :caylar: :caylar: afiyet olsun...:2: ee nasıl gidiooo...forumu sevdin mii...:85: :78:
|
saol canım çok misafirperversin :85: walla bu forumu çok sewdimde kötü bi yönü var :bağımlılık yapıyo ya :72: bende eli boş gelmiim dedim veeee sana bunu getirdim :106:
|
off sormaa yaa ben kurtulamıomm..:72: senn gelmen yeterli cnmm..:D :D
|
biliyomusun bende hazırlığı ve 9. sınıfı milli piyangoda okudum.ne günlerdi ama yaaa özledim şimdi :79: bülent hoca duruyo dimi :72:
|
aaa ciddeen mi...ya halen duruoo...gitmio bi türlü..:72: gitmesi için dua ediozz...snde et bizim için..:11: :72:
|
walla ederimde olmicak duaya da amin denmezki canım
:11: hele o cıvıl cıvıl kravatları yok mu bitiriyo beni :72: ya hakikaten yazık size bide şimdi müdür yardımcısı olmuş artık kimse tutamaz onu :72: |
ya evt yaa çok çektirioo bize....kıyafetlerine zten gülmekten bi hal oluoz artık..:72: ama yinede edelim dua gitsinn aa yeter ama...:11:
|
peki canım edelim :85: bak canın sıkılınca onu,kıyafetlerini ve artist gibi yürüyüşünü hatırla yeter. :11: şimdi bizim kel müdürle süper ikili olmuşlardır :72: ne diim sizi allah kurtarsın walla :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:22 . |