![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güneş renksiz, yaz soğuk, insanlar salakça gelir gözüne Kolunu kaldıracak halin yoktur. Her şeye çok alınır olmuşsundur artık ne denirse densin batar mutlaka. Gülmek için neden yaratmazsın, gülemeyeceğini biliyorsundur. Zorla da gülünmez ya… Tüm insanlar yanında olsun, sana destek olsun istersin ama aslında insanlardan nefret ediyorsundur, O yüzden kimseyi istemezsin yanında… Hiçbir şey neşelendiremez seni, neşesizsindir sonuna kadar. Neşesiz ve hayata hevessiz… “Boşver!” derler halini görenler. Sen bu “boşver”i bu sözü söyleyenlere uygularsın… Başka şeylerle uğraşman tavsiye edilir. Başka şeylerle uğraşırısın ama bir yere kadardır,sıkılırsın… Kulakların kör, gözlerin sağır olmuştur. Smileyler de bile gülemezsin elin gitmez o yay paranteze… Her şey siyah-beyazdır hayatında ama Beşiktaşlı değilsindir. “Eskiden kitap okurdum ve mutluydum dersin…” kitap okumak istersin ama okuyamazsın. Dışarıdaki herkes bir şeyler anlattığı ve hatırlattığı için dışarı da çıkmazsın Ve korkarsın her şeyden. Kucak aşmış bekler sizi depresyon... Depresyondasınızdır, hoş gelmişsinizdir. Açtıkça açasın gelir Gülay’ın o yanık sesinden dökülen yanık sözlerin sesini… Üstüne bir de Barış Manço dinleyince nefes alamayacak gibi olursun Hiçbir şey eskisi gibi değildir artık İliklerine kadar acı içerisindesindir. Beynin tat alamaz durumdadır. Artık eser kalmamıştır o neşe dolu halinden. Acizleşmişsindir. Bomboş bir dünyadasındır. Arkadaşın, dostun, ailen yoktur. Tek başınasındır… Çünkü “o” da gitmiştir… |
:4::4:saol sibel çoqq qüzel
"Bomboş bir dünyadasındır. Arkadaşın, dostun, ailen yoktur. Tek başınasındır… Çünkü “o” da gitmiştir…" |
Grup 84 Son mektup bırakmaz yakamı hiç bir aşk sonunda ne oldu bize bak ayrılmak için çok erken yarım kalacak sevdalar ayrılmak içinçok erken can dayanırmı bunu derken başımı koyduğum kucak nerde salıp kurtul beni derde bedenden koptum bi pare elinde taş olacak bak yanındayken ben bi çare yaşanmaz olmuş sevdalar saatler durmuş gözümde zaman yara çok derinde elerim buz gibi oldu bak ateş teninde nafile hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde sensiz hiç yaşamadımki bu köhne boş şehirde ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku ben yine sana mecburum ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku |
önemli diil..;) okuunca aklıma ilk sen geldin...:)
|
Hayat o kadar acımasız ki sevgilim Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba sevgisi gibi ağır ve yavaş Günah o kadar acımasız ki sevgilim Nefes alıp verirken azap çeker ruhum bile O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba şefkati gibi ağır ve yavaş |
Baktıgım her yerde seni görmekten çok sıkıldım Biras Bunaldım Elimde Degil.. Belkide Alıştım! Eskisi Gibi Olamam Artık.. İnan Çok Degiştim Biras Kırıldım, Biras Gücendim İnan Vazgeçmedim.. Bırak Dedi.. Alev Alsın Herşey Kaçamazsın! Bu Yangında Seni Kim Söndürür Bilemem Ama Yine Zararlı Çıkacak Sen Olacaksın Olmuyor.. Sesim Çıkmıyor yine.. İçimde Hala Bir Sıkıntı Var Sebebini Bilmiyorum Biras Gürültü ! Rutin Yaşantı Degerini Anlıyorum.. Eskisi Gibi Olamam Artık.. İnan Çok Degiştim Biras Kırıldım , Biras Gücendim İnan Vazgeçmedim.. |
candan erçetin-özledim..
Özledim
Dönüş yok sevgilim Gittiğin gün benim Kıyametim oldu Sonsuz bir boşluk için Dönüş yok sevgilim Ardından ben gittim Artık soğuk nefesin Hissetmiyor ellerim Ne hayatın renkleri Ne o sevda sözleri Mazlum bir gölgeyim Sen gittiğinden beri Ne baharın gelişi Ne sıcak yaz güneşi Garip bir gölgeyim Ben gittiğimden beri Özledim,özledim Herkesten uzak yerim Özledim, özledim Ben sensiz kimsesizim Çaremiz yok, hasreti sevdiğim |
..ahmet kaya..
BİZE NE OLDU
Gece düştüm sokaklara Her yerde seni aradım Birden karşıma çıktın Seni gördüm ağladım Yine ne kadar iyiydin Yine ne kadar sıcak Oysa neler anlatıyordum içimden Artık diyebilmem imkansız Söyle söyle, yar bize ne oldu Yine gönlüm derbeder oldu İstedim gözünü öpeyim Gözlerin düşmanım oldu Alışamadım yalnızlığına Karanlığa çok uzağım Ne olur söndürme ışıklarını Karanlığına alışacağım Gitme bu gece, gitme, gitme Ne olur kal benimle Ağlatmasın şarkılarım, ağlatmasın Belki bu son gece AHMET KAYA |
canm bn msn den çıkmak zorunda kaldım birzdan gelirim;)
|
:1:saol cnm 2 de çoqq güzel...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:43 . |