![]() |
Alıntı:
Pööh :72: |
nese bn gideym okuldan klavuz almaya sonra kalmaz falan
kib byyyyyyyyyyy |
Alıntı:
Ben onları değil onlar benii düşünüp iniyolar :72: töbee töbee :72: .. Açırortay , Kenarortay off yaa moral bozmaa şimdi ztn anca alışıorum geometriye görmee meselesi diip duruo hocalarda uyus ediolar beniii :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam amaan biter fln (: .. Sende kiib .. Bashh bashh ;) |
Alıntı:
Hmm .. İstediğin Olur inşAllah Hayırlısıyla .. |
......oooO..............
.....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... ......oooO.............. .....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... ......oooO.............. .....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... |
Ben yaşadıklarım ve anımsadıklarımdan ibaretim .Umursadıklarım sadık olanlar,dışladıklarım özüne bağlı kalmıyanlar. Sözüne yalan katan terazi şaşkınlar,farazi malumatları,süpheciliğimin sebebi insanlar yada insan olup insanlık dışı roller kapanlar... |
Berksan&Sibel Tüzün - Gözyaşındayım
Gittiğin günlerden beri yalnızım Yıllardır sana agladım Söylenecek bi söz bırakmadın Bir elveda birakmadin Sebebini sorma gitmek zorundaydım Ağlarken seni özlüyorum Ağlarken seni bekliyorum Uzaklarda arama gözyaşındayım Bende senin gibi ağlıyorum Bende senin gibi çok seviyorum |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:36 . |