![]() |
zaten bi seferden nolacakla baslar her zmn......:11:
alla ilik versin....derslerine ii calıs haa....:D bi sıkıntın olursaa yanıma gel...:D bende iim walla....bildiin gibi...sana anlattım haricinde baska bi sıkıntım yoq şkr.... neseee been biraz soru moru çözeyim...dimi..;).....:D hadee kcciib helocum....sevgilerle......bb...... |
saolasın bekocum...:D görüşmek üzere......ii çalışmalar...bb:)
|
Gideceğini bilseydim Bir gün böyle uzaklara Kilitlerdim şu gönlümü Düşmezdim kara sevdaya Ne vefanın adı kalmış Ne sevdanın tadı kalmış Aşka tutsak o yeminler Demek ki hep yalanmış Bu sevdaya ömür verdim Böyle yandım öyle sevdim Görmezdi gözlerim dünyayı Gözünde yaş varsa senin Saçıma aklar düştüyse Bu senin... Senin eserin Nasıl diner şimdi yaram Bozuldu felekle aram Gece gündüz hesap sorar Senden kalan hatıralar |
s.a cenewar:D
|
yhaaw a.s Insan sen nerelerdesin? tu ji okolaşmış be bu aralar....:11:
|
eri welle...tu ji okafalaşmıştırak be bu aralar dereler...tam karıştırdım:D
|
:11: hemde ne bicimm...cidden tu ji felaket okolaşmış be....:72:
|
|
bekocuum sana gelsin bu şarkı...cansever abiden pardon abladan:11: |
sAol cAnéé..güzeldi...:1:...
|
selemelikim cenevar :D
|
elikim selam Insan...:D
|
selam bekir, nasılsın?
|
neyse yazma çıkacam zaten 1 saat sonra görüşürüz
|
tmm...:D
|
Aşkım Sana Elveda....
|
aşkım sana elveda:D:Dırr....
|
|
|
|
Boşlukta sessiz soğuk ve karanlık bir yerdeyim ama mutluyum çünkü hayatımda sen diye birşey var.Biliyorum yanımda yoksun ama olsun her gece öylesine beliriyorsan aklımda aşktır nedeni.Şimdi hergece yanlızlığıma sarılıyor sensizliğe iyi geceler deyip öyle yatıyorum.
bunu telefonunda hikmet die kayıtlı olan kişi yazmış gibi düşün :D |
:11: yhaww şüşşş...deşifre etmee bizi gözünü seveyim....:72: saolasın...tşkkrler...:D
|
:D
|
beko nidsen?
|
selam bekir nasılsın?
|
as. abi iim sen nasılsın?
|
iyidir teşk. ;)
|
işler nasıl onlarda iidr inş?:D
|
onlarda ii ben varım ya her bişe iyi bekir...
sende iyisin :72: |
güzel güzel...alla iilik versin o zmn....:D
|
Ahh bir telaş var yüzünde Ayrılık var gözünde görmez olaydım Ahh bir telaş var sesinde Ayrılık var sözünde duymaz olaydım Beni sar beni sar Sen gidince yar dayanamam Dokunamaz ne aşk ne de bir kimse Bu kalp senin bana inan... Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Yok ki aşkının benzeri Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Uyutmaz ki bu aşk bizi Sen bana ben sana aidim anlasana canım... |
tşkkrler.....CnM cook güzeldi....
|
hg........
|
hb...saol....babam sigara molası verdi.....atladım bende...:D
|
yemin ediyorum aklımdan geciyodun bu kadr olur............
|
sen benm aklımdan hiic cıkmıosun ki!!
|
ders calısıyorsun dimi
|
yeni kalktım kitabın basından.....uykum geliodu.....baktım pc bosaldı uykum kactı....:D(bu arada sen kişiselime ugramayalı bayaa zaman olmus!!)
|
farkındayımm...........................
|
hoşgelmişsin...:D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:25 . |