![]() |
Teşekkürler tebessüm.. Sanada hayırlı bayramlar gerçi biraz geç oldu ama bir türlü nasip olmadı nete girmek.. görüşmek dileğiyle..:)
|
slm geldim yoksun galiba unutulduk hayırdır ne slm ne sabah :18:noluyoruz fazla kalamıycam evinde sobada yanmıyor :72: soba yanıyor olsaydı senin gelişini beklerdim ama malesef :72: hadi hoşçakal
|
a.s mevsim hoşgeldin.. bu aralar işlerim yine yoğun ondan pek giremiyorum.. sayfama kimsecikler gelmiyor ondan bende boşuna soba yanmasın die yakmıyorum..:) kib görüşmek dileğiyle..
|
selamun aleyküm duydumki sayfana kimse gelmiyor diye yakınıyorsun,bende duydum geldim üstelik eli boş gelmedim.... YALNIZLIK ŞİİRİ.. Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım Bu gece dağ başları kadar yalnızım Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından Dudaklarımda eski bir mektep türküsü Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim Gözlerim gözlerini arıyor durmadan Nerdesin? |
bende bir selam vereyim dedim sayfanıza selamün aleyküm.
|
vay bayağı bi tasaruflu davranıyorsun ha eeee naparsın malum kırız
herkesi vurdu artık sobalrı bile az yakma dönemindeyiz :72: galiba bu gidişle tezek olayına geri döniş yapmak zorunda kalcaz valla :72::72: |
Alıntı:
Hoşgeldin.. Üstelik eli boş gelmediğin içinde teşekkürler.. şiir çok güzeldi her zaman beklerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:40 . |