![]() |
Ne çikar......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tut ki gecenin Alacakaranlığında düşlemişim seni. Tut ki, rüyalarımı bölmüşsün ne çıkar? Ne çıkar gündüzlerin selamsız aşkına, Geceleri kefen biçsen. Bir anlık hırsla, Her şeyi yıkıp geçsen, ne çıkar… Tut ki bundan böyle unutmuşum seni. Tut ki artık çalan parçalarda ismin geçmesin. Tut ki yazılan şiirler, seni anmasın, Varsın eller de unuttu desin. Ben seviyorum ya seni, Sen sevmesen, ne çıkar… Bedirhan Gökçe |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Imkan(sizim)seni Sevmek
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bitmeyen bir filmi sürekli yeni baştan seyretmektir seni sevmek... Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak... Ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmaktır... Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da Sadece seni severken yapılacak bir deliliktir... Hiç kimsenin başaramayacağını başarmaktır seni sevmek... Dünyada en az bir kez mutlaka yaşanması gereken bir duygudur seni sevmek... Aşkını bu kadar çok olumsuz öğe ile tarif ettikten sonra... Yazının sonunda, bir kez daha sana aşık olmaktır, seni sevmek...! Alıtı: |
|
tekrar çok tşkler.......nagy
bunları kendinmi yaptım baya uğraş ve kafa patlatmak(tabiri caizse) gerektirir....... Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
GÖNLÜMDE AÇAN GÜNEŞİM GÖNLÜME ADINI YAZDIM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
SAĞOL RON@Hİ....... ALLAH RAZI OLSUN......... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:23 . |