![]() |
hackoogle siirtli bi kardeşimiz güzel insan :)
diğerleri hakkinda pek bilgim yhok sinem - zerguwan - erham |
sinem - cicidir cici :D
zerguwan-bu aralar pek az uğrayan modumuz. erham-yeniden aramızda olması iyi :D ato-siyo-hackgoogle |
kendimi bir sonrakine dewrediyorum :) siyoda hackgoogle da benim için çok değerli insanlar ;)
ato - denizkizi - dekorator |
ato: çooook sevdiim bi arkadaşım. bitanedir bitane
denizkizi : çok tatlı süper modumuz dekorator: çok ii biri severim kendisini gizem alosar PeaC_er |
gizem:çok talı biri
alosar:yöneticimizin kardeşi iyi birine benzio Peac_er:tanımıyom çikolata-lancelot-helin_helin |
çikolataa-biraz yok aramızda.bu öss herkesi koparıyo yavaş yavaş
Lancelot-bir iki gündür uğramıyor ama yeni üyelerimizden helin _helin-gene büssürü konu açmış cimcime :11: jesterx-hackoogle-sea star |
Jesterx-tanımıyorum ama olgu abinin samimi arkadaşı
hackoogle-hikmet abi hülyanın arkadaşlarından:D sea star-tanımıyorum calimero99,denizkızı,bahtsız bedevi |
calimero99,,bahtsız bedevi : hakkında bi fikre sahip deilm ama ii insanlar
denizkızı: bitanecik sema abla onu cok seviyorum helin, cikolata, alosar |
helin-konu açarken yine söylüyorum kendinden geçen :D bugün başı ağrıyan şekerpare :D
çikolataa-miss_maniac 'ın ablası yine bol bol konu paylaşan bizimle ve öss ,için bir süre aramızda olamayacak modumuz alosar-kayıp nerde :D oda öss ye çalışıyor.ortim ve cimbomlu :D wanteds-small_wolf-sayanora |
heckoogle:kendisine büyük bir saygım var
mktr:bana dükkanda bişeyler ısmarlasa severim kendisini ato:kendisini okey de severim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:32 . |