![]() |
Kalbim.. Göğsümde 15 yara var!. Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak!.. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!! Göğsümde 15 yara var! Sarıldı 15 yarama kara kaygan yılanlar gibi karanlık sular! Karadeniz boğmak istiyor beni, boğmak istiyor beni, kanlı karanlık sular!! Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak. Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!.. Göğsümde 15 yara var!. Deldiler göğsümü 15 yerinden, sandılar ki vurmaz artık kalbim kederinden! Kalbim yine çarpıyor, kalbim yine çarpacak!! Yandı 15 yaramdan 15 alev, kırıldı göğsümde 15 kara saplı bıçak.. Kalbim kanlı bir bayrak gibi çarpıyor, ÇAR-PA-CAK..!! Nazım Hikmet Ran |
Selam yasemin nbr..?
|
Tsk ederim Rojda.. HaberLer sicak.. Senden N'aber ? |
Sadece İkimiz.. Hüzünlenip de gülenlerdenim, isteyip de sevemiyenlerden, Bir türkümüz vardı seninle Hatırlar mısın elleri çığlık cığlık bütün bir dünya duruyordu önümüzde sadece sen ve ben, Ağlayıp da sevinenlerdenim, göz yaşını hep yüreğinde taşıyan, bir seyyar satıcısı misali damlaları gönlünde biriktiren. Bir sel gibi önümüzde kimse duramazdı sadece sen ve ben, Dalgalanır yine Deniz, hüzünlenir bu gece bütün güvercinler... Vapur iskelesindeki sakız satan çocuklar sorarlar seni, işkenceye benzer gündüzleri geceleri kördür hüzün göremez artık seni, sadece sen ve ben, Masum bir çocuğun gülüşüydün, yüreğinde denizleri saklıyanlardan, dudağındaki o buruk kelimeler ... hatırlatırdı martıları, kaybolmuş günlerimizi. Yitirmiş bütün tılsımını öpüşlerimizin Yitirmiş bütün Doğa, güzelliklerini gülüşlerimizi sen gidince, sadece ikimiz.. sadece ikimiz.. |
eh işde yha Ne İmiş O sıcak hbrler.. :=) Mrklıyımdır biras
|
Ajanstan uLasanLari beyaz Masaya yatiririm Rojda.. :2:
ZyreC ..Burdasin mi ?? |
Öyle yorgunum ki hiç sorma, Sen halimden anlarsın. Mavi bir gökyüzümüz olsun, kanatlarımız Dokunarak uçalım... Sabahlara kadar oturup konuşalım, Şarabımızı paylaşalım... İnsanlardan buz gibi soğudum. Öyle halsizim ki hiç sorma, Anlarsın ... Anlarsın , sen halimden anlarsın. Veda edemem, Sana yazdığım her bir satır başlangıçtır. Unutamam seni, Yüreğimdeki bu sıcaklık yakarken beni, Ancak merhaba diyebilirim sana.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Burdayım :)
|
Peki..:)
Yazmasanda oLur.. |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:50 . |