![]() |
ÖlmEk GErEkİr BAzEn...
YEnİdEn DOğUp, YAşAmAk İçİn DAhA TEmİzİnİ... Bİr yErİndEn kOpArtmAk İpİ... |
Bazı zamanLarda Bazı inSanLarı Kendi KaderLerine öyLece Bırakmak Gerekiyor .. öyLece gidi$Lerini izLemek .. Birkaç Güne kaLmaz ,SıyrıLır Teninden Kokum.. zaman öLür,A$k öLür kaLpLer ve kaLeLer Hep içerden yıkıLır .. Sana Dair bir ihtimaL Karı$madan Kanıma Artık Git .. ... |
Yoksun burda seni sordum dalgalara
Güneş battı beni vurdun kahırlara Yazık çok yazık sensizim Yine kör düğüm oldum yine kahretsin Seni sordum dalgalara martılara sandallara Kahroldum sensizim Dayanamam ben bu son gidişine Alışamadım sensizliğe Garip olurum hazan gecelere Alışamadım bu son gidişine |
:4:
|
cok mutluyum
|
dizim tekrar baslıo........
|
Herşeyi*M* <3 Herkesten öte.
^^Sesini hapsettim beynimin tüm hücrelerine, ÖzLedikçe,çıkarıorum sesini.. Kapatıp gözLerimi,Seni düşünüorum Yanıbaşımdaymışsın gibi.. =S |
** çok özLuyorumm seni.!! her qeçen qün biRaz daha yok oLuyorum.! Yok oLmaktan korkan kİm.!!? ben yaLnızca seni istiyorum.. GöLgeLer kovaLarken yanLızLıgımı Kaçacak pek yerim kaLmadı.. Artık yakaLıcakLar ßeni eqer sen oLmazsann.. ** Her qeçen qün yabancıLaşıyoruzz.. Sence yetmedimi MerdivenLerden çıkarken ßasamakLar acıyLa kıvranıyOr.. Zamanın qeçmesini bekLeyemem! Alıkoydum kendimi herşeyden.. qafiL avLadım Seni gördümde Sana taptım.. NoLur uzakLaşma ßenden Şimdi sırası geLmenin..ßunu ßenden Esirgeme.. ** AcıLarın en ßüyüqü oLsa gerek Seni sen oLmadan yaşamak. NoLur Gitme.. ßuLmaLısın ßeni karanLık aLmadan k0ynuna.. Onun oLmama izin verme.. Sana aLıştım ßen herşeyine.. SarıL Sımsıkı eLLerimi tut nefesin ısıtsın ßırak yüzümü. Tenin k0kusu ßüyüLesin aşkın gißi.. Şimdi sırası deiL ßırakma. ßuL ßeni y0kLuqumda... ** |
Bir aşktan diğerine kaç saatte gidiLiyordu?
SoyuLur muydu kabuğu hayatın.. Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı?¿ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
tşk canımm
|
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek !!! |
hayırlı ols...!!!!!!
|
|
ayy $usi..
|
|
|
Canımı al...
Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha... Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın? Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..? Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı... |
Geçiyor Günler Çabuk
Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı, Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Yürüyorum Bile Bile Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim GöreceksinB irgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu SankiAYRILIK VAKTİ Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum.... |
İyi bayramlar...
|
sana da alosar..
|
geciyorduM bi ugrayaYım dedm, buguNde gordum seni (:
|
gizemcim unuttun beni yaw:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:23 . |