![]() |
eee insan tek kalınca olmuyor işte napalım..:)
sanada hayırlı bayramlar... |
Bayramın mübarek olsun abi..:)
|
teşekkürler sibology...
seninde mübarek olsun canım kardeşim benim...;) |
:2:
|
Bayramın mübarek olsun Satan bey ;)
Yazan : unutulan biri : ) |
teşekkürler canım benim...
Yaw bende bişey var kimseyi kolay kolay unutmam bunu bilesin... Hele seni biraz zor...;) |
Alıntı:
Görüyoruz görüyoruz , yazmasam yazacağın yok hiç hıh .. |
kandilin mübarek olsun satan
|
biraz geç oldu ama sağol derin seninde..:)..uzun süredir yoktum.. bazı sorunlardan dolayı giremiyordum nete..
|
baya uzun bir süre oldu evime girmeyeli... Sanki her teraf beyaz örtülerle kaplanmış yarı tozlu..
hani filmlerde olur ya küçüklüğünde yaşadığı eve geri dönüp ev içinde eşyalara bakıp o yaşadığı güzel günleri bi güzel gözünden geçirmesi gbi.. bende şimdi öyleyim.. site içi yazışmalarımız, bir araya gelip site hakkında konuşmalarımız, sabahlara kadar gırgır şamata bazanda hüzünlü konuşmalarımız.. nede çabuk geçiyor zaman.. ama insanlar aynımı onu düşünmek lazım.. zergu siteye takılıyonmu bilmiyorum ama gece saat 4-5 civarı hiç daha bir birimizi görmeden gelip beni evden alışın sonra gidip çorbacıda oturup dertleştiğimiz o günü hatırlıyonmu..:) evden gizlice çıkıp dönmüştüm.. kimsenin haberi bile olmamıştı..:) çok güzeldi beee.. bu arada herkese selam... ha arkadaşlar bildiğiniz temizlik firması varsa çağırayım şuaraların bir tozunu alsın..:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:55 . |