![]() |
Beter Yeter.. Kara kedi arıyorum Önümden geçsin Merdiven altında yatıyor ... Nazarlık takmıyorum Başıma daha ne gelebilir ! Merak ediyorum.. .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Duvarlar..Odamdakilerle
anlaşabiliyorum Sorun, koşuşan Birbirine çarpan da.. .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yeniden Dönüş en güzel sin ... Güvercin Takla.. İki uçuştur buluşma Birer başkaldırı Havalanan ayrı zamanlarda Yükseliş, ters dönüş, kanat dokunuşu birliktelik Düşüştür, üçer beşer tüydür Kalktığı yere dönüştür ... Beni Ararsan Ya kitabında şiirim Ya suçum gazetede Resmi Arz Talep Çok ihtiyacım var Yalnız Birine ... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kül Altındaki Kor.. Gökteki bulutlar yüreğime yağıyor Bende iki dünya çarpışıyor artık Biri umutlu, devingen, gözüpekçe yaşıyor Öbürü masallarda sarhoş ve ezik. Toprağı avuçlarımda elliyorum usulca Bir kum saati gibi akıyor ömrüm Tükenecek bir gün o kumlar da, ey doğa Tekrar doldurmak için kalacak mı Güneş, daldan dala sıçrayarak yürüyor Bir neden var mı mutlu olmamam için? Daha ne kadar yaşadım ki şunun şurasında Adını biliyor muyum bütün çiçeklerin? Konuşturmayın beni, dilim sürçüyor Alışkın değilim söz etmeye sevinçten, mutluluktan Gideyim artık, kül atında kor gibi Dursun onlar, dönüp üflerim bazen... Ahmet Erhan |
Resim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Resmin bana gülümsüyor.. Deliliğimle ben de gülümsüyorum Deliliğime ve yüzüne ya da Deliliğimle yüzüne gülümsüyorum Sen bana gülümsüyorsun diye belki, Gülümsüyorum. Sen..burada..karşımdasın. O kadar gerçeksin ki Gerçekten sen misin..? Bu kurşunkalem tozlarından gözlerinle Bana bakan sen misin? Görebiliyor musun beni bu resmin Birbirinden farklı çizilmiş gözleriyle..? |
Özlemin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yine müzik dinliyorum radyodan Radyoda eski bir şarkı.. Yine oturdum sobanın karşısına Yüreğimde bir buruk acı. Yine açım yine susuz Bu soğuk çölde, Yine yorgunum yine uykusuz Yalnızlığım ellerimde. Yine gözlerimde resmin.. Aklımda hayalin yine.. Yine vuruyor özlemin.. Gözlerimde donar yaşlar yine.. |
Fakir.. Uykum da yok Sen de.. Her zamanki gibiyim Yani fakir. Sensiz fakirim ama İçimde bir huzur Artık neyin huzuruysa.. "Sensizliğe alışmak" bu mu yoksa? Sofrayı hazırlar gibi hazırlamak Masayı sana.. Saman kağıtlarından örtüyü sermek Şarkılardan sürmek ekmeğe Resmin bir bardak su, Baştacı soframın İçmek gözlerinden yudum yudum.. Her zamanki gibi Fakir sofrası. |
İhanet.. Tarihlerin önemi yok artık önemli olan gece olması Yalnızlık gece olunca Geliyor misafirliğe Birkaç hoşbeş ve sonra Koyu bir sohbet başlıyor Bir şarkı söylüyor bazen yalnızlık Dalıp gidiyoruz Yalnızlık çekici, Yalnızlık güzel Öyle bakıyor gözlerime Gözlerimin içine Seni benden alıyor. Sözler bittiğinde Şarkılar yetmediğinde Bakışların yaraladığı yerleri Sarmak gerektiğinde Başlıyor sevişmeler.. Yalnızlık tutkulu Yalnızlık şehvetli Sıkı sıkı sarılıyor sevişirken Öldürmek istercesine. Uyuyunca gidiyor yalnızlık Uyanınca yanımda buluyorum. Rüyalarımda seninle, Uyumadığımda yalnızlıkla sevişiyorum. Yalnızlığı seninle mi Aldatıyorum, Seni yalnızlıkla mı Bilemiyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:12 . |