![]() |
Çünkü rahatsız olduğundan konu$acak, misafir ağırlayacak halde olunmaz.Çoğu dü$üncesizliğinden dolayı uymuyor. Sağlıktan daha önemli ßir $ey var mı ßu hayatta ? |
inancım
$imdiye kadar hiç ailenin istemediği ßir$eyler yaptın mı ? |
ailemi $uanki dü$ünceme göre hiç ßir nedenden dolayı ikinci plana atamam gißime geliyor.Ama zamanın ve ya$anmayı ßeklenen anLarın ßizlere neler getireceği muamma olduğu için ßüyük de konu$mak istemem.
Farz etki ; çocuğun onaylamadığın ßiriyle evlenmek istiyor ßu konuda nasıl davranırsın ? |
ßence olmaz.Çünkü eğerki gerçekten istiyorsa izin vermesende ßunun önüne geçemezsin.Ve istenmeyen ,ho$ olmayan $eyler ya$anaßilir.ßazen sonuçları ağır da olsa ya$ayarak öğrenmek istiyor insan.ßu nedenle kar$ı çıkmak yerine anlayı$ göstermek lazım diye dü$ünüyorum.
İnsanın yeni ßirey yeti$tirmesi oldukça zor olmalı sen ne dersin ? |
taßiki, kesinlikle daha doğru olur.Çocuğunun iyiliğini dü$ünen her anne-ßaßa ßunu yapmak ister.ßenim demeye çalı$tığım $ey ßazen insanlar ßüyüklerinin gördüğü tehlikeyi,olumsuzlukları görmez.Farklı açılardan ßakarlar ve ßüyüklerini anlamazlar.ßen ßunun neticesinde anlayı$lı olmak gerekir dedim.Yoksa ßende yukarıdaki dü$ünceni payla$ıyorum.
İnsanları inançlarından (genel anlamda) vazgeçirmenin en iyi yolu nedir sence? |
hiç sorma o zamanda sohßetin ßir keyfi olmuyor. :)
Genelde gündelik hayat üzerine.Çünkü ilerisi istesende olmuyor. ßeğenerek izlediğin ßir tv dizisi var mı varsa adı ? |
var.
Nazım ALpman Gençliğini iyi değerlendirdiğini dü$ünüyor musun ? |
malesef hayır.......... gözyaşı neyin göstergesidir.......... |
Doğrudur. Çünkü insan gençken kendini dünya me$kalesinden alıkoyaßiliyorsa nefsinin esiri olmuyorsa ßu ßir farktır ve ißadetin en kıymetli döneminde ßunu ßa$armak marifettir diye ßa$kadır ßence.
$uanki genç nesil sence nasıl ? |
evet ,ßazen ya$landın mı acaßa geçmi$imle ilgili neler dü$ünürüm diyorum o yüzden iyi $eyler dü$ünmek için $imdiden yatırım yapıyorum. :)
ailende en ya$lı ki$i kim ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:57 . |