![]() |
sağol hayatım beğenmene sevindim
|
Alıntı:
|
çok sağol nagy :2:
|
14/02/2011
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
aşkı mum lekesi
Dert doldu tasa doldu gönül kesesi
Baharların, yazların çıkmıyor sesi Gün oldu, gece oldu gitmedi yüzü Çok şey eksik, çok şey yarım Canın yaşlı gözü Kuru bir ayaz kapımda, Kış kıyamet ah yokluğun Kaderimin ince sızı, aşkı mum lekesi Gençliğimin hayrı mı kalır? Kendi gider adı kalır Ah çıksada izi kalır Aşkı mum lekesi Dert doldu tasa doldu gönül kesesi Baharların, yazların çıkmıyor sesi Kuru bir ayaz kapımda Kış kıyamet ah yokluğun Kaderimin ince süsü, aşkı mum lekesi Gençliğimin hayrı mı kalır? Kendi gider adı kalır Ah çıksada izi kalır Aşkı mum lekesi |
Hayat dediğin bir bardak çay
İnsan ise sadece bir şeker Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın Oysa ki hayatın seni erittiğini Çay bitince anlarsın... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Merhaßa Derin ,
NasıLsın ? Uzun zamandır uğramıyorsun ßir sayfanı ziyaret edip hatrını sormak istedim.:) Umarım ara ara gelir de varLığını ßeLLi edersin. :) |
Dostları olmalı insanın
Dostları olmalı insanın, Aynen gemilerin limanlari gibi Zaman zaman uğradığın Yükünü boşalttığın Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda Sonra açık denizlere uğurlamalı seni, Geri döneceğin günü bekleme umuduyla Bazen rüzgara o açmalı yelkenini Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla Halatlarını çözmeli Seni çok ama çok özlemeli Dostları olmalı insanın, Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen Düşünmediklerini düşündüren Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen Gerektiginde senin için ateşi yutabilen Yolunu ısıtan ustan olmalı, Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde Üzerindeki tek gömleğini. Oğuzkan Bölükbaşı |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |