![]() |
hıhı öledir. :D
|
|
buda cok güzel..:)
|
sende çok güzelsin :D
|
hadi canım..:11:
|
İNTİHAR..
el falı avuç içinin yazgısı kader çizgisi, ölüm deja vu ayrılışlar, ayrılışlar, yaşanmamışlıklar yanlızca bir kadehi içilmiş yetmişlik intihar. MURATHAN MUNGAN |
DAMLALAR (AKİBET) Aklıma ölüm her düştüğünde Bir yılan deşer içimi Isırır beni her günümde Aklıma ölüm her düştüğünde Yüreğim çocuk yüreği gibi Korkar gerçeğin beyaz teninden Aklıma ölüm her düştüğünde Gül koklamak Zehir yudumlamaktan öte Aklıma ölüm her düştüğünde Aşk solumak bile Yanmaktır cehennem ateşinde Emin olsam akıbetimden Hiç böyle ölür müydüm Aklıma ölüm her düştüğünde Ramazan İlhan |
|
Koyu karanlıklarım var benim, abartılı saçmalıklarım, nereye çıkacağını bilmediğim karanlık sokaklarım var benim. Karmaşalardan yorulan bir beynim, karmakarışık bir geleceğim ve yüreğime gömmek zorunda kaldığım acılarım var benim…
Her yeni günle karanlıklarımın üzerine doğan ve renkleri solmuş bir güneşim, içimdeki karanlıklara dost ama sabahı olmayan koyu karanlık gecelerim var benim. Ne zaman başladığını hiç bilmediğim ve nasıl bittiğini yine bilmediğim sevdalarım var benim. |
Heyirli Olsun
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:11 . |